- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pyrandus
tag
Mégsem olyan jó ez a gép, ár/érték?
-
Pyrandus
tag
-
-
Vincent_
aktív tag
Egész jó kis gép, most akarok ilyet venni. A teszt alapján rendben van.
-
Sárpac
nagyúr
Hi mi a fax az a PCI egyszerű kommunikációs vezérlő?
-
Mercutio_
félisten
Ezzel nekem is volt valami bajom ha jól emlékszem, este ha lesz még időm megnézem, nálam mi volt végül ami működött, de nálam 32bites win7 van fent (egyelőre, de már bánom, hogy nem 64-es) lehet 64-re meg nem megy majd fel a driver.
Hozzá adott DVD-n nincs működő driver wlan-hoz? -
Peace
nagyúr
válasz
Mercutio_ #105 üzenetére
Atheros AR9565 van benne Aida szerint. EZT TALÁLTAM. Telepítettem, továbbra is ismeretlen hálózati kártya. A vérnyomásom nem tudom mennyi lehet, de lassan felgyújtom ezt a masinát. Mondjuk nem, mert akkor tesóm kifizetteti velem, de lassan megmondom neki, hogy vigye innen a fenébe. Minden működik már, minden telepítve van, csak a wifi nem, ami a lényege lenne.
-
Peace
nagyúr
Ok, feladom. Nem tudok wifit varázsolni erre a gépre. Telepítettem mindent, amit az Acer oldalán találtam, de van egy ismeretlen hálókártya, amit nem tudok telepíteni. Interneten sem talál hozzá. A Launcher progit már telepítettem, a wifit be tudom kapcsolni, de ugye a kártya nincs telepítve, így semmit nem ér. Valami ötlet?
-
Peace
nagyúr
Most hoztam el a boltból bátyám új masináját, elkezdtem rá felvarázsolni a 32 bit-es windows 7 SP1-et, de telepítés után azt írja ki nekem:
"A windows telepítő nem tudja konfigurálni A Windows rendszert ezen számítógép hardverén való futásra."
No ilyenkor mi a lópikula van? Már újrakezdtem a telepítést, hogy hátha első alakalommal volt hülye, de ugyanaz a végeredmény.
-
Bl4z3r
csendes tag
Sziasztok!
Megvettem én is ezt a gépet és nagyon elégedett vagyok vele. (egy két apróságot eltekintve)
Viszont van egy bajom vele, hogy az f12-es boot nem működik (ez alatt azt értem bal felső sarokban alsó vonal kurzor villog és a pen nem világít), szóval a rendszert (win 8.1) is úgy kellett rávarázsolni, boot prioritás módosítással, ami nem kényelmes, tekintve h ki-be kell lépegetni a biosba igaz csak 2x...
Kérdésem az lenne, hogy akinek ilyen gépe van az tapasztal ilyet? Bios alapból Insyde EFI 2.18 van rajta (gyártó oldalán elvileg a 2.17 a legfrissebb...
Ill. a space gomb nyomáspontja Nektek is kritikus? Hol rak szóközt, hol nem... (még 72 órás a készülék, szóval szeretném ha kapnék 1-2 megerősítést mielőtt cselekednék)Válaszaitokat előre is köszi!
Dave -
Bl4z3r
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne, a cikkben ez a gép lett tesztelve?
ACER Aspire V5-131 NX.M89EU.008 Fekete, ami elvileg ugyanez Acer Aspire V5-131-10072G32NKK notebook, feketeTöbb helyen megnéztem és össze vissza írják ki a specifikációkat: valahol 1 ram slot van írva, 2 db usb 2.0 és 1 db usb 3.0 máshol meg 2 ram slot és 3 db usb 2.0
Mi a valós konfig?
Köszönettel: Bl4z3r
-
Mercutio_
félisten
Próbáld meg a V5-131 usb3 driverét, vagy AIDA-val nézd meg milyen vezérlő van rajta, és ahhoz keres pl. intel honlapján drivert.
-
Dufresne
addikt
Hello
Vettem egy ilyen kis aranyost anyámnak (AMD verziós V5-123) a régi Lenovo S9e helyett és windows7-et szeretnék rá. Gyakorlatilag mindenre találtam rá driver-t windows 7 hez is, kivéve az USB3.0 port, az nem akar működni.
Erre esetleg valami ötlet javaslat?
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #86 üzenetére
4.-et vettem ennyiért, vatera nem nagy művészet szerintem
Proci tök mindegy, gyakorlatilag hacsak nem találsz a hihetetlen ritka 1 magosból valahol, akkor mindegyik visz mindent GPU-ból. Digitális kimenethez dokkolót használok, mindenhol máshol sima dugaszok vannak csak.
Gépfüggő. Olyan R60-at, T400-at meg T60-at vettem már nem egyszer fél és 1 év garival, amiben 14 nap működési idő volt, állapota ha dobozban lett volna, simán elhiszem, hogy új.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tikakukac #81 üzenetére
Abban azért megegyezhetünk, hogy nem ez a tipikus X200s használt ár, és nem mindenkinek van ideje lesni az aprókat hátha felbukkan valami jó áron?
És a hozzáértés/szervízháttér sincs meg a többségnél.Egyébként milyen procival szerelt X200s-t kell nézegetni, amiben már van rendes HW-gyorsítás webhez, .mkv-hoz? HDMI van rajta?
Egyébként céges notik strapabíróbbak, de jobban is kapják az ívet (nekem is van, és....
)
-
Benőke
őstag
válasz
Tikakukac #81 üzenetére
A business kategóriás gépek sem időt állóak, nehéz megmodnadni, hogy mikor adják be a kulcsot. A HW belül igen valószínűen ugyan az. A burkolat az meg csak egy burkolat, de az sem sokat jelent, mert a biznisz gépeken sem igazán jók. Ezen spórintanak a gyártók. Arról nem beszélve, hogy kifordul az ember bele ha Business designról beszélünk. Rondák egytől egyik. Fekete és Szürke különböző árnyalatai a színvilág! Nem irigylem azt aki úgy gondolja, hogy ez színes...
Megéri egy öregebb használt gépet venni, csak a teljesítménynél számítani kell arra, hogy hamarabb lesz kevés. Garancia nem feltétlenül van ezekhez, vagy csak maradék garancia. Ráadásul honi garanciális helyzet inkább nevetséges mint van. Tisztelet a kivételnek. + akku idő is kérdéses. Az új V3/v5 gépek burkolatát nem láttam, de annyira nem rossz, mert szokás jól lehordani márkából adódóan a cuccokat, mert az ám ami valójában megmondja a gép lényegét, a rányomtatott logó. Simán meg merném venni az ACER -t. Nekem is volt egy TM. Most ASUS van ami jelentősen gyengébb minőség mint az ACER -em volt. Céges gépem DELL de minőség mint fogalom nem létezik a számára. Driver támogatásról pedig egyik gyártó sem hallott.
A használt gépeknél ott van az előző tulaj és az ahogyan használta. Ha működik, akkor jó, de fogyasztói társadalom, és nem az örökkévalóságnak gyártják a gépeket. Túléli az 5 évet akkor összeteheted a kezedet.
Melyik fog tovább működni? Az új! Nyilvánvalóan.
Jó lehet a használt is de ha valakinek nem felel meg ezért vagy azért akkor mindegy.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #80 üzenetére
27 ropiért vettem most x200s-t 40k-ra fullosra lábra állt.
Gari: sőt holnap akár a naprendszert is beszívhatja egy fekete lyuk. 100k-ból kihozok neked 3 darab x200-at vagy 2530p-t félkonfigban, számolhatunk, hogy egy 4 éves futamidő alatt ki fog nagyobbat bukni a gépen, én vagy aki konzumert vesz, ami úgy amortizálódik, mint a löszfal a szélben.
Bármit, csak ne újonnan baromi olcsó, belépős, garantáltan alja gépet, lám, hiába dolgozok ebben a szakmában, és évek óta hangsúlyozom, hogy fost ne vegyél, én is bebuktam és bevásároltam a sz@ros palacsintából. Mert ebből jó sohasem lesz, míg ha vesz egy rendes használtat, az még elromlás után is olcsóbb, használni meg huhuuu.
A garival egy pocsék gépet még nem tudunk jóvá varázsolni, kötöttem én is véletlenes 3 éves Acer garit tesóm gépére, sajnos kitörölhetem vele, mert ettől még nem fogják kicserélni sem a baromi ocsmányul kopó dolgokat, se nem lesz support rá. Mivel van szervizes hátszél is, így én akkor vagyok nyugodt ha a polcon van egy komplett tartalék alkatrész mindenből, na az megnyugtató. -
Mercutio_
félisten
válasz
Tikakukac #79 üzenetére
A gyengus Intel VGA az 4500MHD alatt igaz, afölött marha mindegy, minden gyorsítva van GPU-ból.
De azok amik újabb procis subnotik már nem is olcsók vagy már nincs rajta gari és akár holnap is besz*rhat.
A létező legnagyobb állatság ezekre venni ilyen belépős konzumereket újonnan.
Miért, mit vegyen, ha számít a kis méret/súly hosszabb üzemidő és 2 legalább évig nyugodt akar lenni a gari miatt? -
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #78 üzenetére
Az idő miatt. Az azt igazolja, hogy totál mindegy minek érzed egy idő után gusztustalanul lelakódik.
Nincs, de a subnotik mind 12"-osok.
A gyengus Intel VGA az 4500MHD alatt igaz, afölött marha mindegy, minden gyorsítva van GPU-ból.
de egyetemistának utazás közben filmezni, jegyzeteket olvasni, koliban beadandót írni, közbe FB/YT/skype-olni, adott esetben haveroknál 40"-os TV-.re rádugva fullHD filmet nézni sokkal praktikusabb szvsz.
A létező legnagyobb állatság ezekre venni ilyen belépős konzumereket újonnan.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tikakukac #77 üzenetére
Miért?
Ennél is csak a tapipad a gázos, az meg abban méretéhez képest jó, és a billentyűk is kevésbé műanyag érzetűek. A cseppmintás felületet persze kihagynám, ahelyett jöhetne a V5-131 ezüst burkolata kívülre persze11,6" és 12" között nincs igazán különbég
A régi üzleti notik meg webfogyasztás célú használatra a gyengus intel vga miatt nem túl fényesek. Melóra biztos jobb, mint az 1007U proci, de egyetemistának utazás közben filmezni, jegyzeteket olvasni, koliban beadandót írni, közbe FB/YT/skype-olni, adott esetben haveroknál 40"-os TV-.re rádugva fullHD filmet nézni sokkal praktikusabb szvsz. -
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #76 üzenetére
Háát én inkább nem kérném a 722-res burkolatát
Átlagos dolgokra ezért van subnotim, 12" a tökéletesen hordozható és használható szint, van belőlük használtban tonnaszám, tesóm gépét ha sikerülne valakinek eladni, akkor ő is kapja meg a 2530p-jét
Ez a 11" az sajna ilyen, touch ami eladja, ezen kívül ez a tabletek frontja lett, külső billzettel max. 11"-on érdemi munkát végezni nagyon nehéz.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tikakukac #75 üzenetére
Szvsz a 722-es burkolata ennek a kijelzőjével és belsejével teljesen jó lenne, gyakorlatilag pár dolláros szarsággal cseszték el az egészet
Egyébként, ha az S210-be nem touch-os kijelzőt raknak és nem kell kifizetni a W8-at simán 80-90 között lenne és annyiért is vinnék sokan, akik nem szeretnek cipelni, de kell nekik egy gép amit átlagos dolgokra használhatnak egy asztali, vagy a böszme 15,6"-osak helyett.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #71 üzenetére
Ugyanaz megy mindbe, ha másikat csinálnának az plusz pénz, az rámegy az árra. Körforgás ez...
Minél "prémiumabb" drágának tűnő valami, annál többet tudsz rajta fogni. Én olyan billzetű Acert ami tényleg jó is volt, legutóbb 2 éve láttam és az is 300k körül volt, biznisz klasszban.
-
Mercutio_
félisten
válasz
Tikakukac #70 üzenetére
Klassz, és mennyi idő alatt jön vissza gariból?
Tényleg nem értem miért ezen a kis méretnél különösen lényeges alkatrészen spórolnak, itt van előtem a gyerek 722-ese, teljesen korrekt kis touchpad-ja van, tud gesture-t is, külön vannak az "egérgombok", filléres dolgokkal cseszik el a renomájukat
Arra lennék még kíváncsi, hogy ennek a 3217U-s procival szerelt V5-171-nek is ugyanaz a touchpad-ja/billzete, vagy ebben már normális van?
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #69 üzenetére
Touchpad púposodik, deformálódik, nem megy.
Tesóm gépe alig használva is olyan fényes már mindenhol mint a salamon töke. És a legrosszabb az. hogy a létező legnagyobb szakmai tapasztalataim ellenére is bevásároltam belőle. Ez ami inkább felhúz, nomeg, hogy miért nem pusztultak még ki ezek gépek.Gari: x idő. Érdemes olvasgatni, van minden mi szem szájnak ingere. Kijuttatásig voltam a gépekkel azóta nem tudok róluk.
Hát nem tudom, renoméjuk az úgy szerintem eddig sem volt. Túl vagyok pár gépükön, és tényleg amiért érdemes ezeket venni, az az áruk és esetleg ugye a hardver. De tényleges érdemet amiért én kezemet szívre téve mondanám, hogy ezt érdemes venni, hát nem nagyon van.
-
Mercutio_
félisten
Az IGP-nek hogy sikerült annyi memóriát adni, illetve valahogy rá lehet venni, hogy a 2x2GB-ből (W7 home premium 32bit) ne csak 2,5GB-t lásson a Win? (Valami registry mókolás rémlik
)
Olvasgatom itt a hsz-eket, és vicces, hogy úgy osztják az észt egyesek erről a kis gyöszről, hogy nincs valós tapasztalatuk
Amit én se értettem, hogy miért nem hagyták meg a 722/725-ben lévő billzetet és tapipadot? Az sokkal jobb minőségérzetet adott, illetve a tapipad ott egész használható, itt meg ez az egyben kattintós hosszú távon tartok tőle, hogy ki fog kopni/gyengülni.
Kérdés 1: Akinek SSD került a HDD helyére tudna írni arról mennyivel gyorsult a gép? (Nyilván amihez kevés a proci, vagy küzd, ott az ssd nm segít)
Kérdés 2: A tapipad másnál vízszintes?Packersbay: Ahhoz olyan játékkal is rendelkezni kellene...
-
Packersbay
tag
Aki használ ilyen gépet,azt meg tudná nekem mondani,hogy a GTA San Andreas illetve a NFS Most Wanted fut e rajta? Illetve a hűtés milyen hangos benne??
-
hallador
addikt
El kell felejteni a Dell Latitude E6400/6410-t a Kategória szégyenei voltak. Az elmúlt 10 év legrosszabb Enterprise Business lapropjai, és ez vonatkozik az E5400/5410-re is. Persze a kereskedő/hülyíthatő fórumozó megmagyarázza, hogy a lengyel összerakás miatt rossz, valójában a konstrukció volt szar úgy ahogy van. Maga a Dell Kurvult el 2008/2009-ben. Azóta észbe kaptak.
Annak a szériának egyetlen ártelmes képviselője volt a Dell Precision M2400 a többi kuka, a kor HP és Lenovo Enterprise Business gépeihez képest.(#44) stratova
Nem szerencse kérdése, hanem annak, hogy a 15"-os ház nagyobb, és jobban lehet hűteni, ettől függetlenül, még semmi köze a Kor HP, és Lenovo gépeihez, ez alól kb kettő modell voltkivétel, a mindenkori Precision, és a 4310, a többi sehol nincs.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
kenesei1982 #62 üzenetére
Én is ezen szempontok után választottam. Bár asszonyomnak van egy Acer One-ja, ez pedig nekem kellett átmeneti időszakra, de korrekt. Bár az enyém 8GB rammal és 120GB SSD-vel van vértezve.
-
Ilyet vettem asszonynak karácsonyra (4Gb, 500Gb, 1007 Cerka)
Sokat vaciláltam, milyen legyen és sajnos mindíg belevittem a saját igényeimet is, aztán rájöttem, hogy az a havi 5 perc, amit használni fogom nem számít, ezért félredobva az előítéleteket és "asszonyi" szemszögből nézve keresgéltem tovább és itt lyukadtam ki.Nagyon örült neki, és el kell mondanom pozitív csalódás a gép. Egyetlen dolog, amit hiányolok, az egy jó kis SSD lenne bele, de sajna nincs hely neki.
Netezni, filmezni tökéletes. Kicsi, könnyen mozgatható. Az akksija meg marha sokáig bírja. Egyszer 2,5 órát Hearthstone-oztam rajta és még bírta volna.
Hogy egy kis rosszat is írjak.....nagyon meglátszik a kéznyom a burkolaton.
Ajánlom mindenkinek.
-
Gyufaaa
veterán
Valóban ne várjon egy ilyen géptől az ember túl sokat. Bár, amire rendeltetett azt szépen ellátja(internetezés). Egy kicsit szokatlan, de nem rossz. RAM hiányban nem szenved és az SSD is sokat dob a vason. Csak a proci számítási teljesítményét kell megszokni.
990x és 2600k után furcsa. Nem kicsit.
-
Benőke
őstag
Hát lehetni mindent lehet, de nem nagyon érdemes. Eleve nem erre van kitalálva...
Egyéb iránt nekem az ASUS 1225B fogyasztási kereten belül megemeli az órajelet 1,66 -ig. Ellenben nem érzem, hogy kicsit is jobb lenne tőle, mert egyébként sem egy villám. Mondjuk ez C60 nem C70 de minimális a különbség... -
Gyufaaa
veterán
AMD C70 procit lehet, illetve érdemes húzni a laposban?
-
Gyufaaa
veterán
Meg lett a megoldás!
Mint annoa fujitsu-nál, kellett a Launcher program is. Ezt a fenesem gondolta volna a BLUE-nál... A lényeg,hogy klafa!
-
Gyufaaa
veterán
Skacok. Vettemegy Acer V5-121 típusu lapos és a kérdésem a kövi lenne. Linux alatt hibátlanul működik a wifi. Ki be kapcsolása is. Win 8.1alatt viszont az istenért nem tudom életre bírni. Atheros wifi&BT van benne. BT megy, dea wifit nem tom bekapcsolni. Eszközkezelőben semmit nem írproblémának.Tudtok valami tanácsot adni ez ügyben? Bedugtam most az usb-s sztikkemet(TPLink)hibátlanul megy. Válaszokat előre is köszönöm!
B.Ú.É.K!!!
-
alfafa
újonc
Mit gondolsz, alkalmas ez a kis gép arra, hogy egyszerű(!), oktatási céllal kiagyalt algoritmusokat kódoljon be az ember vele C#-ba, Visual Studio környezetben?
Az nem zavarna, ha kicsit belassulna, de azért persze jó lenne, ha "emberi" határok közt maradna...hogy precíz legyek -
Bl4z3r
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki válaszolni, hogy ennek a gépnek a kijelző felülete tükröződésmentes-e? (matt)
Előre is köszi.
-
tekk
tag
Most vettem egyet a barátnőmnek, tettem bele egy SSD-t, teljesen jó, gyors, íme egy rövid videó róla:
-
Benőke
őstag
Nem rossz masina, de fizikálisan nem bírja annyira mint kéne. A régi Acer TM notim is ugyan így bírta, csak hát az árban sem volt itt. HW ügyileg oké, csak a konstrukció nem. Mármint ezt a szintet egy 150k -s noti is tudja miért venne az ember egy 250k+ -os notit akkor? Ezen kívül a driver támogatás katasztrófával egyenértékű... Na de mindegy.
Ez a kis Acer itt nem rossz gép, csak a zsanérok lehetnek problémásak... Enyémen is ez az egyik fő probléma...
-
stratova
veterán
Benőke: Sajnálom, ha problémás az E6410-ed. Ezek szerint nekem szerencsém van az E6510-zel.
Nem tökéletes, de - autós példával élve - soha nem hagyott ott. Mindig működőképes volt, amikor szükség volt rá. Egyetlen hibája nálam a palmrest és a káva műanyagborításának kisebb sérülése >3.5 év után, mindennapos tömegközlekedéses hurcibálás, napi többszöri nyitás/csukás mellett. Kopp-kopp.00KID: Két slotos, de a legolcsóbb modell ebből az Acerből 1x 2 GB RAM-mal érhető el, ami 64 bites single channel módot és az elérhetőhöz képest fele akkora memória sávszélességet eredményez. Ezt javította frescho + 1 modullal és mérte le az IGP-re gyakorolt hatását játékok alatt.
-
Freiherr
őstag
Ezt a dual chanel dolgot nem értem.Nem csak 1 memória slot van a gépben?
-
stratova
veterán
Benőke: Az X200 még bőven üzleti kategória. Csak mivel már nem mai gyerek olcsóbban kapni.
lenox: Lenovo a TP Edge sorozatban már-már menetrendszerűen Core i ellen állítja hadrendbe a Brazos/Kabini megoldásokat. Kétlem, hogy atomot pakolnak az E140-be.
E120 vs. 120e [i3-2357 vs. E-350]
E130 vs. E135 [i3-3227U vs. E2-1800]
E140 vs. E145 [? vs. E1-2500(-A4-5000?)] -
-
stratova
veterán
Mennyire támpont neked az, hogy egy 2004-es ThinkPad R50e (ami a korabeli ThinkPad T alatt van és látott már mínuszokat ső tán havat is) a mai napig üzemel és csak 1.5 éve jelentkezett rajta LCD hiba? ("csíkosodás").
lenox: Azt a modellt vetettem anno volt lakótársam testvérének.
Kár, hogy rövid ideig volt kapható az 522 / 722. Az akkori Atomok mellett jónak számított a kis Brazos/Ontario. TP 120e-ből pedig nem volt idehaza E-350-es
A mostani E145-ből sem lóg ki az akku, igaz az 11,6"-os de 63 Wh-s melákot kapott.
-
zedfanster
csendes tag
Serious Samnél pontosíthattál volna, hogy melyik részről is van szó mivel több része és kiadása is van már.
-
lenox
veterán
Az uj atomokra amugy kivancsi vagyok. Nekem vagy egy c-60-as acer 522-m, az meg mindig 6 ora felett birja, es nem log ki belole az akksi.
-
csibe1
addikt
-
kriszpontaz
veterán
-
kriszpontaz
veterán
Nagyon jó teszt. Ugyanilyen kiépítéssel csak fix 2GB (alaplapra forrasztott, nem bővíthető) memóriával vettem én is egy ASUS X200CA-KX002D notebookot, és nagyon meglepődtem a teljesítményén (azért ezt választottam mert ez matt, vagyis dombor mintás burkolatú, nem szedi az ujjlenyomatot). Asszonyka használja, feltettem rá a régi kedvencét a Titan Quest-et és high beállítással simán viszi. Ehhez képest az Atomos notik fasorban sincsenek. A CPU meglepően erős, Windows 8.1 x64 akadás mentesen fut, egy rossz szavam nincs a kicsikére. Régebbi játékok szerintem gond nélkül elfutnak rajta, FULL HD (tudom, kijelző miatt hülyeség, de HDMI-n már van értelme) felbontású Youtube videók röccenés mentesen mennek rajta. Filmek úgyszintén.
Tartottam ettől a procitól és az IGP-től de nagyon ajánlott ebben az árkategóriában (70K).
Csökkentett fényerő mellett akkuról átlagos felhasználással (netezés) kb. 2-2,5 órát simán megy, full fényerőn pedig 1-1,5 óra akkuidőt mértem.A tesztet köszi még egyszer!
-
hege1989
tag
Én két hete vettem egy ilyet a barátnőmnek. Mostanra a jobb oldali zsanér elkezdte felfeszíteni a ház felő részét. Holnap viszi a UPS Csehországba, mert csak ott javítják.
Eddig egy AO-D250 volt neki és az is megfelelt míg tropára nem ment.
Ahhoz képest ez sokkal gyorsabb. Ezért az árért bestbuy. Mi a 4GB memóriával
szerelt ezüstszínűt vettük.- Jó felbontás
- Elegendő memória
- Netbookhoz képest jó proci
- Egész jó üzemidő
- A tápja is tetszik, nem óriási és hosszú a kábelNekem tetszik az egér, bár az fura, hogy az egész touchpadot meg lehet nyomni ezzel blaklikket elérve.
Az nem tetszik még a tapipadban, hogy az alján ahol a jobb és bal gomb lenne ott is érzékeli a húzást.
Lehet, hogy ezt csak szokni kell. -
stratova
veterán
Lehet, hogy az U7600 gyomrát már megfekszi több mai program és böngészést sem tudja még gyorsítani az Intel GM965.
Ennyi garanciával, ilyen áron szvsz nem nagyon kapni szerintem hasonló masinát.
"Használt" X200-ak kaphatók helyenként 60-70 magasságában 6 hó garival.frescho Köszi a tesztet és a racionális értékelést. Eszerint az ilyen órajelű hibridek és élhető kategóriás teljesítményt képviselnének.
Új gépek közül talán az E145 veheti majd fel ezzel a versenyt, ha esetleg lesz fekete péntek akció és ez a gép elérhetővé válik. Gyengébb CPU, jobb GPU, bitang akku stb.Szvsz egy 2.2-2.4 GHz-en pörgő 2 magos Jaguar tudná kb. ezt a CPU szintet (CB 11.5 S/M pontszámot alapul véve).
Beema-val lenne esetleg befogható hasonló fogyasztás mellett a kis cerka vagy 4 magossal az i3-4020Y s megközelíthető az i3-4010U. -
Tikakukac
titán
Tesómnak én is vettem anno az Acer netbugot, mert olcsó, meg garis és satöbbi. Hát azóta kicsit átértékeltem a dolgokat, becsüld meg amid van, mindig lesz lentebb
-
Benőke
őstag
Jó kis masina, és olcsóbb mint 1,5 éve a fele ilyen erősek. Nagyobb akku elférne benne... Meg valamivel nagyobb színválaszték... Feketén és szürkén kívül is van élet.
-
TheCif
tag
Nincs műanyag zsanér, csak a burkolata az.
-
sagit
veterán
Hugómnak ezt néztük ki pedig 2510p leváltására.
70k-ért kapsz 2 év hozzák-viszik garanciát, zsír új, és magyar a bill. Akkuról elmegy 4-5 órát és netezésre bőőven elég arra amire használja. Ja és könnyű.
70-ért nem igen kapsz olyan notit ami ennyit megy akksiról netezés közbe, méretben ekkora, magyar billes és még garos is. Csak tudni kell mire jó ez, kis yt-on és facebookon kívül semmire kb, de arra bőségesen.
-
xmaas
őstag
Hat nagyon gyenge gep de hat persze ennyi penzert ne varjon senki minoseget,
Amit nem ertek akkor ha csak ennyi penze van az embernek akkor miert nem egy hasznalt minosegibb gepet szerezz be egesz jokat lehet vadaszni csak egy kis turelem kell , vagy akar egy zsir uj 10" tabletet ami korbe rohogi ezt a valamit minosegben-haszalhatosagban es valjuk be ez se tud tobbet mint egy tablet a windows futtatason kivul es persze az se mindegy hogy kifolyik a zsmed a kijelzotol vagy sem
Vagy inkabb vartal volna meg vele ,gyujtottel volna meg egy kis penzt es akkor vehettel volna valami hasznalhatobb akarmit mert ez a gep kb egy rossz vicc.
Bocs hogy lehuzom de ez a gep kb. elretento peldanak jo hogy mire ne koltsunk penzt
-
adorjant
őstag
Jókor jött a teszt,én is nagyon nézegetem ezt a gépet,vagy valami használt x200-2530p...
Második gépnek kellene,semmi extra,talán a hdmi jó jönne néha.
Persze ott van,hogy ez karcmentes új,hibák nélkül,ha van hiba,ott a rendes gari.
És ugye az is,hogy gagyi.Fene se tudja...
-
A hasonlo arban levo AMD (E1-2100) gep teljesitmenye CPU-ban kb. a fele lehet a hatalmas 1GHz-nek koszonhetoen. A fogyasztasa viszont alacsonyabb, mint az Intele. A CPU teljesitmeny elmegy kategoria a GPU resze sokkal jobb. Irodai alkalmazasoknal meg mindig a CPU teljesitmeny dominal es a Celeron IGP-je boven eleg hozza. Jatekra, multimediara jobb lehet az AMD, ha megbekelsz azzal, hogy GPU fele fejnehez.
lenox: ebben minden benne volt. Bekapcsolt kijelzo es taprol futott, igy azt is belemertem. A tapot kihuzva a kijelzo fenyereje rogton csokken, raadasul elmarad a tap vesztesege.
janos1988: Nem lattam ertelmet. Ekkora kijelzon minek full HD?
letepem: Nem keverem. Ez a ketto C-70 es E1-1200 van hasonlo arban. A Bobcat es a Jaguar kozott van kb. 10-20% teljesitmeny kulonbseg feladattol fuggoen azonos orajelen. A CPU teljesitmenyuk mas (atom szintu) kategoria. E-350-rol komplett meresem van, ami 1.6GHz-en futott es azt is siman elkalapalja. Bevett modszer a viszonyitas, aranyok keresese.
Armagedown: En a T60-at sem adnam oda erte, pedig annal gyorsabb.
szabi__memo: Nemletezo termek. Mivel kaphato, ezert nem is lehet osszevetni. Ahogy a magasabb kategoriaban sem lehet talalni AMD cuccokat. Hogy miert, az nem fer bele az irasba, pedig megerne egy miset.
slayer006: Az akkori programokat vidaman futtatja. De azota valtoztak az igenyek. Egy nagyon jo pelda: A telefonok 720p-ben rogzitenek video minimum. Egy kis fenykepezo mar full HD-ben vesz fel mozgokepet es 10 Mpixeles kepeket keszit. Cirka 3-4x nagyobb adatmennyiseggel kell megbirkoznia egy mai gepnek. De ugyanez igaz a net savszelessegre stb.
-
slayer006
addikt
Az egész gép teljesítménye megfelel egy első szériás Core 2 Duo korabeli gép teljesítményének. Ez elég Excelhez, filmnézéshez, böngésző futtatására.
Én emlékszem még az első Conroe (E6400) procimra, ennél azért kicsit többre volt hivatott.
-
lenox
veterán
válasz
szabi__memo #11 üzenetére
Igen, ez a masik, hogy nem chipet kellene ellene mondani, hanem notebookot. Kabinis notebook meg dragabb.
-
szabi__memo
nagyúr
Csak a kabini nem dragabb, ill a netbook dragabb (lenne ha kapnal) ha kapsz akkor meg a dragabb legerosebbet kapod vagy a leggyengebb szart.
De itx terén durván egy árban vannak, egymással versenyeznek. Ott mindkettőt alig lehet megkapni, kabinit hivatalosan mondjuk itthon nem is, de a kis ivy-kat is épphogy (mostanában indulnak be) -
lenox
veterán
válasz
szabi__memo #9 üzenetére
Az i7 is elveri, csak az is dragabb, szoval ennek nem sok jelentosege van...
-
szabi__memo
nagyúr
Az 15W-os Kabini ezt csúnyán elveri, csak azzal sem kapsz semmit
-
Armagedown
őstag
Nem éri meg a 70et , ennyiért sokkal jobb használt üzleti gépet lehet venni, ami mindenben jobb ennél a netbooknál.
Nem adnám egy ilyenért oda a hp 6910p-met, még kettőért sem. -
letepem
aktív tag
Az a baj, hogy a szerző is keveri a szezont.... Mivel az elején egy kabini e-2100-at említ ellenfélnek a végén már a brazosokat! Azért a kabini a brazosnal jóval használhatóbb rendszer
-
janos1988
addikt
1080p-s YT videókat nem is próbáltad?
-
lenox
veterán
14.8 V-bol es 2350 mAh-bol kb. 35 wh jon ki, ebbol 11 wattos idle fogyasztassal alig lenne 3 oranal tobb. Mashol amugy 4-5 wattos idle fogyasztast lattam erre a gepre, 1-2 watt biztos tud lenni a kulonbseg a fenyero beallitasbol, de a 11 watt soknak tunik. A 29 is egyebkent, azzal meg egy ora alatt le kene meruljon.
Amugy ennek egy komoly hibaja van, hogy 4 cellas az akksi. Van 6 cellas, de az ugy kiall belole, hogy hasznalhatatlan. Ezen kivul szerintem kiraly.
-
Nem is tűnik rossznak a masina. Durva, hogy a dual channel csak ekkora gyorsulást hoz, bár igaz, hogy belépő szint, de akkor is kemény.
-
Reinkz
senior tag
Élvezhető, jó tesztet írtál,
de én még mindig megkérdőjelzem magamban az amd-s gép jobb lenne?
cpu erőben gyengébb de ezt lehet észre sem vennéd egy word futtatásakor.
és az üresjárati fogyasztása is alcsonyabb, persze ha 100% pörög akkor 100w körül van de legalább akkora többlet teljesítményt is ad grafikus oldalon.Persze célak tökéletesen meg felel, mert ugye ezeket nem játékért vagy grafikus munkáért vesszük. és így a hűtés is elég hozzá, bevallom nekem is kevésnek tűnt első látásra a hűtőrendszer, de nyugtasson meg hogy mindegyik laptop hangos ha dolgozik, legalább is én nem találkoztam másmilyennel
-
sanzi89
addikt
Egy majdnem 300k-s és egy alig több, mint 100k-s notebookot használva bennem is hasonló gondolatok fogalmazódnak meg. Hardverben 4GB ram, 500-as HDD, egy Intel B960-as CPU átlag felhasználásra szerintem elég, max SSD-vel lehetne trükközni. De a normális zsanér, matt felületek, értelmes hűtés/billentyűzet, normális műanyagok használata a burkolatnál kb mindenkinek dobna a használati élményen. Szóval sokaknak megfelelnek ezek az olcsó notik teljesítménye, de olyan, mintha a minőséget direkt szarra csinálnák, holott nem hinném, hogy sokkal drágább lenne például egy fém zsanér...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kis méretű notebook Intel Celeronnal az alsó árkategóriából. No, de mit várhatunk 70.000 forintért?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest