Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1393) F.E.K..


F.E.K..
senior tag

Üdv!

Egy kis Android auto-s kérdésem lenne, hátha van ötlete valakinek.

Adott egy telefon (root nincs). Az autóban egy egyszerű kijelzőt használtam eddig, képernyő tükrözéssel (konkrétan a tolatókamera monitorát ;)).

Most vettem egy okosabb kijelzőt, ez Android auto képes. Gond nélkül össze is kapcsolódtak (vezeték nélkül), minden rendben... kivéve, hogy a kijelzőre a térképen kívül csupán pár alkalmazás kerül ki a telefonról. Nem véletlenszerűen, hanem audio lejátszó, podcast, hírek, üzenetküldők, ilyesmik (ez teljesen logikus is).

Ezeket kezelni is lehet, ezzel sincs gond.

(Bocs a hosszú bevezetőért).

A gond az, hogy ezzel a kijelzővel elveszett egy konkrét program képének kiküldése mint lehetőség... Amire viszont szükség lenne olykor. Konkrétan egy egyszerű scroller, ami egy megadható szöveget ismétel a kijelzőn.

Amit az autóban olykor utazó autista fiam határozottan hiányolni fog... (Amolyan "házi menetrend, az általa megadott, az ismert útvonalon lévő pontokkal. Pl. Autópálya - Vidék - Kistó - stb.)

A kérdés: van-e mód, hogy Android auto esetén kirakjam valahogy a program képét a kijelzőre? (Az nem feltétel ilyenkor, hogy más funkciók is elérhetőek maradjanak, ez csak szigorúan ismert útvonalon van használatban).

Ha valakinek van esetleg ötlete erre, szívesen veszek bármilyen ötletet a fenti gonddal kapcsolatban.

[ Szerkesztve ]

Legyen olyan szép és vidám napod amilyet csak szeretnél!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.