Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bounti
aktív tag
válasz
bagyusz #14519 üzenetére
"Ha v61c 2.3 van fent akkor tudok segíteni, mert nem hajlandó felrakni magától, módosítani kellett az updatet."
Nekem v61c-ből egy US mentésem van amiről tudom, hogy felmegy a telóra... Szóval, ha azt felteszem akkor tudsz segíteni?
Szerk:megnéztem, és a mostani is v61c de nem a US. Pontosan ez a verzió:
ro.build.display.id=GINGERBREAD
ro.build.version.incremental=v61C-0
ro.build.version.sdk=10
ro.build.version.codename=REL
ro.build.version.release=2.3.6
ro.build.date=Thu Jul 5 16:35:50 CST 2012 -
Bounti
aktív tag
válasz
rapunzel #13159 üzenetére
Lehet, hogy csak az SD kártyád hibás. Másolj fel minden neked fontosat a gépedre, aztán formázd le a telefonnal a kártyát, hátha ez segít. Ha nem akkor vagy mond valaki itt valami okosabbat, vagy vidd be a szervizbe.
Ja és nyugodtan írd "ON topic"-ban mert ez valóban idevaló kérdés!
-
Bounti
aktív tag
Helló! Biztos, hogy alap dolog, de sehogy sem jövök rá, hogy milyen néven keressek a Playen olyan programot, ami átalakítja ICS-n azt ha hívnak akkor felfelé kelljen húznom az ujjammal az ablakot. Bakker nem ittam még eleget, hogy normálisan ki tudjam fejezni magamat...
Szóval valaki?
-
Bounti
aktív tag
válasz
NÓPARA #11185 üzenetére
Nézd át a wifi beállításokat a telón... pl hálózat értesítő, wifi frekvenciasáv (bekapcsolod a wifit majd belépsz a menüjébe, és ott a speciális menü)
ha használsz mac cím szűrést a routeren akkor itt meg tudod nézni,hogy ugyanaz a teló mac címe, amit beállítottál.
nekem most hirtelen ez jut eszembe...
(#11187) fanthomee: jogos, és milyen jó ötlet!
-
Bounti
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #11158 üzenetére
"Lopásban ne működjünk már közre."
??? Ki működött közre lopásban?
-
Bounti
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #11151 üzenetére
Amennyiben meg is lett véve az adott alkalmazás természetesen....
-
Bounti
aktív tag
válasz
#35202114 #10419 üzenetére
Szia! Nekem úgy sikerült, hogy a fastbootos cwm-mel megcsináltam a mentést a meglévő rendszerről, majd innen leszedtem az ics-t: [link] csináltam MD5 ellenőrzést, full üres sd-n a következő könyvtárszerkezetbe kitömörítettem: /clockworkmod/backup/alcatel_ics_fr/ utánna ugyanúgy fastboot cwm ->wipe data, wipe chace, wipe dalvik->restore.
És megy.
Próbáld meg így, hátha menni fog.
-
Bounti
aktív tag
Valami történt: [link] bár én azért várnék még egy kicsit amíg jól be lesz járatva...
Csak saját felelősségre
-
Bounti
aktív tag
-
-
Bounti
aktív tag
Na, a franciáknál megérkezett a frissítés. Meg lesz ez még idén itt is!
FOTA-n megy, ha jólfordít a google...
-
Bounti
aktív tag
Sajnos még így sem ismeri fel a Qualcom Hsusb nevű cuccot.
Az eszközkezelőben ez az azonosítója: USB\VID_05C6&PID_902D&MI_03\6&3232B548&0&0003
Minden jól megy, tehát feltelepülnek a driverek, de amint bekapcsolom a theteringet feldobja ezt a HSUSB- device-t és onnantól meg vagyok lőve...
-
Bounti
aktív tag
Használta már valaki sikerrel az USB theteringet? qualcomm hsusb driver hiányra panaszkodik az xp-m...
Természetesen mindent felpakoltam az alca oldaláról...
-
Bounti
aktív tag
válasz
wwenigma #9016 üzenetére
Hát akkor nosza rajta! Csinálj egy informatív első HSZ-t (lacix76-al együtt)...
Komolyan mondom ez már a hülyeség legteteje! Ha az ICS csúszás már nem menő téma a fikázáshoz, akkor már abba is bele kell kötni aki rászán egy kicsit a saját idejéből (hokins, és a többiek), és megpróbál összehozni valamit?
Komolyan mondom, fejezzétek abba! Ne egymáson vezessük le a feszkót!
Ja igen: HAIL TO THE (VI)KING
-
Bounti
aktív tag
válasz
Jonathan92 #8973 üzenetére
De ígérd meg, ha 1-2 hét múlva megjön, akkor te csak karácsonykor rakod fel!
Köszönjük! Tudjuk, hogy késik! Valószínűleg nincs is olyan élő ember akinek ez tetszik, csak nem mindenki rikácsol emiatt...
Nem hiszem el, hogy ezen kívül nincs más téma... -
Bounti
aktív tag
válasz
Tomacko #8927 üzenetére
"A Google cucca ugya az Android rendszer stb stb"
Nem. Az Androidot az Open Handset Alliance fejleszti (tagja a Google is).
"hogy optimalizált ICS-t adnak a telefonra X időn belül"
Nem. Biztosítják az alapot, amit a gyártó vértez fel az ő általa elgondoltak szerint. [link]
"Ha az egész csak rossz hablaty akkor vegyük úgy, hogy potyára olvastátok el ezt a hozzászólást "
-
Bounti
aktív tag
válasz
tuningtomi #8805 üzenetére
Köszi!
az nekem sem fog hiányozni!
-
Bounti
aktív tag
válasz
tuningtomi #8800 üzenetére
belinkelnéd, hogy melyiket raktad fel?
XD na neeee
-
Bounti
aktív tag
válasz
Angelus(hun) #8734 üzenetére
Vegyüljön egy kis öröm az ürömbe: [link]
-
Bounti
aktív tag
válasz
V.T.CS. #8695 üzenetére
Értem én, hogy nem jó érzés, hogy te vagy (az egyik) olyan ügyfél aki nem elégedett a szolgáltatással (mármint a telefon szervizelésével), de szerintem ez egy elég nagy pozitívum, hogy érdeklődnek,sőt (közvetítőkön keresztül) kérik, hogy írd le a panaszodat, hogy javíthassanak a szolgáltatás minőségén... ez azért elég nagy szó! Főleg a mai világban!
Még egyszer mondom, mielőtt sértődés lenne a vége: tudom, milyen érzés, hogy pont nálad (nálam) sz*rik be valami, és nem úgy megy az ügyintézés ahogy kellene...
-
-
Bounti
aktív tag
válasz
Kisbatyu75 #3833 üzenetére
"Amikor megvettem a készüléket, akkor nem volt semm igondom a készülékkel"
Ezt most vagy védesd le gyorsan, vagy kérd meg a Moderátorokat, hogy javítsák ki mert még beperel az Alma...
#SZTÉSZI: Ebben a dög melegben ez nem csoda (bár ilyet nekem még nem jelzett), az viszont ismert, hogy az alsó harmada eléggé melegedős...
Ha Rootolva vagy és nem annyira erőforrásigényes a progi amit használsz javaslom valamilyen "proci sebesség állító" (meleg van nem jut eszembe a megfelelő szó) program használatát.
Ha semmi olyat nem futtatsz, és mégis folyamatosan csipog, akkor szervíz... mivel ha rendeltetésszerűen használod akkor ilyennek nem lenne szabad előfordulnia...
-
Bounti
aktív tag
válasz
Danykahh90 #3675 üzenetére
Ha megnyitod a programot,a menüben találsz egy olyan beállítást, hogy: "Számlázási időszak".
Ott be tudod állítani,hogy milyen időközönként nullázza az adatokat.
-
Bounti
aktív tag
-
Bounti
aktív tag
válasz
ANDROID??? #2942 üzenetére
"Akkor ha nekem T mobilos a tel, akkor felesleges a frissítést megcsinálni?"
Nem felesleges, ha felkínálja a lehetőséget akkor te (mivel nem töröltél rendszeralkalmazásokat) nyugodtan telepítheted. A frissítés azért van, hogy a készülék hibáit kijavítsák.
-
Bounti
aktív tag
Ezt az updat-et telepíthetem úgy, hogy ROOT volt, és totál kigyomláltam a /cuspack-ot?
Feltette már valaki? Tapasztalat? -
Bounti
aktív tag
"Nem a SetCpu okozza"
Azért ez nem 100%, hogy nála nem ez okozza. Ha nagyon leveszed a frekit simán előfordulhat ilyen (még Blades koromban én is csináltam ilyet
)
ORCA58:Próbálgasd, ezt csak így lehet. Én (igaz másik progiban) csak a max frekit állítgattam. Mostanában a max 800MHz, és így mindenre jó nekem.
-
Bounti
aktív tag
válasz
fonix232 #2405 üzenetére
Szia fonix232!
Nézegetem az xda topikját a készülékről, és most olvastam, hogy az NFC-ről cseréltetek eszmét. (beépítve, csak nem működik)...
A build.prop-ban van róla szó: ro.nfc.port=I2C
Nem igazán tudom mi ez, de az biztos, hogy jelen van a gépben. Talán az ICS-el aktiválják? (csak egy gondolat)
-
Bounti
aktív tag
SZia! Én a No-frills cpu controllt használom már azóta, hogy kijött a ROOT. Nálam érzékelhető az üzemidő növekedés, de mivel hektikusan használom (van, hogy egésznap semmi, van, hogy egész nap plants vs zombies+mobilnet-wifi) így pontos adatot nem tudok mondani. Gondolom az általad említett progi is ua. tudja, szóval valószínűleg nyersz vele. Azon bukhat csak a dolog, hogy miként állítod be...
-
Bounti
aktív tag
Mi lehet ebben a file-ban (legfelső) ?
[link]
-
Bounti
aktív tag
Sziasztok!
Az USB-ről töltést hol lehet kikapcsolni?
-
Bounti
aktív tag
válasz
Varesz_86 #2270 üzenetére
Fagyazd az spb launchert (Titanium Backup Pro-val), és használj helyette egy gyorsabbat (pár hozzászólással ezelőtt említettünk párat). Először érdemes feltenni az új launchert azután azt kiválasztani alapértelmezettnek, majd fagyasztás után nem árt egy újraindítás sem...
A cpu sebességét korlátozhatod a No-frills cpu controllal, csak a Max órajelet állítsd, én a 806 MHz-t ajánlom (persze ha erőforrás zabáló alkalmazást akarsz futtatni akkor visza kell állítani), eltávolítani csak a szabadon eltávolítható alkalmazásokat javaslom, abból nem lehet gubanc
.
-
Bounti
aktív tag
Én újfent csak a Zeam launchert "reklámozom". Kicsi, gyors, és semmi haszontalan funkciója nincs..
-
Bounti
aktív tag
Sziasztok!
Be lehet valahogyan állítani az accuweather kinézetét más launcher alatt, hogy az spb-hez hasonlóan nézzen ki?
-
Bounti
aktív tag
Nyereményjáték a Mobilarénán... Aki esetleg nem látta volna:[link]
-
-
Bounti
aktív tag
Szia!
Titaniummból nincs pro-m, és csak az képes erre, ahogy olvastam. A root uninstallert megpróbálom! Nem is akarom véglegesen törölni, én megcsináltam ugyanazt a könyvtárstruktúrát az sd-n és oda helyezem át a nekem felesleges appokat (hátha a telónak nem felesleges).
-
Bounti
aktív tag
válasz
dreamice #2058 üzenetére
Szia!
Szerintem tegyél fel marketből (google Play) egy trial verziós offline navi programot (route 66 vagy mást) és próbáld ki azzal. Legyél nyílt téren lehetőleg, és várj türelemmel... először lassabban talál jelet. (ha van mobilneted, az még jobb, mert a navi programok le tudják kérni a műholdak megközelítőleges helyét, így picit gyorsabb lesz). Ha ez sem jön be akkor irány a T-pont... -
Bounti
aktív tag
Szia! Olvasgatom ezt az oldalt: [link]. Én az ot-995 -ről szeretném eltávolítani az spb-t, de nem engedi, mert állandóan fut (hiába választok másik launchert). Megoldás lehet az amit olvasok ezen az oldalon, hogy ürítem a dalvik-cache-t? Vagy tudsz valamilyen módszert amivel ki lehetne lőni?
-
Bounti
aktív tag
Van arra lehetőség, hogy számítógépről elérjem a kikapcsolt állapotban lévő telefon system partícióját? (semmilyen módon nem vagyok képes törölni, áthelyezni sd-re, az spb-t... gondolom mivel állandó jelleggel fut...)
-
Bounti
aktív tag
válasz
elfelejtette #2036 üzenetére
Köszi megpróbálom!
-
Bounti
aktív tag
Sziasztok!
Akinek sikerült eltávolítani az SPB shellt, legyen szíves írja meg, hogy hogyan! Felraktam a zeam-et, de hiába is választom ki, hogy az legyen az alapértelmezett, a beállításokban nem tudom leállítani az SPB-t, és a /custpack mappából sem tudom kitörölni (valószínűleg azért mert fut). Ötlet?
(amúgy aki mókolja a system-et annak ajánlom az sd-n létrehozni ugyanazt a fastruktúrát, és nem törölni, csak áthelyezni oda a nemkívánatos dolgokat! így jöttem rá, hogy ha az antivírust eltávolítod, majd visszateszed újraindul a 365 nap)
-
Bounti
aktív tag
válasz
ANDROID??? #1901 üzenetére
"Most a futó feladatokban 1-2 feladatot bezártam, és kérte a pinkódot a leállítás után, ez mitől lehet???"
Ha fontos, rendszerszintű dolgokat zársz be akkor könnyen előfordulhat (mint a windowsnál az explorer.exe). Hidd el nem kell állandóan a szabad Ram mennyiségét nézegetni, ha valamihez kevés úgyis bezár egy-két "használaton kívüli" programot. Ráadásul a háttérben az alkalmazások nagy része nem is "fut" valójában, inkább úgy kell elképzelni, mint ha gyorsítótárazva lenne, mert többször használod mint a többit, így hamarabb is betölti mint a háttértárból...
Nézd meg esetleg az akkumlátor használatot a beállítások menüben a "A telefonról" nevű almenüben. Talán van valami ami haszontalan, és állandó jelleggel fut.
-
Bounti
aktív tag
Ez a Root megoldás nem is rossz. Simán felmegy a No-frils CPU controll, és múkodik is.
Majd kiderül mennyit javít az üzemidőn.
Valakinek van tapasztalata, hogy melyik viselkedési módot jó beállítani?
Szerkesztés:
Csak keresni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest