Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piotor
tag
No, pár szó erről a cuccról. A Pro3 úgy áll a fülemben, mint Katiban a gyerek. Edzés közben is. Nekem a 2-höz képest annyi a különbség, hogy ezt érezni, hogy ott van és nem kell igazgatni egyáltalán, mint a 2-t, ha testmozgás van és hosszú távon se nyom ennek ellenére. Órát le is lehet venni mozgás közben, pulzust szépen méri, így az óra tovább bírja egy töltéssel. Viszont a pro 2 annyival van alatta hangminőségben és átengedő módban ez mintha nem is lenne a fulemben, hogy most kb. a kettessel kedvem lenne kacsázni a tóban. Flexeléshez zajszűrni megmarad. Volt Sony WF-1000XM4, Sennheiser momentum 4 tws, most Bowers & Wilkins Pi8, LDAC, aptx Lossless használtam őket adapterrel, a Pro 3-at melléjük lehet tenni hangzásra kis hunyorítással. Igaz ez a Pi8-hoz képest kicsit baltával van faragva, nem olyan finoman kigrammolt és le kell húzni EQ-ban az összes potit annyira túl van vezérelve, de szépen beállítva meglepően kurvára jól és részletesen szól. Dinamika, magasak nincsenek úgy patikára kimérve, mint a B&W, de az állam leesett, hogy ezt tudja ma az apple AAC-n. Richard Marx - Right here waiting számában a zongorát hallgatva azonnal kijön a különbség egymás után fülbe téve, szobában, nyugiban a Pi8 javára, de amire ezt használni fogja az átlag, út közben, amikor nem hallani ki egyébként se a legapróbb részleteket (meglepően sok van ám, durván sok még így is), ott a szolgáltatásokkal, zajszuressel én most ennyiért nem tudnék jobbat mondani márkán kívül se. Az hiányozni fog, hogy a pro 2-t vezetés közben csak úgy belogattam a fülembe és kész, ezt meg illeszteni kell a mérete miatt, de annyi baj legyen.
-
Piotor
tag
Olvasom itt a tapasztalatokat és le is mondtam a rendelést. Marad a pro2. Köszi!!
-
Piotor
tag
Hát nézzük, megrendeltem én is az újat, bár zenére nem használom a kettest (Sennheiser momentum 4 tws aptx lossless) és nincs vele 2 év után semmi probléma, de telefonálni, podcasthoz, edzéshez, vezetéshez rengeteget van a fulemben. 3 évig jó lesz. Emag majd hozza, ráér.
-
Piotor
tag
Minek átalakító, amikor létezik USB-C-->lightning kábel? Nekem USB-C airpods pro van, de gyanítom a lightning verzióhoz a fent említett kábelt adják alapból. Bár a kérdést alaposabban körbejárva azt olvasom USB-C csatlakozóval ellátott eszközt tud tölteni. Innentől jó kérdés, de szerintem menniük kellene lightning veguekkel is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer gamer szék
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Új Asus 15 Expertbook FHD Nano i5-13420H 4.6Ghz 16GB DDR5 512GB SSD UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi