- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szafter
tag
Valaki nem tudna hozzám vágni egy nCore meghívót? Már nagyon régóta szeretnék bekerülni.
-
Vagy egy éve ajánlgatja az egyik ismerősöm, hogy ad meghívót.
Komolyan beregelek, és megnézem már mitől kell ennyire hanyatt esni.
Egyszer már kaptam meghívtót az independece(?)-re.(nem vagyok benne biztos, hogy az volt)
De azt még ezelőtt becsukták(tavalyi razzia), abból nem láttam semmit.Most is kaptam egy meghívót valamelyik-re, kb. 2 nappal az után zárták be, hogy meg tudtam nézni.
Szóval rettegj nCore jövök.
-
Lenry
félisten
-
veector
senior tag
Ha ennyire szereted az nMagot akkor miért vágod alattuk a fát?
Az "Ennyi..."-től meg falramászok
-
Ifju
aktív tag
Ezzel a sok beszéddel jut el a híre a "megfelelő" fülekbe/kezekbe - sajnos.
Érdekes, de néhány kevésbé ismert, és elég jó magyar oldallal semmi nem történt a razzia alatt - vajon miért?!Szerintem a megfelelő hozzáállás csendben meghúznia magát minden tagnak, örülni és boldognak lenni, hogy az oldalhoz tartozhat, és nagynéha említést tenni róla megbízható ismerősök körében. De semmi helye ezenek publikus helyeken.
Persze csak akkor, ha nem akarjátok hogy ismét bezárják...Ez, hogy már az Origó cikkezik róla, azért ez egy elég nagy b*zmeg...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Attól, hogy zárt a tracker, még nem vagy kötelezve illegális tevékenységre, és az oldal tagjának lenni sem illegális. Ennél fogva beszélni is lehet róla.
Ha meg azt követjük, ami pl. a bittorent topicba van kiírva, hogy pl. ne írjuk le a tracker nevét, akkor kvázi még védjük is őket.
-
McKane
senior tag
hát én spec csak a the1st-re vagyok regizve.. elméletileg, de nem szoktam torrentezni.. legalábbis onnan nem..
de ahogy nézem az még nem működik..
de bevallom,sokáig próbáltam ncore-os meghívót vadászni, de senkinek sem volt.. akkoriban jobban érdekelt az effajta dolog.
-
Anubiss
tag
Első!
Új hozzászólás Aktív témák
- Képregény topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Renault, Dacia topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest