- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
A plastik meg handras elemzés eléggé vicces, én végignéztem a videót és bejelentéskor angelday szimplán leszarozta, semmizte, handrast meg kérdezték, hogy szerinte mennyit fognak eladni, és közölte, hogy baromi keveset. Aztán a végén az a nevetségesen erőltetett próbálkozás, ahogyan saját magukat győzik meg, és keresik az okokat, hogy ez miért lehet jó!
vagy egy apple fantól még akár ez is belefér, handrasnak meg ugye az a feladata, hogy eladja, szóval azt is értem. de amikor a plastikon másnap már azt olvasom, hogy angelday vesz magának egyet!! na az lol.
Semmi szüksége rá, de bebeszéli magának, hogy ez milyen kurva jó.
Én elhiszem, hogy ez sok embernek baromi jó vétel, hiszen azért nagyon kevés olyan termék van (még a legnagyobb bukások is) ami senkinek sem a várva várt csoda.
de ez, hogy lefikázom, nagyítóval keresem mi az amit pozitívként lehet emlegetni, aztán másnap bejelentem, hogy venni fogok egyet. vagy kijelentem, hogy ebből semennyit nem fogok eladni mert szar, másnap a blogon meg kint van hogy instant get?elég megnézni a beszmacen a szavazást, a sok elvakult között is sokáig majdnem 3x annyian szavaztak a nem tetszikre! ez azért jelent valamit. most nem néztem hogy áll a dolog, gondolom azért lassan a vérfanok majd javítanak az arányon.
szóval a topikból is látható, hogy vannak olyanok, akiknek ez jó lesz, ezt el is hiszem.
de ez a termék akkor sem nagy durranás. se a bejelentésen, sem a fanoldalakon, sem sehol nem kíséri akkora ováció mint volt pl az iphonenál.
ez egy korrekt termék egy nem olyan széles rétegnek, semmi több, semmi bumm.fairi: inkább pm ment
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest