Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia #156 üzenetére
En majdnem 10 evig bagoztam, aztan 2 eve teljesen leszoktam, azota hanyingerem van, ha valaki csak a kozelbe is dohanyzik es nyelem a fustot.
Es ez nem volt maskeppen, mikor en dohanyoztam, akkor sem tudtam elviselni a "passziv dohanyzast", igy amikor csak tehettem /ha nem voltam pl. matt reszeg es tudtam jarni/, akkor mindig kivonultam az utcara/erkelyre/peronra.
Egyebkent nem reg vezettek be ebben az allamban is a dohanyzas tilalmat zart tereken belul, tehat mar egyik kocsmaban sincs dohanyzo reszleg. En ennek nagyon orulok, viszont volt is nagy felhaborodas, hiszen a pultosok nagyon nagy biznisztol estek el emiatt, sokan inkabb oda mentek, ahol terasz van es kinnt lehet szivni, nem pedig odabent a barpultnal ittak meg a jopofat.
Az mar mas kerdes es erdekesseg, hogy gyalog 15 perc es ott vagyok Indiana allamban, /kocsival 3 perc, csak az Ohio-t kell atszelni/ es ott pedig total elfogadott a dohanyzo szekcio. Viszont ok meg sort nem adnak sehol vasarnap, itt pedig mar delutan 1-tol adnak.
Ki erti ezt?Always Outnumbered, Never Outgunned
Új hozzászólás Aktív témák
lo A nemrégiben megszüntetett vízum óta egyre gyakrabban találkozom (még ezen az Isten háta mögötti helyen...
- MSI Z87-G45 GAMING, I5-4570, 16GB
- Nikon Z50 váz
- Használatra kész PC (AMD Athlon II X4 640, 8 GB DDR3, 120 GB SSD, 3x200 GB HDD, DVD iró)
- PowerColor Red Devil RX 5600 XT OC 6GB GDDR6 14Gbps RGB LED Videokártya
- NORGB Black&White Intel 7600k - Z270 - 2x8 3200MHz - RX570 - 240/1000GB - 700W 80+ Gold PC eladó!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest