Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
válasz
Vartanus
üzenetére
7750-em meg sosem volt, szoval nem tudom, ami kartyaim voltak azokon 80-90%-ra eleg egyszeruen ki lehetett hajtani, szoval realis, hogy 72 GB/sec elmeletibol 60 GB/sec feletti valos legyen. Nem tudom, van-e jo proggy hozza, sajatot lehet irni, meg par programban biztos van ilyen, pl. aida-ban is, de nem probaltam, hogy mennyire kapom ugyanazt, mint sajat eseteben, de gondolom, hogy jol mer.
Ha single channelben mertek volna, akkor kevesebb, mint az elmeleti felet kellett volna kapni, tehat nyilvan nem abban mertek. -
lenox
veterán
válasz
Vartanus
üzenetére
Nem tudom, hol van meres a gpu-z-ben, amit a fooldalon kirak az nem meres, hanem a frekibol adodo elmeleti max, amit kb. semmi nem er el, bar dvga-k eseteben eleg jol meg lehet kozeliteni. A kaveri eseteben meg messze van a valosag az elmelettol.
#1000: Engem jobban erdekel, hogy mi a legkomolyabb bottleneck a rendszerben. Ha 38.8% orajel emelestol 9%-ot gyorsul, 20% valos savszelesseg novekedestol meg 20%-ot, akkor vajon melyik limital jobban?
-
sb
veterán
válasz
Vartanus
üzenetére
Egyértelmű kellene, hogy legyen, mivel ugyanannyi shader, mint a 7750 mégis töredék teljesítmény.
Viszont épp a ph tesztben mérték ki, hogy a gpu freki emelésével jelentősen begyorsult. Ott van az összefoglaló grafikonokon.Ezt már kérdeztem korábban is, mert nem tudom mire vélni…
-
lenox
veterán
válasz
Vartanus
üzenetére
Ezek nem a valos ertekek. A mert ertek erdekelne, az ezeknel sokkal kisebb. De talaltam is:
http://www.corsair.com/en/blog/kaveri-ddr-part1/
Lathato, hogy az fps es a bandwidth kozotti osszefugges sokkal erosebb, mint ahogy az elmeleti ertekekbol adodna. Szoval pl. 1600 es 2400 kozott te azt irod, hogy 50% kulonbseg van, de a valosagban a bandwidth csak kb. 20%-kal no, es lam az atlagos fps is annyival, szoval erosen mem limites.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest