- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Karácsonyban és a nagyobb (naptári) ünnepekben csak az a jó, hogy nem kell dolgozni, többet lehetek életem párjával. Sajnos már sem a hangulat, sem más nem a régi. Én még emlékszem kiskoromban a Karácsonyra, mekkora ünnep volt. Nem éltünk túl fényesen, de mégis mindig került valami apróság a fa alá, aminek nagyon örültünk. Volt hangulat, együtt volt a család. Mára ebből semmi nem maradt. Mi lett belőlem...
-
amanoba
őstag
de én nem szeretem ha valamit rám akarnak erőltetni, pont azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy mindenhonnan ez jön az ember arcába, csak épp a hiperekkel kezdtem a sort, ugyanis ők élenjárók ebben.
gondold végig, ha a világ végén laksz, ahol se net,se tv, se újság, se rádió és még boltba se kell menned, mert magadnak termelsz meg mindent amire szükséged van, na akkor talán nem látod ezt. de egyébként...
-
Csemike
aktív tag
Hát, az nem az áruházaktól függ, hogy az egyén vásárlási őrületnek, vagy egy bensőséges családi eseménynek/ünnepnek éli meg a Karácsonyt.
Egyátalán nem védem a hipereket, de én nem bosszantom magam ilyeneken.A nappaliban már úgyse lesz villogó mikulás, és zenélő-forgó műfenyő.
-
gabor85
őstag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
Tavaly és tavalyelőtt fehér karácsonyunk volt
Előtte meg hosszú éveken keresztül semmi.
-
tkazmer
addikt
tulajdonképpen semmilyen ünnepet nem szeretek (leginkább azt, ha valami miatt engem ünnepelnek), bár pont a karácsonnyal szemben inkább közömbös vagyok. többnyire olyankor jókat lehet enni
-
Legalább a hó esne..
De már évek óta az sincs Karácsonykor. -
Metalfan
senior tag
Valahol hallottam egy jó megfogalmazást: "...egy újabb fogyasztói ünnep". Sajnos igaza van
Ez is már csak a pénzről, és a szeretet helyett a pénz szeretetéről szól
Személy szerint én nem csak emiatt utálom, hanem a hatalmas felfordulás miatt is. Családon belül is nagy a felfordulás, mert ilyenkor van nagytakarítás, meg mindenféle... olyanok vagyunk karácsony tájékán, mint egy felbolydult hangyaboly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Honda topik
- Vallás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- DJI topic
- Synology NAS
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- Eladó MSI GTX 1660 Ti 6GB Jó állapotban, karbantartva
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14HD+/I5-G5/8GB/128SSD) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest