Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tom5
addikt
Pont minap néztem mikor regisztráltam ide a fórumra. Én lassan a 13 évesek táborát bővitem. Tisztán emlékszem arra az éjszakára mikor betárcsázós nettel éjjel (mert akkor volt olcsó) a PH tagja lettem.
Azóta is napi szinten lógok itt. Munkában az IT-s srác meglát. Csak ennyit mond: PH?
Tőlem bármit tilthatnak itt bent csak ezt ne.Nagyon sok skillem fejlődött az oldal hatására. Elsődlegesen PC. De mellette az autó, TV-k, stb.
Bármit szerettem volna vásárolni, itt tuti találtam egy megfelelő topikot ahol felhúzhattam magam arra a szintre, hogy bátran kijelenthetem eddig nem nagyon nyúltam mellé.Köszönjük az írást, így év vége felé jól esett visszagondolni erre a 13 évre.
Az utolsó idézet pedig nagyon nagyon elgondolkodtató!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025.10.02 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Huawei Watch GT 5 // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest