- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Érdekes ez a cikk, már csak azért is, mert rengeteg füles van, és egész jókat írnak elég sokról, szóval valahogy úgy kéne ezt megoldani, hogy folyamat bővíthető legyen, és több fül többet hall alapon lenne több tesztelő, különböző stílus preferenciákkal, vájtfülűséggel, igényekkel. Esetleg melyik használható jobban futáshoz ilyesmi. Elsősorban a 20-25 dollár alattiakra gondolok.
Én egy VJJB K4S-t tervezek venni black friday keretében(alin?), hátha lesz akciósan(az amúgy se combos 20 dodónál is olcsóbban). De az még odébb van, piston2-met meg elhagytam. Kéne egy olcsó másodlagos ami addig kielégíti az igényeim, esetleg sporttevékenységhez is alkalmasabb az elegáns leendő elsődlegesnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Olcsón is lehet nagyon jót? Lemerültem az Aliexpress legmélyebb bugyraiba és mutatom, mit találtam...
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest