Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Erste... bank???
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Érdekes ez a cikk, már csak azért is, mert rengeteg füles van, és egész jókat írnak elég sokról, szóval valahogy úgy kéne ezt megoldani, hogy folyamat bővíthető legyen, és több fül többet hall alapon lenne több tesztelő, különböző stílus preferenciákkal, vájtfülűséggel, igényekkel. Esetleg melyik használható jobban futáshoz ilyesmi. Elsősorban a 20-25 dollár alattiakra gondolok.
Én egy VJJB K4S-t tervezek venni black friday keretében(alin?), hátha lesz akciósan(az amúgy se combos 20 dodónál is olcsóbban). De az még odébb van, piston2-met meg elhagytam. Kéne egy olcsó másodlagos ami addig kielégíti az igényeim, esetleg sporttevékenységhez is alkalmasabb az elegáns leendő elsődlegesnél.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Olcsón is lehet nagyon jót? Lemerültem az Aliexpress legmélyebb bugyraiba és mutatom, mit találtam...
- Formula-1
- Ukrajnai háború
- Path of Exile 2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- UH!! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -70% i7-10610U 16/512 NVIDIA MX250 2GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest