Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Algieba

őstag

LOGOUT blog

válasz totron #5 üzenetére

Kapásból fel tudok sorolni legalább öt népet, akiknek sorsa elborzaszt, és eláraszt a megkönnyebbülés, hogy nem közéjük születtem. Azonban megtapasztaltam, hogy a tehetetlen aggódás másokért aláássa az elve rogyadozó lelki békémet és végső soron ártok magamnak. Rajtuk pedig nem segítek. Igen, tele a világ véresebb arénákkal, és olyan mértékű szenvedéssel, hogy viszolyogva fordulok el. Tudomásul veszem a sok kínt, és a saját tehetetlenségemet is. Elég szar érzés. Kár, hogy a nagyobb rossz ismerete nem szünteti meg a személyes traumák hatását! Lehetne gyógyszer helyett használni. Gondolj rosszabbra és huss, kiszállt a fejedből a sok szarság, amik szinte bagatell apróságok az igazi szörnyűségekhez mérten. Azért gyerekként, amikor a saját szülőd ütlegel, a legfontosabb bizalmi személy, akitől oltalmat remélsz, mert többek közt iskolai zaklatás áldozata is vagy, eléggé nagy maflás az élettől. Jó, tudom, lehetnék dél-amerikai utcagyerek is, akit eladtak szexrabszolgának és 12 évesen már elölről-hátulról kefélik... Sáliláb! Fantasztikus embernek lenni! Persze ha valami kisállat lennék, alap zsákmányállat, már rég kiszart volna valamelyik ragadozó. :DDD Egyre jobb! Élni jó!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés