- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok! Lenne egy kerdesem, hatha tud valaki segiteni. Navigacionak a waze-t hasznalom, amivel magyarorszagon semmi gondom nincs. Most viszint svedorszagban vagyok, es nem hajlando a terkepet mutatni. Egy vajszinu hatterre rarajzolja az osszes forgalmi helyzetet, a dugokat, az ellenorzeseket, a trafikat, mindent, de a nagy semmibe. Mar raboktem a terkep frissitesere is, de nem hasznalt. Van valakinek otlete, hogy mi lehet a gond? A rokon akinel vagyok szinten waze-t hasznal, es neki gond nelkul megy.
A telefon egy xiaomi hongmi 1S, 1GB-os mobilnet van, tehat az nem lehet gond, raadasul helyi SIMmel vagyok, nem roamingolok. Szoval nincs otletem, jart mar valaki hasonloan? Koszi a valaszt
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest