- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #86 üzenetére
4.-et vettem ennyiért, vatera nem nagy művészet szerintem
Proci tök mindegy, gyakorlatilag hacsak nem találsz a hihetetlen ritka 1 magosból valahol, akkor mindegyik visz mindent GPU-ból. Digitális kimenethez dokkolót használok, mindenhol máshol sima dugaszok vannak csak.
Gépfüggő. Olyan R60-at, T400-at meg T60-at vettem már nem egyszer fél és 1 év garival, amiben 14 nap működési idő volt, állapota ha dobozban lett volna, simán elhiszem, hogy új.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #80 üzenetére
27 ropiért vettem most x200s-t 40k-ra fullosra lábra állt.
Gari: sőt holnap akár a naprendszert is beszívhatja egy fekete lyuk. 100k-ból kihozok neked 3 darab x200-at vagy 2530p-t félkonfigban, számolhatunk, hogy egy 4 éves futamidő alatt ki fog nagyobbat bukni a gépen, én vagy aki konzumert vesz, ami úgy amortizálódik, mint a löszfal a szélben.
Bármit, csak ne újonnan baromi olcsó, belépős, garantáltan alja gépet, lám, hiába dolgozok ebben a szakmában, és évek óta hangsúlyozom, hogy fost ne vegyél, én is bebuktam és bevásároltam a sz@ros palacsintából. Mert ebből jó sohasem lesz, míg ha vesz egy rendes használtat, az még elromlás után is olcsóbb, használni meg huhuuu.
A garival egy pocsék gépet még nem tudunk jóvá varázsolni, kötöttem én is véletlenes 3 éves Acer garit tesóm gépére, sajnos kitörölhetem vele, mert ettől még nem fogják kicserélni sem a baromi ocsmányul kopó dolgokat, se nem lesz support rá. Mivel van szervizes hátszél is, így én akkor vagyok nyugodt ha a polcon van egy komplett tartalék alkatrész mindenből, na az megnyugtató. -
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #78 üzenetére
Az idő miatt. Az azt igazolja, hogy totál mindegy minek érzed egy idő után gusztustalanul lelakódik.
Nincs, de a subnotik mind 12"-osok.
A gyengus Intel VGA az 4500MHD alatt igaz, afölött marha mindegy, minden gyorsítva van GPU-ból.
de egyetemistának utazás közben filmezni, jegyzeteket olvasni, koliban beadandót írni, közbe FB/YT/skype-olni, adott esetben haveroknál 40"-os TV-.re rádugva fullHD filmet nézni sokkal praktikusabb szvsz.
A létező legnagyobb állatság ezekre venni ilyen belépős konzumereket újonnan.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #76 üzenetére
Háát én inkább nem kérném a 722-res burkolatát
Átlagos dolgokra ezért van subnotim, 12" a tökéletesen hordozható és használható szint, van belőlük használtban tonnaszám, tesóm gépét ha sikerülne valakinek eladni, akkor ő is kapja meg a 2530p-jét
Ez a 11" az sajna ilyen, touch ami eladja, ezen kívül ez a tabletek frontja lett, külső billzettel max. 11"-on érdemi munkát végezni nagyon nehéz.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #71 üzenetére
Ugyanaz megy mindbe, ha másikat csinálnának az plusz pénz, az rámegy az árra. Körforgás ez...
Minél "prémiumabb" drágának tűnő valami, annál többet tudsz rajta fogni. Én olyan billzetű Acert ami tényleg jó is volt, legutóbb 2 éve láttam és az is 300k körül volt, biznisz klasszban.
-
Tikakukac
titán
válasz
Mercutio_ #69 üzenetére
Touchpad púposodik, deformálódik, nem megy.
Tesóm gépe alig használva is olyan fényes már mindenhol mint a salamon töke. És a legrosszabb az. hogy a létező legnagyobb szakmai tapasztalataim ellenére is bevásároltam belőle. Ez ami inkább felhúz, nomeg, hogy miért nem pusztultak még ki ezek gépek.Gari: x idő. Érdemes olvasgatni, van minden mi szem szájnak ingere. Kijuttatásig voltam a gépekkel azóta nem tudok róluk.
Hát nem tudom, renoméjuk az úgy szerintem eddig sem volt. Túl vagyok pár gépükön, és tényleg amiért érdemes ezeket venni, az az áruk és esetleg ugye a hardver. De tényleges érdemet amiért én kezemet szívre téve mondanám, hogy ezt érdemes venni, hát nem nagyon van.
-
Tikakukac
titán
Tesómnak én is vettem anno az Acer netbugot, mert olcsó, meg garis és satöbbi. Hát azóta kicsit átértékeltem a dolgokat, becsüld meg amid van, mindig lesz lentebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kis méretű notebook Intel Celeronnal az alsó árkategóriából. No, de mit várhatunk 70.000 forintért?
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest