Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FekaBá
csendes tag
válasz
Vasinger!
üzenetére
Jóval vékonyabb és könyebb. A használhatóság felhasználástól függ. Én netezem, videózok, zenét hallgatok, e-mailekre válaszolok, gyorsan belejavítok a dokumentumaimba ha kell, és játszok. Ezekre alkalmasabb mint egy netbook. Számomra.
Miért alkalmasabb? Gyorsabb, egyszerübb.
Vegyünk egy példát. Jön egy beszállítótól egy lista (excelben).
Jelez a netbook ( kikapcsolt, vagy sleep állapotban, hogy jott e-mailed? )
Nekem jelez az iPad. 1 sec alatt felébresztem, és egyböl elöttem van. Mire egy netbookon megnyílik a levelezés én már válaszoltam. De ügye van egy csatolmányunk is. Nyisd meg a táblázatkezelödet, hogy megnézd. Nekem szintén 1-2 másodperc alatt elöttem van a táblázat. Rájövök, hogy szilvalekvárból 2 vel több kéne átirom válaszolok.
Mire a modosított excel visszaküldtem a netbook még az outlookal ( mondjuk ) szenved.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Plus 84% Akku megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 Pro 128GB gyári független új akku!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest