Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia #156 üzenetére
En majdnem 10 evig bagoztam, aztan 2 eve teljesen leszoktam, azota hanyingerem van, ha valaki csak a kozelbe is dohanyzik es nyelem a fustot.
Es ez nem volt maskeppen, mikor en dohanyoztam, akkor sem tudtam elviselni a "passziv dohanyzast", igy amikor csak tehettem /ha nem voltam pl. matt reszeg es tudtam jarni/, akkor mindig kivonultam az utcara/erkelyre/peronra.
Egyebkent nem reg vezettek be ebben az allamban is a dohanyzas tilalmat zart tereken belul, tehat mar egyik kocsmaban sincs dohanyzo reszleg. En ennek nagyon orulok, viszont volt is nagy felhaborodas, hiszen a pultosok nagyon nagy biznisztol estek el emiatt, sokan inkabb oda mentek, ahol terasz van es kinnt lehet szivni, nem pedig odabent a barpultnal ittak meg a jopofat.
Az mar mas kerdes es erdekesseg, hogy gyalog 15 perc es ott vagyok Indiana allamban, /kocsival 3 perc, csak az Ohio-t kell atszelni/ es ott pedig total elfogadott a dohanyzo szekcio. Viszont ok meg sort nem adnak sehol vasarnap, itt pedig mar delutan 1-tol adnak.
Ki erti ezt?Always Outnumbered, Never Outgunned
-
brownus
veterán
válasz
philoxenia #156 üzenetére
sőt, ha már részeg vagyok rá is gyújtok
régen dohányoztam, asszem én soha nem is fogok tudni leszokni. de úgy vagyok vele, hogy az pár szál havonta, az nem mennyiség. ha már ott a pipa ugye
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo A nemrégiben megszüntetett vízum óta egyre gyakrabban találkozom (még ezen az Isten háta mögötti helyen...
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest