Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Mercutio_ #80 üzenetére

27 ropiért vettem most x200s-t 40k-ra fullosra lábra állt.

Gari: sőt holnap akár a naprendszert is beszívhatja egy fekete lyuk. 100k-ból kihozok neked 3 darab x200-at vagy 2530p-t félkonfigban, számolhatunk, hogy egy 4 éves futamidő alatt ki fog nagyobbat bukni a gépen, én vagy aki konzumert vesz, ami úgy amortizálódik, mint a löszfal a szélben.

Bármit, csak ne újonnan baromi olcsó, belépős, garantáltan alja gépet, lám, hiába dolgozok ebben a szakmában, és évek óta hangsúlyozom, hogy fost ne vegyél, én is bebuktam és bevásároltam a sz@ros palacsintából. Mert ebből jó sohasem lesz, míg ha vesz egy rendes használtat, az még elromlás után is olcsóbb, használni meg huhuuu.
    A garival egy pocsék gépet még nem tudunk jóvá varázsolni, kötöttem én is véletlenes 3 éves Acer garit tesóm gépére, sajnos kitörölhetem vele, mert ettől még nem fogják kicserélni sem a baromi ocsmányul kopó dolgokat, se nem lesz support rá. Mivel van szervizes hátszél is, így én akkor vagyok nyugodt ha a polcon van egy komplett tartalék alkatrész mindenből, na az megnyugtató.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés