Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

majom2 senior tag ez azért jelent valamit. 
 sztem csak egy dolgot jelent: mindenki teljesen elszállt a várakozások tekintetében. azt hitték a népek h most megint megváltja vki a világot.
 az iphone-t tudnám én is felhozni. akármilyen forradalmi volt a bemutatásakor, sztem soha senki nem gondolta h ekkora booom lesz. ez mindig csak később derül ki, akkor amikor kezedbe veszed, elkezded használni és rájössz h neked is kell egy ilyen. és ne feledjük, az iphone-nak sem volt túl jó fogadtatása.na ezt nem érzem az iPad esetében 
 sztem itt az a nagy lépés, h ők alkalmazzák az arm-ot elsőként nagyméretű eszközben úgy, h a funkcióit tekintve versenyképes egy asztali rendszer hasonló funkcióival. és ez sztem k. nagy szó technológiai értelemben.#250, #251: a cortex-a9 sem annyira triviális, mert ha jól emléxem valamikor az év második felére ígérték az ilyen arm-ok megjelenését. ők meg már működő példányokat mutogatnak. #249: ez a példa sántít. ott kezdődik h erre is lesz notification, szóval arról maradunk csak le amiről mi is le akarunk. nem értem emberünk miért nem tud a meeting csúszásról? ez nem volt teljesen világos. #228, #239: már csak emiatt a rengeteg baromság miatt is megérte h megcsinálják  a legjobb poénok a legjobb poénok 
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a legjobb poénok
 a legjobb poénok