- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Karácsonyban és a nagyobb (naptári) ünnepekben csak az a jó, hogy nem kell dolgozni, többet lehetek életem párjával. Sajnos már sem a hangulat, sem más nem a régi. Én még emlékszem kiskoromban a Karácsonyra, mekkora ünnep volt. Nem éltünk túl fényesen, de mégis mindig került valami apróság a fa alá, aminek nagyon örültünk. Volt hangulat, együtt volt a család. Mára ebből semmi nem maradt. Mi lett belőlem...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
amanoba
őstag
de én nem szeretem ha valamit rám akarnak erőltetni, pont azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy mindenhonnan ez jön az ember arcába, csak épp a hiperekkel kezdtem a sort, ugyanis ők élenjárók ebben.
gondold végig, ha a világ végén laksz, ahol se net,se tv, se újság, se rádió és még boltba se kell menned, mert magadnak termelsz meg mindent amire szükséged van, na akkor talán nem látod ezt. de egyébként...
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Csemike
aktív tag
Hát, az nem az áruházaktól függ, hogy az egyén vásárlási őrületnek, vagy egy bensőséges családi eseménynek/ünnepnek éli meg a Karácsonyt.
Egyátalán nem védem a hipereket, de én nem bosszantom magam ilyeneken. A nappaliban már úgyse lesz villogó mikulás, és zenélő-forgó műfenyő. -
gabor85
őstag
válasz Thunderzolee #2 üzenetére
Tavaly és tavalyelőtt fehér karácsonyunk volt Előtte meg hosszú éveken keresztül semmi.
-
tkazmer
addikt
tulajdonképpen semmilyen ünnepet nem szeretek (leginkább azt, ha valami miatt engem ünnepelnek), bár pont a karácsonnyal szemben inkább közömbös vagyok. többnyire olyankor jókat lehet enni
úgy tervezték, hogy kibirjon egy atomtámadást is. De nekünk komolyabb fegyvereink vannak, mint pl Béla bá, a földmunkagépkezelő
-
veterán
Legalább a hó esne..
De már évek óta az sincs Karácsonykor.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
-
Metalfan
senior tag
Valahol hallottam egy jó megfogalmazást: "...egy újabb fogyasztói ünnep". Sajnos igaza van Ez is már csak a pénzről, és a szeretet helyett a pénz szeretetéről szól Személy szerint én nem csak emiatt utálom, hanem a hatalmas felfordulás miatt is. Családon belül is nagy a felfordulás, mert ilyenkor van nagytakarítás, meg mindenféle... olyanok vagyunk karácsony tájékán, mint egy felbolydult hangyaboly.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest