Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ntamas
csendes tag
Kedves 206, még válaszolok aztán részemről a történetet lezártam. Nem kp-zünk, hanem utalunk, normális céges szinten ez működik, futárnak fizetés nem érdekel. Kp. mostanában nem divat, nem tudom te mivel kereskedsz 25 éve, mert ha kenyérrel meg liszttel akkor ott még mindig kp. van. Mi mindig mindent utalunk és nekünk is így fizetnek. Mi a gond az utalással? Ja, hogy nem lehet akkor már feketézni? Az nem az én bajom.
Miért ne vágnám a nettó árakat? Mit minősítesz itt akárkit is anélkül, hogy ismernéd. Mi a fél ár? 123e bruttóért van tök hivatalosan mindennel együtt, előreutalással, origi garanciával, raktáron, most kérdeztem meg, de csak fekete. Hogy te esetleg 150e bruttót adtál érte és most meg olcsóbb és savanyú lett a szőlő? De ha látom a te szövegértelmezéseddel van gond, mert másnak lejött, hogy 100e nettó a határ, és nem azért mert nem tudnék még hozzárakni, hanem más oka van.
Az árgépen van fönt minden sunfi az elején, ha jól megnézi az ember akkor minden van csak magyar ÁFA, meg tartozék nincs és sok helyen még a telefont sem veszik föl. Ennyit az árgépes elsőkről. Aqua-nál pl. 130e akcióban és ott rendszeresen vásárolunk de sajna az is több, mint 100e nettó.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Ygitk ZP-THP60 vezeték nélküli fejhallgató / 12 hó jótállás Akkumulátoros vezeték nélküli fejhallga
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest