Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
titankahn
tag
válasz
eladogeppc #4746 üzenetére
ugye most viccelsz?
-
titankahn
tag
válasz
->Raizen<- #4485 üzenetére
hát a fizikai hibákra nem csinálnak semmit, ilyenkor nem szabad átvenni, sőt lehet a lepattant darab miatt lehet azt mondják nem vigyáztál rá és sérülésböl adodik stb, mindent visszatettél alapba rá? esetleg ha rootal töröltél vmit stb? mert ha nem akkor kb nevetve küldik vissza
-
titankahn
tag
valaki megnézné jótállásba class "mennyi" a kijelzõ? mert elég idegesitõ a pixelhiba de szerviz azt mondta nem cserélik, viszont ha class 0 akkor cserélniük kéne, elutaztam nincs nálam a papir azért nem tudom megnézni köszi elõre is
-
titankahn
tag
nektek is halk a telefon mikrofonja?? hangrögzitővel is marha halk
-
titankahn
tag
most vettem észre egy hibás pixelt a telón hány pixeltől cserélik vajon? elég nehezen észrevehető, de ha cserélik cserélném... ha valakinek van infója megköszönném! 1 hete vettem szoval már nem 3 napos de kijelzőt ugye nem lehet javítani... legalábbis pixelt nem
-
titankahn
tag
nem lehet valahogy beszélgetéseknél a mikrofonom hangerejét változtatni? mondták már hogy halk vagyok és hangfelvevő is halk.
-
titankahn
tag
válasz
Kinga81 #3103 üzenetére
mért ne menne rajta a skype? megy az ahogy kell, gagyinak még csak nem is tűnik, egy átlag androidos telefon jobb ár érték aránnyal mint a többi ez nem htc one v ami árának a feleéért egy ugyanolyan nem htc telefont kapsz. le tud fagyni, bár amióta befejeztem a próbálgatást és tesztelést 2 napja nem fagyott le elötte is csak inkompatibilitási probléma miatt (gta3 pl csak 1.0 val megy ) mindenesetre ha megbízhatóság a legfontosabb és nem a teljesitmény akkor valóban nem alcatel.
-
titankahn
tag
válasz
->Raizen<- #3077 üzenetére
ez mind szép és jó valahogy gb alatt mégis porrá verte a tegra is a galaxy s 2 is meg a 2 magos snapdragonok is az 1magosokat mind szintetikus tesztekben mind játékokban mind videófeldolgozásban
-
titankahn
tag
válasz
Stoykie #3071 üzenetére
kérdés nélkül jobb a p 990 nem is kevéssel ha nem elöfizetéssel veszem hanem függetlenül akkor azt vettem volna de ha már rászánsz annyi pénzt vegyél egy optimus 3d-t ami amellett hogy 3d erősebb is és 4.3as kijelzője van. 82 körül már meg lehet venni és elég bivaly. nem 4 magos de nagyon jó teló. az meg hogy a tegra 2 sose volt erős
kb 2szer gyorsabb az alcatelünknél, sajnos itthon nincs 4.3" tegra 2es teló. bár zte hoz ki egyet nemsokára
-
titankahn
tag
fonix: hd felvételre nem lehetne ráereszteni még pár bitnyi adatsűrűséget? sztem kicsit gyenge a minősége mármint kisebb felbontásban jobbat tud csak felbontás kisebb ugye.
-
titankahn
tag
válasz
fonix232 #3022 üzenetére
egyelőre meg vagyok elégedve a telefonnal pár feles progit töröltem folyamat 200 feletti szabad memória játékok jól mennek kijelző is jó videókat is jól viszi. a hangszóró lehetne jobb de belefér.
egyedüli hiba hogy néha eldobja a simkártyát? bár elötte mindig csináltam valamit lehet az idézte elő eddig 2szer csinálta.
de ha nem rendszeres akkor az se világvége eddig összességében jó!
érdekelne majd fonix esetleg egy antutu quadrant linpack eredménycsokoraz uj romodrol
-
titankahn
tag
válasz
fonix232 #3012 üzenetére
én ezeket törölném: battery saver traffic manager sync mlclient ezek futnak a háttérbe kb mindig
emellett ami nem fut de törölném: cloud backup drm utility google + messenger(nem az sms)
news &weather one touch share play music talk touch pal keyboard twitter
fonix megkérnélek az 1. 3 ról hogy lehet e és ha több időd is van akkor a többiröl is ha ejtenél pár szót! köszi szépen -
titankahn
tag
valaki linkelne tokot és fóliát lehetőleg valami olcsót amit hamar be lehet szerezni, sszilikon tokra gondoltam! köszi!!
-
titankahn
tag
válasz
ANDROID??? #2942 üzenetére
ha lát frissitést akkor nyilván nem a legfrissebb a rendszered ha nem lát akkor viszont igen. innen döntsd el akarod e vagy nem lehet.
-
titankahn
tag
válasz
rolywrx #2928 üzenetére
valóban gördülékenyebb lett a telefon de gpu driver maradt a régi, szerintem max a hátérrben futo spb miatt kaptál kevesebb értéket, nem kevés energiaforrást vesz el.
Fonix: battery saver, traffic manager, sync ml client ezeket törölted? esetleg fagyasztottad? ird már le melyik melyik,
használsz task killert? most az es task managert használtam de nagy változást nem hoz és 14 megát eszikhamást használsz érdekelne.
Amugy eddig minden játék jól megy a GTA csak 1.0 verzioval többi fagy
dungeon defenders marketen ingyenes régi kedvencem csak defyn akadt próbáljátok ki
de legjobb hogy n64oidba zelda nem akad -
titankahn
tag
valaki árulja már el hogy állitom be hogy kiirja a telefonszámomat és ne magánt irjon légyszives! köszi!
-
titankahn
tag
wifiről átálltam normál 3gre és most tölti! hátha valakinek ez segít!
settingsben pipa ki az only wifi nél -
titankahn
tag
valaki esetleg válaszolna mennyi idő volt amig 0% ról 1re lép? vagy nektek rendesen ment? nekem 5 perce áll pauseoltam és ujrainditottam ugyanaz wifin vagyok itt a géptől 1 centire kapja a jelet.
-
titankahn
tag
na ez a 3. telefonom
az 1.nek a hangszórója koszos volt
és recsegett, csere a másikat még el se vittem jo a hangszoro minden, otthon mennék wifire és nem tudok rendesen gépelni, egy multitouchtester után ki is derült hogy rossz az érintőkijelző, csere a mostaniba ezek jók eddig, most tesztelném de nem tudom, mert várom hogy töltse le a frissitést de 0 % on áll egy ideje nektek is volt ilyen?
-
titankahn
tag
factory resettel eltünik a root?
-
titankahn
tag
valamiért recseg a hangszóróm nagy hangerőn nem minden zenére de van pár amire nagyon ha más hangszin is van benne valaki tapasztalt ilyet?
-
titankahn
tag
válasz
->Raizen<- #2763 üzenetére
én zeam lauchert használom nincs komolyabb probléma eddig csak gta fagyott meg letöltés után de ez defymmel is volt
-
titankahn
tag
gta 3 fagy vki ötlet?
-
titankahn
tag
még annyit kérdeznék hogy mennyenek a játékok akkor a build propban kell átirni a készüléktipust vagy máshol? mert volt valami hogy csak linkelve van? és ha igen valaki tudna mondani egy telefon tipust pontosan amit 1az1be irok a build propba? pl galaxy snek hogy van pontosan i9001 vagy nem tudom. köszi
-
titankahn
tag
mivel lehet letörölni az antivirust? a titanium backup proval nem megy
-
titankahn
tag
ezt az antivirust le lehet törölni ha rootoltam? nem fagy tőle?
-
titankahn
tag
srácok root mennyi ideig tart starting adb servernél tart 2 perce? és nem válaszol a super one click feltettem elötte az alcatel 65 megás csomagját de a super one click még vmi drivereket telepitett? nektek hogy ment a folyamat?
-
titankahn
tag
válasz
fonix232 #2691 üzenetére
nos én sem értek hozzá de szerintem csak a szükséges változtatást kell megtenni, ami kell a romokhoz sztem mindegy hogy 1 giga vagy 1300 mega használható fel a belső memóriából, nincs 16 giga memória tárhely ahol 10-20% már gigákat jelent. 300 mega meg nem sok ott az sd kártya.
Rakoczee töl kérdezném hogy milyen programokat törölt és miket fagyasztott, emellett meg ha esetleg beszámolnál róla hogy felhasználói élményben milyen változás volt? gyorsabb játékok esetleg 1080p videót is visz már vagy valami hasonló. Köszi -
titankahn
tag
válasz
fonix232 #2548 üzenetére
Lassan érdemes lenne összeirni a kisebb nagyobb hibákat. fonix te akkor megveszed tuti a telót? mert ha van valaki aki foglalkozik a moddinggal én is bátrabban ruházok be. Ugye azt mondtad hogy galaxy s+ adreno 205 driverét egy az egybe át lehetne venni? (meg még pár dolgot emlitettél. Illetve kérdésnek még a telóra milyen lauchert lenne érdemes zeamet pl? azt olvastam ha gyárit törlöm hibák sora jelentkezik. Ha megvettem jelentkezem és segitek amiben tudok. üdv
-
titankahn
tag
érdekes, mindenesetre azzal is előbbre lennénk mint nélküle, viszont ha jön az uj ics frissités neten azt mindenképp nyakon lehet csípni, bár én csak user vagyok nem értek a többi részhez mindenesetre kopogtatok én is és tegyen így mindenki aki érez magában ennyit hátha több ember hatására kapunk valami használhatót.
(Mellesleg egy jól megcsinált ICS mellett nem is lenne létkérdés a moddolás, ha ugyanazt a teljesítményt tudná a telefon mint a galaxy S plus ((ugye hardware ugyanaz)) akkor jó is lenne egy root mellett). Valaki aki válaszolna pár kérdésre e-mailben, cserélt lauchert és futtat komolyabb játékokat, ill próbált 720/1080p videót (mkv-t) írjon a következő e-mailre kérem!
ernobostyan@gmail.com
Üdv -
titankahn
tag
Elvileg 1 hónapon belül várható rá ICS én most kérdeztem a hazai képviseletet várható e valami segítség hivatalos forrásból, mert szeretném megvenni a telót, de a jelenlegi rommal arra amire használnám kockázatos, de ha Kelzsoca te belekezdesz, akkor a blades romokból kiindulva erre vevő leszek!
-
titankahn
tag
hát mindenki az hisz amit akar, azért kérdeztem mert anno a t-s zte bladenél volt hogy nem volt meg az 512 mega ram(valami frissitést kellett telepiteni hozzá hogy lássa mindet) és itt is ilyen 380akról beszélnek az emberek engem az nem érdekel mennyi a free ram, mert azt az android szabályozza,a lényeg hogy mind az 512 hozzáférhető a rendszernek vagy sem, ugyanis nem szeretek zsákbamacskát venni, és mivel jelenleg custom rom, de még csak recovery vagy kernel sincs hozzá így nem nagyon lehet mókázni vele.
-
titankahn
tag
lehet neked unalmas de az én defymbe 512 ram van és abbol 477et lát a rendszer és épp a kavarások miatt ami volt a forumon eddig kérdeztem meg
-
titankahn
tag
Sziasztok vásárlás előtt állok és érdeklődnék az utolsó 1000 hozzászólást elolvastam tehát azért képben vagyok, kérdésem az lenne hogy a telefon mennyi memóriát lát összesen. (settings/ about phone / mem info (avail/total)
Emellett ha valakinek van quadrantja megnézné a system infoban szintén a memóriát (mind3 adat, total free inactive) illetve ugyanitt a displaynél a refresh rate-t.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Alcatel újra támad a középkategóriában, a gyártó legújabb, áprilisban debütáló készüléke remek ár-érték aránnyal rendelkezik.
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- World of Tanks - OFF topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest