Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
FekaBá
csendes tag
válasz
TomBennet
üzenetére
Ehhez csak annyit, hogy a geek ember imádja a konzolos felületet
de a zátlagembernek már megírták a GUI-s felületet a Ctorrenthez, a másik meg szerintem nem jó ötlet torrentezni rajta, nekem iPhone estére előmaradt, hogy torrentezzen, töltőre dugva stb ... ugy megmelegedett, hogy szerviz lett belőle, leolvadt a WiFi antenna. Szóval csak óvatosan hűvös helyen tároljátok torrentezés közben. -
FekaBá
csendes tag
válasz
jucimucika
üzenetére
Kikodolható? Az iPad kártyafüggetlen. Amugy a legújabb szoft kivételével mindre van jb.
-
FekaBá
csendes tag
Az elmúlt pár napban nem unatkoztam

Próbáltam egy kis segítséget összedobni a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.
iOS (iPad, iPhone, iPod touch) videó konvertálás
APN (Net) MMS beállítások iPhone és iPad 3G tulajoknakÉs nem utolsó sorban indítottam egy kis nyereményjátékot is

Játék -
FekaBá
csendes tag
válasz
manchester85
üzenetére
Ott a PhotoShare - Upload and share photos
Megy iPhoneon is 0,79€, feltölt Facebookra, picassara, flicr-re
Nem probáltam.
De amugy keress rá a storeban iPadon az upload szóra. Rengeteg találat lesz.
-
FekaBá
csendes tag
Erre csak annyi, hogy a 16-os hidjétek el, hogy kevés egy ilyen cucc esetében, persze ellehet rajta szorongani ... De én már a 32Gbossal is szivom a fogam néha. A gatyi műbőr tokok vs apple tokhoz még annyit, hogy az appletok az Xmsben elkezdett elég hamar foszlani, nemtudom van-e még belőle valami azon az iPadon, mig amit én vettem tokot (macally bookstand) hiba nélkül üzemel. Vannak hátrányi amit én biztos másképp csináltam volna, de így is király.
-
FekaBá
csendes tag
Hát érdekes kérdés, elméletileg ugyanazt a hatást éred el mint a laptoppal, így hogy utángyártott azért, veszélyes játék. XMS-ben nem tudom van-e kitéve, de nem sok tokuk van a weboldalon meg lehet tekinteni. ha kaptál töltőt hozzá csak USA, akkor csak fejet kell rajta cserélned, azt olcsón meg lehet úszni.
-
FekaBá
csendes tag
-
FekaBá
csendes tag
Még se az ár se a megjelenésnem hivatalos. Szöveget, pdfet, zenét reflexből kezel ( iTunesval) filmet konvertálni kell (divx xvid et nem eszik)
Az árról annyit, hogyha jól emlékszem a megjelenés napján ( rég volt) számolgattak hozzá értők és a 16 WiFi-t 135-140 re hozták ki. -
FekaBá
csendes tag
válasz
Palika71
üzenetére
Az alsó 30pines csatlakozófelületre lehet rákötni (olyan mint az iPhone-on)
Ha kicsit tettek volna rá az lett volna a baj ugyanis az se lenne kompatibilis semmivel
akkor is kellene átalakító.
Apple Store
Fenti linken a képe. -
FekaBá
csendes tag
válasz
Palika71
üzenetére
Mivel számok alapján nehéz elképzelni milyen vékony a deszka, mondom: annyira vékony, hogy nem is fér el az oldalán egy USB csatlakozó! Kb 1mm vékonyabb. Arról nem beszélve, hogy ronda lenne, ha egy lyuk tátongana az oldalán.
De! Ha nagyn kell, mint néha nekem (kártyaolvasó) lehet hozzá kapni, egy csomagban megkapod az USB portodat és a kártyaolvasót is
Én örülök, hogy nem beleépítve van mert az idö 98%ban ugyse használom. -
FekaBá
csendes tag
Én mindenre veszek fóliát. Ey is védett már meg karcoktól, nem is egztől, syerintem kell, főleg akkora kijelzőre. Aztán lassan ( fél év kb
) jön az iPad 2.0
akkor leveszem erről a fóliát és szinte használatlan külseje lesz, mintha új lenne. Egyszerűbb eladni.
Toktól egy kicsit nehezebb lesz természetesen. meg nagyobb, de az is kell. Hameg otthon vagyok nem útközben kipatitnm a tokból és úgy használom. A macallyből könnyű kiszedni az alap Apple tok kicsit macerásabb. -
FekaBá
csendes tag
Nem vettem szídásnak, csak próbáltam rávilágítani, hogy ez nem az iPad hibája, hanem az iparág felfogása, és én is egyetértek vele.
A probléma ott kezdödik, hogy mire akarják eladni a terméket? Amennyiben munkára is szánják, szerintem elengedhetetlen a vásárláskor az árba belekalkulálni a munkához szükséges szoftvereket, mert azok nélkül nem lehet dolgozni vele. De ez a modell amit most használnak jobb, mert szabadságot ad. Te döntheted el, hogy milyen programokkal akarsz dolgozni. Ezekkel neked kell számolni, mikor veszel egy Pc-t Mac-et.
Jó ez így. -
FekaBá
csendes tag
Nem értek veled egyet (remélem nem meglepö)
A te gondolatmented szerint az Usában miért lenne más? Utcán ott se használják, otthon meg ott a gép ott is

A megoldás egyszerö. Ezt használom gép helyett, mert a legtöbbet használt feladatra amit a gépen csinálnék ez gyorsabb és egyszerübb megoldást kínál.
-
FekaBá
csendes tag
Megvettem és a felét rá is költöttem ... Felfogás kérdése, de szerintem ezzel minden így van. Vagy amikor megveszed vagy elötte de amit veszel az sose teljes értékü termék. Vagyis az, természetesen de, ha többet akarsz belöle kihozni költened kell rá. Bármit vehettem volna egy office kell rá, tokba beleteszed stb ... Ha a játékok árát is belekalkulálod másnál is, akkor szerintem egy netbookra, laptopra, sokkal többet kell költened. Jó persze használhatsz ingyenes programokat is, de akkor ha így nézem ezen is használhatnék ingyenes progikat mert mindenre szinte mindnre van program, a minösége kérdése.
-
FekaBá
csendes tag
A fenti videót gondolom ismered

Amúgy én gondolom, hogy a java jó, de egyelöre nem hiszek, az opensource és a Cross-platform erejében, nomeg a virtualizációban (mobil eszközökön)
Az a gyors ha valamit az adott rendszer nyelvén írnak meg. Pl nem támogatodm az Adobe kezdeményezését (ami el is vérzett), hogy az ö programjukból lehessen alkalmazást fejleszteni iOs-re.
-
FekaBá
csendes tag
Az Objective-C talán messze a legjobb nyelv amiben valaha dolgoztam, szerintem túlmutat a Java-n. Az objective-C egy az agyben fut az eszközön, míg ha jól tudom az Android virtuàlis környezetetket használ az alkalmazások számára, ez ha picit is, de a teljesítmény rovására megy. Mindemellet nem látom, hogy lesz pénzem ha androidra fejlesztek? Sokhelyen nincs is fizetös store ( android market) mint pl. nálunk. Ezenfelül az alkalmazások védelme megkérdöjelezhetö. Én akárhány Androidot láttam mind szét volt varezolva, ( rendes bolt hiányában ).
Nem azt mondom, hogy nem fog elterjedni, robbanás elött áll, exponenciálisan növekszik az alkalmazások száma, habár szerintem nagy a fejetlenség, és sok a szemét. Aki akar írjon rá programot, de engem nem fogott meg nem látom miért lenne jó dolgozni rá.Lehet egyedül vagyok ezzel
kiváncsi lennék más fejlesztök véleményére, mennyire jövedelmezö androidra fejleszteni? -
FekaBá
csendes tag
Fene se tudja. Szerintem az iPad eggyik nagy elöny az App Store. Habár kétségtelen az androidos alkalmazások nagyütemü terjedése, androidra fejleszteni körülményesebb, és nem éri meg annyra mint iOs-re. Ha bejönne egy táblagép, megirnák a programokat akkora kijelzöre? És ha igen melyikre? Merthogy ezerféle hardver lesz.
Én látom, hogy az android és az open platform jó, és nehéz eldönteni mi fog bevállni a jövöben. Én egyelöre nem látom benne az eröt ami miatt áttérjek. -
FekaBá
csendes tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Szoljon valaki ha hülyeséget irok!
[link]
A linkröl letöltöd a neked megfelelö firmware-t (nem ipod! Lentebb nézd iPad/iPhone/iPod touch résznél) a második generációs 3.1.3 (vagy amit akarsz) verziót, letöltöd.
iTunest megnyitod iPod rácsatlakoztat és megnyomod a restore gombot az iTunesban úgy, hogy közben nyomod a billen a shift gombot ( vagy option ha Os-X alól nyomod )
Csík végigmegy és voala!Azért kérdezz utána máshol is de szerintem ennyi a nagy kaland.
-
FekaBá
csendes tag
válasz
superecneB
üzenetére
Ezt vettem meg. Nekem nem ront se a képen (jó de picit matabb de ez várható volt ) az érzékenységet nem rontja, egyáltalán nem csillog bele a háttér, nem gyüjti az ujjlenyomatot, de ami miatt a legjobban szeretem, hogy nem "tapad" le az ujjam hanem "siklik" a felületen, ez nekem fontos mert rajzolok sokat a deszkán. És mindemellet megmentette a deszkát egy kb 2-3 centis karctól.
-
FekaBá
csendes tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
mint mondtam viszonyítás kérdése. Sok természetesen ha aztvesszük, hogy egy usb hub ezer forint egy sd olvasó szintén ezer ... 2ezerből megússza az ember az egészet.
Viszont! ez nem noname, illik az Apple designba.
ha ennyit talán nekem sem ér meg, aranyárnak mégse nevezném, és venni fogok egyet mert kell. Személyes véleményem, hogy inkább a zsebemben (táskába, bárhol) tartok egy USB csatlokozót, SD kártya olvasót 12ezerért minthogy lyukak tátongjanak az oldalán. Ugyanis annyit nem használom. Hapedig neadjisten kell? ott van nálam (vagy otthonfelejtem, ez lesz a jellemzőbb szerintem
de ha olyan helyre megyek ahol tudom, hogy biztosan kelleni fog (fotózás, prezentáció) biztos nálam lesz). -
FekaBá
csendes tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
" egyértelmű, hogy az író apple fanatikus, ha nem is a rosszabb fajtából"
köszönöm
remélem a roszabb fajtába nem fogok sose tartozni, azért próbálok nyitott szemmel járni 
Igen sajnos a tartalomvásárlás nem elérhető nálunk ezt én is sajnálom
inkább kiadnék pár dollárt egy lemezélt és szépen fel lenne tagelve, albumborítóval ellátva stb ... sajnos nincs, lehet trükközni US store accountal, de ha már trükköznöm kell az régen rossz. MEgjegyzem, hogy folyamatosan folynak a tárgyalások a magyar iTunes eljöveteléhez, a lemezkiadók elkezdték digitalizálni a magyar anyagokat is, nincs már sok hátra a magyar iTunes-hoz. uTuens és a Podcastok már nálunk is elérhetőek pl, idáig hibaüzenetet kaptál ha megnyitottad az iTunes-t (telefonon stb, nem asztali verziót) már nem.A Bookstore jelenleg is üzemel nálunk is, egyre több magyar tartalommal, de a nagy robbanásra még biztos várni kell, legalább a hivatalos iPad megjelenésig.
Amúgy a hibát, nem feltétlen a magyar törvényekben kell keresni, hanem a hozzáállásban. Mint rendszerüzemeltető, sajnos tudom mennyire nem szeret a magyar pénzt adni a szoftverekért (kinek nem inge ne vegye magára!), nekem kell harcolnom a kis céggel, hogy vegye meg a víruskeresőt, oprendszert, mert egyáltalán nem egyértelmű számára hogy miért ... "neme lehetne megoldani másképp ...." típusú mondatok szinte mindig elhangzanak
.
Ezért meg kell vizsgálni az App Store-t is. Kiemelkedően magas a magyarok warezolási aránya. Inkább JB. és letölti netről ingyen. Ááá erről sokat lehetne beszélni miért így van és mi lenne a megoldás ... de az már nagyon OFF
Amiket felsorolsz azok nincsenek. Ezzel tudni kell együt élni, mérlegelni kell a vásárlásnál. Ha neked ezek a dolgok fontosak, nélkülözhetetlenek akkor az iPad-ot nem neked találták ki. Van ilyen, nem lehet olyan terméket gyártani ami minden igényt kielégít, lehetetlen.
Én azért vettem iPad-et mert ezekkel a kompromiszumokkal eggyüt tudok élni, sőt számomra ezek nem kompromisszumok, hanem lényegtelen dolgok. Nem vagyunk egyformák.Az, hogy a flashnek mennie kell nem az én véleményem (habár osztom természetesen) hanem nálam jóval bölcsebb embereké. Lejárt az ideje, lassan vége, ez szinte biztos. Ha a megoldásnem is a html5, de hogy mennie kell az nem kérdés. A legtöbb site már át van írva, amik pedig nincsenek és olyan oldalra jutok, komolyan behozom asztali gépen, megkeresem a fejelsztő e-mailcímét, és közlöm vele, hogy ez gáz, próbálja optimalizálni. Nagytöbbségben visszaírnak. 3 válasz létezik: Tudják dolgoznak rajta (30%), Tudják egyelőre nem tervezik (50%) Továbbítja az illetékes kollégának (20%) aki rendszerint sose keres már meg, ez gondolom ilyen finom lepattintó szöveg

És a meglátásod helyes
az iPod Touchra lévő firmware már iOs4 ami már nem a kis képernyős eszközök (iPhone, iPhone3G, iPhone3Gs, iPod Touch sorozat) hanem a nagyfelbontású eszközöket is támogatja (iPad, iPhone4). Ezek nagyobb hardverrel rendelkeznek és ez a hardveréhség meglátszi ksajnos a régi típusoknál. iPhone 3G telefonom már már zavaróan belassult (el is adtam ... itt az ideje váltani, iPhone4-re).
Arról, hogy mi lesz a jövóje az iOs-nek pedig belegondolni se merek ... felröppentek a hírek, hogy annyira rágyúrnak (látszik ez a Pages, Numbers, Keynote, iMovie alkalmazásokon), hogy lehet pár verzió múlva asztali gépeken, notebookokon is találkozunk velük!
Én pl. simán eltudnék képzelni egy olyan notebookot az Appletől amin bekapcsoláskor kapok egy iOs-t ami azonnal indul, esetleg mindig fut a háttérben (e-mailek stb miatt) de ha kell akkor betölti az Os-X-et.
lol megfogalmaztam az új álmom
EZT AKAROM! 
-
FekaBá
csendes tag
válasz
Tigerclaw
üzenetére
Ez egyszerü. Számlám most is van.
Nem szállítanak Mo.-ra, így ki kellene mennem, legközelebb Németország van. Vonattal megéri kimenni, de 7 óra az út, ott kell aludni mert fél órád van megvenni az iPadet és elérni a visszacsatlakozást. Kocsival, repülövel 1 darabért nem éri meg kimenni. -
FekaBá
csendes tag
válasz
superecneB
üzenetére
Igen az, így szebbek a színek, viszont tükrözödik ... Én vettem rá tükrözödésmentes ( azaz matt ) fóliát.
-
FekaBá
csendes tag
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Nincs szövegbevitel, csak kínai, japán ( Jaaj, hogy is hívják ezeket valami ka... ) írásjelekre.
Kapacitív kijelzöre müködéséböl adodóan nincs hegyes ceruza, csak lapos, ami nagy felületen érinti. De az egész eszkóz arra van kitalálva, hogy vezéreld ujjjal, miért akarsz ceruzával matatni rajta? -
FekaBá
csendes tag
Naja, ehhez képest az egész cikket iPadröl irtam 50% tartóban volt a gép majd beesteledett és ágyból fekve nyomtam tovább a másik felét. De egy tok kell. Multkor nem tettem tokba úgy dobtam be a táskámba, lett is a kijelzön ( jobban mondva az azt védö fólián ) egy jó 2 centis karc.
-
FekaBá
csendes tag
válasz
Lalikiraly
üzenetére
A rendes töltöje 10W
-
FekaBá
csendes tag
-
FekaBá
csendes tag
Hát igen, de azért vigyázz. Habár én nem használok gyakorlatilag notebookot az iPad mellé, de kell egy nagy gép is azért. Mindent nem lehet megoldani a táblán, kell egy iTunes neki, amivel szinkronizálgatod, szoftverfrissítéseket teszel fel. Én ha jobban belegondolok az elmúlt lassan 1,5 hete amióta megvan a deszka csak erre használtam a gépem
De pl ha össze kéne dobni egy pár ezer táblás excel-t leülnék elé 
-
FekaBá
csendes tag
Ok, még igaza is lehet! Kifogott egy selejtes példány-t. Van egy, meg még 1000mondjuk amiröl irtak. 1000 nem beszél beletörödik az 2001 hibás készülék ( hasamracsaptam nem hivatalos adat! ). Több min 3millió készülékböl 2001 hibás. (igazából kb 16ezer hibás készülék van)
Ez annyira elenyészö szám, hogy gyártási hibának is felfogható.
100 hívásból kevsebb mint 1el több hívás szakad meg iPhone4-vel mint 3Gs-el, és ez nem mese ez AT&T adat. Kevesebb mint 1! Get a life ...Amugy ha nincs vele megelégedve vigye vissza, kérdés nélkül visszatérítik a teljes vételárat, vagy vegye át az ingyen tokot.
Kérhetem, hogy hadjuk az iPhone hatalmas fail flame-et, vagy fölösleges?
-
FekaBá
csendes tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Jóval vékonyabb és könyebb. A használhatóság felhasználástól függ. Én netezem, videózok, zenét hallgatok, e-mailekre válaszolok, gyorsan belejavítok a dokumentumaimba ha kell, és játszok. Ezekre alkalmasabb mint egy netbook. Számomra.
Miért alkalmasabb? Gyorsabb, egyszerübb.
Vegyünk egy példát. Jön egy beszállítótól egy lista (excelben).
Jelez a netbook ( kikapcsolt, vagy sleep állapotban, hogy jott e-mailed? )
Nekem jelez az iPad. 1 sec alatt felébresztem, és egyböl elöttem van. Mire egy netbookon megnyílik a levelezés én már válaszoltam. De ügye van egy csatolmányunk is. Nyisd meg a táblázatkezelödet, hogy megnézd. Nekem szintén 1-2 másodperc alatt elöttem van a táblázat. Rájövök, hogy szilvalekvárból 2 vel több kéne átirom válaszolok.
Mire a modosított excel visszaküldtem a netbook még az outlookal ( mondjuk ) szenved. -
FekaBá
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Az egész így kezdödik:
" We are not perfect "
[link]
Mindemelett szerintem nem kurták el, válaltak egy kockázatot azzal, hogy kitették az antennát, hogy ez jó döntés volt-e? Kiderül. A jelenlegi tesztek alapján ugyanazt a teljesítményt hozza mint a többi antenna, söt normális használat mellet jobbat is. Kivétel a vásárlók 0,55%-a.
Megemlíteném, hogy az Apple volt az elsö aki nem tett floppy meghajtót a notebookba. Aztmondták akkor, hogy ezek hülyék, most fognak csödbe menni mindenki adja el az APPL részvényeit. Ma az eggyik legjobb IT válalat. A te laptopodban van floppy meghajtó? -
FekaBá
csendes tag
válasz
superecneB
üzenetére
80 nap alatt 3milliót adtak el belöle. És még sok országban ( mint pl. nálunk ) nem is kapható.
Hogy van-e létjogosultsága azt majd a piac eldönti.
Volt netbookom, nem is egy. Macböl is próbáltam a legkisebbet venni (13 col).
De az iPad mégis más, gyakorlatilag mindig a kezembe van ha megyek valahova. A netbook olyan cucc amivel le kell ülni, bekapcsolni, betölt, mögéd melléd kuporodik akinek mutatni akarsz egy prezentációt, stb...
iPad? Kezembe van, bekapcsolom ( 1sec ) állok, nem keresek asztalt! Pár másodperc alatt elinditom amit akarok csinálom ( gyakran ugy válaszolok egy e-mailre, hogy közben a folyosón sétálok ebböl lesz ám
egyszer
) ha valamit demózni akarok? Odaadom neki. Megnézi a dolgot, tetszik neki már maga a modszer is ahogy látja, tuti siker!
A netbookhoz még annyit, hogy ugye kipróbáltam párat, asus eeepc, msi wind stb ... Nekem nem jött be, lassú volt a nem optimalizált oprendszer miatt.
Más, ez szubjektív de én kattanok az érintöképernyöre, sokkal jobban szeretem mint a rendes dolgokat. Ugyhogy én világ életemben tábla számítógépre vágytam
-
FekaBá
csendes tag
Egy elszurt reagálásnak kószönhetóen. Igen az volt, de ez egy 3 napos csoda, és csak azért él 3 napig mert a Gizmodo fújja ami, elég nagy olvasótáborral rendelkezik, és kb ez a bosszú, hogy gyakorlatilag innentöl semilyen Apple eseményre nem hivatalosak, és akkor még a nyomozás nem zárult le.
A részvényesek és az átlag ember nem gizmodo-t olvas, a többi lap pedig már kezd jobb belátásra térni, elfogadták az Apple magyarázatát.
Ugyanakkor tényleg változik a cég, az iPhone4 körül sok volt a balf@szkodás ... Remélem ebböl nem lesz rendszer. -
FekaBá
csendes tag
válasz
superecneB
üzenetére
Semmivel. Viszont ez a kulcs a nagyobb kijelzö. 3,7 colon is olvashatsz, netezhetsz, videózhatsz, én is csinálom. De kényelmetlen. Ezzel nem az.
Más. Miért gyártanak 22 colos monitort? 17 colon nem ugyanazt látod?
Amugy erre van Pages, Numbers, Keynote. IPhonera nincs.
-
FekaBá
csendes tag
Pedig msot kapta
igazábol összeségben kapott, kiemelve a G3-at.
Az iPhone4 flame meg ... Akinek nem kell ne vegyen, aki vett és nem tetszik vigye vissza. 1,6% vitte vissza ( iPhone3Gs 6%) és 0,55% panaszkodott az antenára, vagy említette meg bármilyen szófordulatban az antenna szót. 1 hónap alatt 3millió eladott példány mellet ezek a számok észrevehetlenek, de mindenki kap ingyen bumpert! Szerintem ez gáláns ajánlat. Amugy nem is tudom 1 hónap alatt produkált-e bárki bármiböl 3millió eladott darabszámot? Szerintem soha nem ment ilyen jól az Apple szekere. -
FekaBá
csendes tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Igaz. De akkor ne a 3G-s modellel versenyezzen az ára. A WiFi-s modell szürkén 150 ha kapható lesz akkor 135 körül lesz, és akkor ez érintöképernyös, IPS paneles, móka, és ahogy Jobs mondta "nem PC szoftver fut rajta"
van appstore, ami egyelöre kinálatát tekintve egyedülálló. És persz fizetsz az alma logóért, "megbízható" eszközt kapsz. Ha így nézzük ütöképes a netbook ellen ... Ja és ez jóval hordozhatóbb. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Lenovo L13 Core i3-10110U / 4GB DDR4
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de a zátlagembernek már megírták a GUI-s felületet a Ctorrenthez, a másik meg szerintem nem jó ötlet torrentezni rajta, nekem iPhone estére előmaradt, hogy torrentezzen, töltőre dugva stb ... ugy megmelegedett, hogy szerviz lett belőle, leolvadt a WiFi antenna. Szóval csak óvatosan hűvös helyen tároljátok torrentezés közben.

akkor leveszem erről a fóliát és szinte használatlan külseje lesz, mintha új lenne. Egyszerűbb eladni.
inkább kiadnék pár dollárt egy lemezélt és szépen fel lenne tagelve, albumborítóval ellátva stb ... sajnos nincs, lehet trükközni US store accountal, de ha már trükköznöm kell az régen rossz. MEgjegyzem, hogy folyamatosan folynak a tárgyalások a magyar iTunes eljöveteléhez, a lemezkiadók elkezdték digitalizálni a magyar anyagokat is, nincs már sok hátra a magyar iTunes-hoz. uTuens és a Podcastok már nálunk is elérhetőek pl, idáig hibaüzenetet kaptál ha megnyitottad az iTunes-t (telefonon stb, nem asztali verziót) már nem.
egyszer