Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Engem is bámultak páran az Arénában a kávézóban.

Én nem akarok hízni, úgyhogy majd figyelek a kajára. A topikban az elmondásom alapján 18-as lötyit ajánlottak, de az túl erős volt, egyszer beleszívtam, és majd megfulladtam tőle, úgyhogy rögtön 12-essel kezdtem.
A keverésnél azért még bőven nem tartok, de lehet, hogy annak is eljön majd az ideje. Egyelőre próbálgatom a kész likvideket, de még nem lett meg az igazi.
-
aggleány
addikt
Köszönöm!

Sajnálom, hogy neked ilyen rosszul alakult ez a dolog. Azt olvastam több helyen, hogy a PG bázisú lötyik tudnak allergiás reakciókat kiváltani, de ilyenről, amit leírtál, még nem hallottam.

Én inkább arra gyanakszom, hogy valami másfajta likvidet vettél, mint előtte, és azt nem bírtad. Az allergia nem ilyen lassan jött volna ki egyazon anyagra. Nem emlékszel, hogy váltottál volna, mikor kijött ez a probléma?
Abszolút megértem, hogy ilyen körülmények között abbahagytad, és az a lényeg, hogy most rendben vagy.
Azt viszont sajnálom, hogy emiatt kénytelen voltál visszatérni a rendes cigihez.Én úgy tervezem, hogy előbb-utóbb menteset fogok használni, mivel az mindenhol beszerezhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Azt viszont sajnálom, hogy emiatt kénytelen voltál visszatérni a rendes cigihez.