Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
oké mondom, lehet hogy jó lesz, én akkor se tudnám elképzelni magamnak, ha az összes valóságtól elrugaszkodott dolog megvalósult volna. csak azt mondom, hogy iphone bemutatásakor volt egy valami, ami rögtön kiemelte, a kezelőfelület. Minden egyebet félretéve, az biztos volt, hogy erre kell mennie a többieknek. is. A többi felhozott kritika személyfüggő volt már akkor is és most is, de a kezelést a mai napig sikertelenül próbálják leutánozni. Ez meg van az iPad esetében is, de már láttuk. Ahogy írtam én nem is vártam bele "i7 procit" meg ki tudja még mit, csak valamit, amivel az apple eléri azt, hogy bekajáltasson, hogy nekem kell egy ilyen, még ha tulajdonképpen nincs is rá szükségem, mint pl a macbook pro. annyira tetszett, hogy megvettem. Éreztem, hogy nem fogom kihasználni, mert nem kell hordozható gép, de annyira fasza termék, hogy birtoklási vágyat éreztem iránta. aztán eladtam, mert rájöttem, hogy tényleg nincs szükségem a hordozhatóságra. Na valami ilyesmit hiányolok ebből a gépből!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro kerestetik
- EliteBook 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" 3K OLED érintő Ultra 7 155U 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Hibátlan iPhone 16 Pro max 512GB gyári független 2025.10.22 Apple jótállás
- Gigabyte Z690I AORUS ULTRA itx-es brutál kis méregzsák + garancia (Z690-i)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Lenovo LOQ 15IRH8 15,6" IPS,i7-13620H,16GB RAM,RTX 4060 gamer laptop garanciával akciós áron eladó!
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest