Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
annulus
aktív tag
válasz
annulus #6779 üzenetére
szeretik a tömör válaszokat..
"Sorry for our mistake in last email. Regrettably we don't produce car charger.
But you can try to look for compatible one in the local TMS (The Mobile Store),
or to consult our website : www.alcatel.azibao.com"http://www.alcatelonetouch.azibao.com/product.php?id_product=79
http://www.alcatelonetouch.azibao.com/product.php?id_product=173utóbbinál:
Output Voltage: Typical: 5Vdc
Output Current: 1A -
ORCA58
addikt
válasz
annulus #6662 üzenetére
Nekem nem forrósodott fel a 2 órás GPS használat alatt, csak simán lemerült.
Most ezt néztem ki. [link]
Amit itt ír az biztató.A webshop.t-mobile-ban egész jó ára van. [link]
Bár a kapcsolódó termékek listája marha nagy, Alcatel nincs benne, de az iPhone sem , pedig a gyártó azt hirdet.
A speedshop-nál benne van a listában, [link] de mint tudjuk ez nem jelent semmi. -
annulus
aktív tag
-
annulus
aktív tag
-
-
dreamice
csendes tag
válasz
annulus #6571 üzenetére
De működik azzal a 2,1A-ossal a töltés? Néztem egy ilyet, de még nem találtam árat:
http://download.p4c.philips.com/files/d/dlp2257_10/dlp2257_10_pss_hun.pdfDe ha mindegy mi van ráírva és nem ad le, illetve nem vesz fel a teló 500mA-nél többet akkor nem kínlódok vele, bár így nekem nem igazán van értelme a GPS-nek.
-
dreamice
csendes tag
válasz
annulus #6544 üzenetére
Szia,
Nálam is jelentkezik ez a jelenség autóstöltő esetén és elég idegesítő. Én nem igazán láttam, hogy le lenne írva, hogy az autóstöltő mennyi áramot ad le. Valami Hama van nekem. Pulse Minit elbírta de ezzel nem igazán jó. Ha ki van kapcsolva a képernyő+navi+gps akkor tölti. Úgy vettem észre ha az idő hűvösebb akkor nem állítja le a töltést legalább szinten tartja. -
mcsm88
senior tag
válasz
annulus #2439 üzenetére
Nekem az volt a gondom, hogy amikor megtalálta a GPS a jelet, akkor szinte azonnal kikapcsolt, ezután hiába akartam bármilyen GPS műveletet végezni, nem indult el, csak egy telefon újraindítás után.
A gond a Sygic beállításaiban volt. Be lehet állítani, hogy mennyi idő után kapcsoljon ki a GPS. Ha más programmal használod a GPS-t akkor is kikapcsol a Sygic-ben beállított idő után.Sygic->Beállítások->Elem kezelés: itt a "Kapcsolja ki a GPS-t ... után" állítsd a maximális értékre (soha), indítsd újra a telefont, és nem fog lekapcsolni a GPS automatikusan, csak amikor te akarod.
-
fanthomee
tag
válasz
annulus #2144 üzenetére
Ezzel már én is jártam így, nekem a megoldás: Beállítások -> alkalmazások -> összes -> telefonkönyv tárhelyre rányomsz, majd az adatok törlése. Mondjuk utána lehet hogy szükség lesz netkapcsolatra, mert újból lefrissíti a névjegyeket, de a hiba ettôl megszûnik. Egyébként ez inkább Android hiba mint Alcatel, mert egy másik telefon fórumán találtam én is erre a megoldásra.
-
butyek
senior tag
-
balazsnba
csendes tag
válasz
annulus #2031 üzenetére
Nekem is produkált ilyeneket. Az volt a sokadik csepp a pohárban, mikor több alkalommal a hívás végén képtelen voltam egyáltalán letenni emiatt.
Aztán mikor vonaton utaztam a Budapest-Szeged vonalon, konstans nem talált hálózatot. Mikor emiatt már a több mint fél órája megírt sms-t sem küldte el, akkor újraindítottam, és voilá, megint talált hálózatot...
Ha még hozzátesszük, hogy a telefon simán lemerült délutánra úgy, hogy reggel vettem le a töltőről, azt hiszem érthető, hogy miért postáztam vissza a t-mobile webshopnak.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Mikrotik routerek
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest