Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
majom2
senior tag
ez azért jelent valamit.
sztem csak egy dolgot jelent: mindenki teljesen elszállt a várakozások tekintetében. azt hitték a népek h most megint megváltja vki a világot.
az iphone-t tudnám én is felhozni. akármilyen forradalmi volt a bemutatásakor, sztem soha senki nem gondolta h ekkora booom lesz. ez mindig csak később derül ki, akkor amikor kezedbe veszed, elkezded használni és rájössz h neked is kell egy ilyen. és ne feledjük, az iphone-nak sem volt túl jó fogadtatása.na ezt nem érzem az iPad esetében
sztem itt az a nagy lépés, h ők alkalmazzák az arm-ot elsőként nagyméretű eszközben úgy, h a funkcióit tekintve versenyképes egy asztali rendszer hasonló funkcióival. és ez sztem k. nagy szó technológiai értelemben.#250, #251: a cortex-a9 sem annyira triviális, mert ha jól emléxem valamikor az év második felére ígérték az ilyen arm-ok megjelenését. ők meg már működő példányokat mutogatnak.
#249: ez a példa sántít. ott kezdődik h erre is lesz notification, szóval arról maradunk csak le amiről mi is le akarunk. nem értem emberünk miért nem tud a meeting csúszásról? ez nem volt teljesen világos.
#228, #239: már csak emiatt a rengeteg baromság miatt is megérte h megcsinálják
a legjobb poénok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest