Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
Kapásból fel tudok sorolni legalább öt népet, akiknek sorsa elborzaszt, és eláraszt a megkönnyebbülés, hogy nem közéjük születtem. Azonban megtapasztaltam, hogy a tehetetlen aggódás másokért aláássa az elve rogyadozó lelki békémet és végső soron ártok magamnak. Rajtuk pedig nem segítek. Igen, tele a világ véresebb arénákkal, és olyan mértékű szenvedéssel, hogy viszolyogva fordulok el. Tudomásul veszem a sok kínt, és a saját tehetetlenségemet is. Elég szar érzés. Kár, hogy a nagyobb rossz ismerete nem szünteti meg a személyes traumák hatását! Lehetne gyógyszer helyett használni. Gondolj rosszabbra és huss, kiszállt a fejedből a sok szarság, amik szinte bagatell apróságok az igazi szörnyűségekhez mérten. Azért gyerekként, amikor a saját szülőd ütlegel, a legfontosabb bizalmi személy, akitől oltalmat remélsz, mert többek közt iskolai zaklatás áldozata is vagy, eléggé nagy maflás az élettől. Jó, tudom, lehetnék dél-amerikai utcagyerek is, akit eladtak szexrabszolgának és 12 évesen már elölről-hátulról kefélik... Sáliláb! Fantasztikus embernek lenni! Persze ha valami kisállat lennék, alap zsákmányállat, már rég kiszart volna valamelyik ragadozó.
Egyre jobb! Élni jó!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest