Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapásból fel tudok sorolni legalább öt népet, akiknek sorsa elborzaszt, és eláraszt a megkönnyebbülés, hogy nem közéjük születtem. Azonban megtapasztaltam, hogy a tehetetlen aggódás másokért aláássa az elve rogyadozó lelki békémet és végső soron ártok magamnak. Rajtuk pedig nem segítek. Igen, tele a világ véresebb arénákkal, és olyan mértékű szenvedéssel, hogy viszolyogva fordulok el. Tudomásul veszem a sok kínt, és a saját tehetetlenségemet is. Elég szar érzés. Kár, hogy a nagyobb rossz ismerete nem szünteti meg a személyes traumák hatását! Lehetne gyógyszer helyett használni. Gondolj rosszabbra és huss, kiszállt a fejedből a sok szarság, amik szinte bagatell apróságok az igazi szörnyűségekhez mérten. Azért gyerekként, amikor a saját szülőd ütlegel, a legfontosabb bizalmi személy, akitől oltalmat remélsz, mert többek közt iskolai zaklatás áldozata is vagy, eléggé nagy maflás az élettől. Jó, tudom, lehetnék dél-amerikai utcagyerek is, akit eladtak szexrabszolgának és 12 évesen már elölről-hátulról kefélik... Sáliláb! Fantasztikus embernek lenni! Persze ha valami kisállat lennék, alap zsákmányállat, már rég kiszart volna valamelyik ragadozó.
Egyre jobb! Élni jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Egyre jobb! Élni jó!