Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
helixP
nagyúr
válasz
szinimini #19961 üzenetére
Play-ben írd be, hogy lockscreen, és van jó pár alternatíva, próbálgasd.
CM10 ugye JB alapú, ennek minden előnyével + a CM feature-ök. Nekem reccenéstelen volt a rendszer, (pl Viber alatt sem akadt a Power amp, ami eddig még egyik Rom-nak sem ment).
Ellenben nagyon hamar merül, folyamatosan ébren tartja a telefont, plusz még apróságok (szar a görgetés, lassan írja az SD-t, nem mérhető az adatforgalom) -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szinimini #19852 üzenetére
Oprendszer? Nem fagy az le, hagyjad dolgozni. Vagy dob valami hibaüzenetet? Probald ki a 2.5.8-as OTU-val, de mukodnie kell a korabbinak is.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
szinimini #19844 üzenetére
OTU-t ha ráengeded akkor esetleg. Egyebkent passz.
maka12: gyári kernel amiben csak bootloader valtas volt, halvanylila gozom sincs , én nem javitottam semmit.
imi0424: majdhogynem gyári állapot és felmegy ICS bootloaderes telókra. Meg teleraktam a build.prop-ot mindennel.
Amugy szerintem korrekt a sebessége, meg is lepődtem dehát még nem laktam be - utána lassul azért.
-
-
darky4e
tag
válasz
szinimini #6876 üzenetére
Biztos van, csak nem elég népszerű. alcatel tartozékok
Tőlük esetleg megkérdezheted, mert elég bőséges a választékuk,de biztos nem lenne olcsó.
-
-
Milo629
aktív tag
válasz
szinimini #5947 üzenetére
Felvették jegyzőkönyvbe stb. hogy megvonták a garanciát, és az esetleges hibák javítása csak fizetés ellenében lehetséges, ha így is kell a javítás akkor küldjem vissza felméretni, hogy mennyibe kerülne. Ha még egyszer újraindul vagy valami utána legalább már nem kell rá vigyázni
@qltsar: egyszer úgy ledobta a térerőt, hogy beírtam a PIN kódot és kérte megint pár másodperc múlva, néha bootloop, meg felsoroltam a gyakori hibákat, két középső LED halványabb, stb. Ebből az került a papírra, hogy be se kapcsol csak újraindul a telefon. Szval. már ott éreztem, hogy ez vesztett csata lesz...
-
qltsar
veterán
válasz
szinimini #5944 üzenetére
Hát igen, erről beszéltem
hidd el, ha a zsebedben lenne, akkor kb 2 másodpercig bírná, ha sétálnál az utcán normál sebességgel, nagyon könnyen kicsúszik belőle, plusz ami még zavaró ilyen helyzetben, hogy azt érzékeli a készülék, hogy a füles csatlakoztatva van, de kiküldi a külső hangszóróra a jelet, ez pedig (munkahelyen pl.) elég kellemetlen tud lenni (főleg ha mondjuk az Egy jó asszony mindent megbocsájt üvölt ki a telefonból
).
@Milo629: ehhez nem tudok hozzászólni; no comment...mi volt az eredeti probléma amivel bevitted?
-
qltsar
veterán
válasz
szinimini #5942 üzenetére
Egy kicsit tudnál pontosabban fogalmazni? Ez így eléggé érthetetlen...
Tehát, azt már kitárgyaltuk fentebb 10-20 oldallal ezelőtt, hogy a felső kivágás nem jó, akármilyen fülest dugsz a készülékbe, hacsak nem szike végű ami kivágja magának a tokot is, úgyhogy nem értem mit akarsz mondani.
-
Winchester95
őstag
válasz
szinimini #5913 üzenetére
Nagy fekete bársonytokot.Tetején össze lehet húzni.Mint anno a Live With Walkman telefonomhoz volt csak nagyobba.+Nincs rajta a fülesnek hely elől de megérdemelné.(Amennyit szoktam használni és amilyen jó füles.)
Azt anno én is ebayről rendeltem.
De ez meg lett ingyen szóval így jobban jártam.
Gyári fóliáról:Ahogy nézem ennek sincs semmi kivágva az érzékelőknél sem máshol.Még is jól működik telefonálásnál és másnál is minden. -
ANDROID???
addikt
válasz
szinimini #5908 üzenetére
Fólia:
http://m.vatera.hu/item/view/action/getProductData/cod/1624215182Te azt a linket kérted, ahonnan ők is rendelték, meg ,ár én is rendeltem onnan, csak nekem még nem jött meg...
A gyári fólia is már egész jól használható a kezdetekhez képest.
Viszont ha van rá keret lehet 2E-3E forintért kapni jobbat. Pl vatera, vagy írd be a googleba, hogy OT995 fólia, és ad lehetőségeket. -
espista
senior tag
válasz
szinimini #4695 üzenetére
Kb 20 nap alatt jött meg Hong-Kongból. Méretre passzol. Alul a HDMI lyuk miatt egy kicsit lazább. Alul és felül rátakarhatna a telefonra egy kicsit jobban, de nem nagy gáz. A másodlagos mikrofonnak nincs lyuk fúrva, de azt majd valahogy megoldom. Volt a csomagban egy fólia is,
-
ANDROID???
addikt
válasz
szinimini #2718 üzenetére
Hát már akkor is vágyott oda, de vissza kellett volna vinni még 3 napon belül és elvileg cserélték volna, ha letelt a 3 nap akkor 15 napon belül orvosolják elvileg.
fonix232:
Ha kihangosítással beszélek, kikapcsol a képernyő és a felső gombot megnyomva le teszi a telt, ez így ok? Másik billentyű segítségével is vissza tudom kapcsolni a kijelzőt a kihangosításnál?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest