Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- bambano: Bambanő háza tája
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Nagyon jó teszt. Ugyanilyen kiépítéssel csak fix 2GB (alaplapra forrasztott, nem bővíthető) memóriával vettem én is egy ASUS X200CA-KX002D notebookot, és nagyon meglepődtem a teljesítményén (azért ezt választottam mert ez matt, vagyis dombor mintás burkolatú, nem szedi az ujjlenyomatot). Asszonyka használja, feltettem rá a régi kedvencét a Titan Quest-et és high beállítással simán viszi. Ehhez képest az Atomos notik fasorban sincsenek. A CPU meglepően erős, Windows 8.1 x64 akadás mentesen fut, egy rossz szavam nincs a kicsikére. Régebbi játékok szerintem gond nélkül elfutnak rajta, FULL HD (tudom, kijelző miatt hülyeség, de HDMI-n már van értelme) felbontású Youtube videók röccenés mentesen mennek rajta. Filmek úgyszintén.
Tartottam ettől a procitól és az IGP-től de nagyon ajánlott ebben az árkategóriában (70K).
Csökkentett fényerő mellett akkuról átlagos felhasználással (netezés) kb. 2-2,5 órát simán megy, full fényerőn pedig 1-1,5 óra akkuidőt mértem.A tesztet köszi még egyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ZBook Studio 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 6GB 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gigabyte G5 KC 15.6" FHD IPS i5-10500H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar bill gar
- RAZER PRO TYPE ULTRA - EU
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest