- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Karácsonyban és a nagyobb (naptári) ünnepekben csak az a jó, hogy nem kell dolgozni, többet lehetek életem párjával. Sajnos már sem a hangulat, sem más nem a régi. Én még emlékszem kiskoromban a Karácsonyra, mekkora ünnep volt. Nem éltünk túl fényesen, de mégis mindig került valami apróság a fa alá, aminek nagyon örültünk. Volt hangulat, együtt volt a család. Mára ebből semmi nem maradt. Mi lett belőlem...
-
amanoba
őstag
de én nem szeretem ha valamit rám akarnak erőltetni, pont azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy mindenhonnan ez jön az ember arcába, csak épp a hiperekkel kezdtem a sort, ugyanis ők élenjárók ebben.
gondold végig, ha a világ végén laksz, ahol se net,se tv, se újság, se rádió és még boltba se kell menned, mert magadnak termelsz meg mindent amire szükséged van, na akkor talán nem látod ezt. de egyébként...
-
Csemike
aktív tag
Hát, az nem az áruházaktól függ, hogy az egyén vásárlási őrületnek, vagy egy bensőséges családi eseménynek/ünnepnek éli meg a Karácsonyt.
Egyátalán nem védem a hipereket, de én nem bosszantom magam ilyeneken.A nappaliban már úgyse lesz villogó mikulás, és zenélő-forgó műfenyő.
-
gabor85
őstag
válasz
Thunderzolee #2 üzenetére
Tavaly és tavalyelőtt fehér karácsonyunk volt
Előtte meg hosszú éveken keresztül semmi.
-
tkazmer
addikt
tulajdonképpen semmilyen ünnepet nem szeretek (leginkább azt, ha valami miatt engem ünnepelnek), bár pont a karácsonnyal szemben inkább közömbös vagyok. többnyire olyankor jókat lehet enni
-
Legalább a hó esne..
De már évek óta az sincs Karácsonykor. -
Metalfan
senior tag
Valahol hallottam egy jó megfogalmazást: "...egy újabb fogyasztói ünnep". Sajnos igaza van
Ez is már csak a pénzről, és a szeretet helyett a pénz szeretetéről szól
Személy szerint én nem csak emiatt utálom, hanem a hatalmas felfordulás miatt is. Családon belül is nagy a felfordulás, mert ilyenkor van nagytakarítás, meg mindenféle... olyanok vagyunk karácsony tájékán, mint egy felbolydult hangyaboly.
Új hozzászólás Aktív témák
lo gyűlölöm a hiper/szuper/giga/mega marketeket, november végétől tolják az arcunkba az ünnepeket..gyere,vegyél, vásárolj,...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- ASUS RTX 4060 DUAL 8GB OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.11. Kitűnő hőmérséklet!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest