Hirdetés
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Nálad van a hiba, beírod a keresőbe hogy Awei Q9, fent sorba rendezed ár szerint és a legolcsóbbat választod, jelenleg 2.86+1.05 szállítás. TN általában mindegyik mellé jár, én az ingyenes postát szoktam választani.
Saint_: earbud passz, a másikra itt a válasz, a headset hangerőt kell 124-ről 160-ra módosítani (a linken 150 van, de az másra vonatkozik).
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Dave!
Jo earbudra van tipped?
(Remelem, mert az agybadugos nem a kedvencem, bar van egy xiaomim, de az aweire raporogtem. Csak az earbud kenyelmesebb nekem)(M2 note_on hogy kell feltolni a cikkedben irt hangerot 100%-ra?)
Nimfas: 3.39ert is van awei free ship.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
nimfas
addikt
Sajnos felkúszott US $5.11-re az ára... vagy én csinálok valamit rosszul?
Rendelnék egyet a Piston 3 mellé összehasonlítani. Bejáratva még ez sincsJa... és ki milyen postát választott, ingyenes 39-49 nap, vagy ChinaPost 15-60 nap viszont fizetős.
TN szám jár valamelyik mellé?[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Nálam ugyanez van, pedig van sokkal jobb fülesem is, de nehéz letenni, annyira kellemes karakter Örülök, hogy megerősítetted a jelenséget, ezek szerint nem én vagyok defektes hogy jobban tetszik a "gyengébb". Ennyiért tényleg mindenkinek kellene vennie egyet, legalább hallanának valami kevésbé sterilet is (a fülesek és fejhallgatók többsége steril hangú szerintem, az egy kisebb csoda hogy ez ennyiért ennyire "egyben van", gondolom inkább véletlen, mint tudatos tervezés eredménye).
Jó zenehallgatást mindenkinek!
Ui: írhatnál a Muláról, nekem az kimaradt.
[ Szerkesztve ]
-
BandiHUN
veterán
válasz BandiHUN #191 üzenetére
De a lényeg,hogy elvileg ahogy néztem az offer mobilos vásárlásra van,app telóra felrak,ár alatti telefonos ikonra egér rávisz,telón fent az appban van egy ilyen QR ábrás ikon rányom,beszkennel a kamerával a monitorról,kosárba bedob,regizik,örül.Leszámítva hogy PayPallal nem lehet fizetni.Amúgy 2.81 USD,most nem számolom vissza forintba,de bagatell összeg.
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Kár,hogy oroszul nem tudok.Jól látom,ez az appal vásárolva ennyi?Ott be tudtam szkennelni a QR kódot,de hiába regiztem,a címet nem hajlandó hozzáadni.
Avagy meg lehet valahogy venni neten is?Mindegy,megoldva,megrendelve!
[ Szerkesztve ]
Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
BandiHUN
veterán
Valaki tudna segíteni?Keresném az "~1000ft-os" Awei-t de én mindenfelé a triplájáért látom...hol lehet ennyiért hozzájutni?Egy KZ ED-9-et már berendeltem,végülis a kivitelért és a hangolhatóságért nem volt sok 2800-ba,de még ezt hozzácsapnám a készlethez,amúgysem ártana pót fülhallgató.
[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
Meghallgattam az Awei-t is. A különbség a KZ-hez képest az, hogy amíg a KZ-vel próbálgattam a a számokat, hogy hú, ez de jól szól, meg ejjha, ebben milyen a mély, addig az Aweit bedugtam és ki sem vettem, amíg 3 albumot végig nem hallgattam vele. Hangszeres zenéhez nálam ez a nyerő. Persze attól is függ, ki mit hallgat, elektronikus csimmbummhoz valószínűleg a KZ vagy a Zircon kell.
-
tothmaxy182
őstag
Köszönöm mégegyszer a tesztet. Sajnos időhiány miatt még nem nagyon tudtam használni őket, de majd ha belemélyedek, akkor kiderül melyik tetszik jobban. De mindkettő nagyon jó vétel volt.
Esetleg a kínai bluetooth-os fejhallgatókból nincs tapasztalatod? Aliexpressen 20 dollár körül már kapni egy csomót, de nem mertem rendelni, hátha szörnyű hangjuk van.Minden szavam magánvélemény!
-
Dave™
nagyúr
válasz tothmaxy182 #183 üzenetére
Az Awei bejáratás után szerintem simán lenyomja az ED10-et (is). Hiába jobb az ED10 felbontásra, meg feszesebb is a mélye, az Awei hangja sokkal zeneibb, lágyabb, szellősebb, tágasabb térrel. Persze ez nagyrészt ízlés dolga, de megfelelő zenékkel/füllel párosítva az Awei bitang nagyot szól. Az ED10-nek inkább technikai hangja van, elektronikusra mondjuk nyilván az lesz a jobb, az Awei hangszeres zenével domborít Örülök, hogy szeretitek őket, ez az ismeretterjesztés volt a cél
szerk: azért ne értsen félre senki, objektíven/technikai szemmel az ED10 a jobb, de nekem sokkal jobban bejön az Awei tonalitása, szerintem sokkal zeneibb, így hajlamos vagyok neki elnézni ezt-azt
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Sziasztok! Nekem is megjött a két megrendelt fülesem. Először is nagyon nagyon nagy köszönet a cikk írójának, mert nélküle azt sem tudnám, hogy ezek léteznek.
Awei: 2,4 dollár volt. Ahhoz képest tényleg jó, de elkövettem azt a hibát, hogy a KZ ED10 után hallgattam meg. Mert az viszont lenyűgöző! Talán néha kicsit sok a magas, de majd lágyul. A basszus nekem pont tökéletes, és nagyon tisztán, szépen szól. Az simán megérte azt a 10 dollárt. Talán majd az Awei is "belemelegszik".Minden szavam magánvélemény!
-
kerekfej
addikt
válasz ChrisDzsi95 #171 üzenetére
Ez melyik modell?
-
krisztianAMG
senior tag
válasz krisztianAMG #176 üzenetére
Meghoztam a beígért csomagolás fotót.
A tok még rejt két fül mögé való szilikon kábelmerevítőt és a vezetékre való csipeszt.
Szerezzek a hétvégére komolyabb gépet normális minőségű fotók készítéséhez? Ha van rá igény szívesen készítek pár képet.
ChrisDzsi95: A K551, K181Dj UE és a Fiio X3 után ez a "legolcsóbb" zenés cuccom. A nagy DAC és az erősítő anyagköltségét egészségem megőrzése érdekében inkább össze sem számolom...
-
norbert1998
nagyúr
Az ilyen kínai dolgoknak a körítésére mindig is nagyon figyeltek a gyártók Nem mint holmi shame...khm samsung...
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Van ára
-
krisztianAMG
senior tag
Megjött az AS20. A csomagolás nagyon minőségi, majdnem A4-es méret, matt fekete borítás, belül nagyon szépen elrendezve minden, ajándék tokkal.
A hangjáról bővebben csak jésőbb írok, megvárom még a Zircont is. Viszont annyit előre elárulok, hogy széles a mosolyom.
1-2 képet később dobok majd fel, most még utazom.
-
Dave™
nagyúr
válasz ChrisDzsi95 #171 üzenetére
Ez így nem jó, mert nyitott lett, jelentősen megváltozik a hangja és a zajszűrése is sokkal kisebb lesz. Ha megvan, ragaszd vissza, ha nincs, akkor valamit ki kell találnod oda.
-
Dave™
nagyúr
válasz ChrisDzsi95 #167 üzenetére
Pillanatragasztóval, én a Loctite Super Attakra esküszöm Minimális mennyiség kell rá, összenyomva tartod kb. 1 percig, hagyod pihenni egy fél-egy órát aztán már csak kalapáccsal tudod szétverni.
Aki Aweit vesz: 1) bejáratás után fog igazán jól szólni, 20-30 óra. 2) Mindenképpen nagy belső átmérőjű illesztékkel használjátok, a gyári jó.
-
Dave™
nagyúr
Szerintem mindenkinek azzal kellene kezdeni, mert 1) baromi olcsó, tehát gyakorlatilag minimális kockázatot képvisel, 2) még a kínaiak között is kiemelkedő az ár/érték a hangját tekintve 3) alapvetően mindent jól csinál, elég kiegyenlített hangú, mélye is van rendesen, de nem esik túlzásokba, a szokásosnál nagyobb tere van, meleg tónusú, nem fárasztó. Cserébe lehet, hogy meg kell ragasztani egyszer, amikor elenged a gyári, de ez szerintem bőven belefér. Meg van egy kis driver flex, de az sem vészes
-
Dave™
nagyúr
válasz ChrisDzsi95 #161 üzenetére
Csillapodnak a magasai valamennyit, de ez picit élénkebb, agresszívebb hangú füles, ha a lágyabb magasakat szereted (és nem gond, hogy meleg hangú) akkor az Awei-t tudom nagyon ajánlani, 900 Ft és nagyon túlmutatnak a képességei az árán.
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Nekem is megjött a KZ ED10 már jarattam kb 10 órát, de valahogy a magasai nekem nincsenek rendben, túl erősek, egy dob cintányérnal különösen észrevehető, olyan sistergős ez javulni fog később?
-
danifilth
csendes tag
Hello
Nagyon tetszett a cikked, ezen felbátorodsa rendeltem egy KZ-ED10 igaz kicsit drágább mint ahonnan te vetted, de nembízok aliexpresszben... A cikked alapján Rock/metál zenéhez ez illik a legjobban. már elfogyasztottam 2 Xears fülest most már ideje váltanom (a legutobb rendelt xearsem kicsit csalódást is okozott számomra ezért gondoltam hogy ideje váltani)
-
xemelon
tag
Megjött a Mula meg a Zircon is. A Mula jobban tetszik, mint a KZ ED11. Nem tudom úgy leírni mint ti, de valahogy nyugodtabban, finomabban szól, de megvan bent minden, ami kell. Viszont nem olyan kényelmes. Zircont is kipróbáltam, de átkopogtak a szomszédból.
-
Dave™
nagyúr
Rossznak biztosan nem rossz. Egy picit nyitott ED3-asnak néz ki. De szerintem hamar esni fog az ára közel a felére, szóval nem érdemes kapkodni A KZ ontja magából a jó hangú füleseket, mindig ilyesmi áron nyitnak, aztán szépen lekúsznak 10 dollár alá.
A kínai marketingesek meg mindenfélét összehordanak, nem kell komolyan venni semmi ilyesmit
[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
Ezt meg most dobta fel Ali:
[link]Idézem: Horror explosive power!
[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
Nekem még csak a KZ ED11 érkezett meg, de már az országban van a Rock Zircon, KZ ED10, Rock Mula, meg a kis Awei Q9.
Első vélemény: Ha sikerül eltalálni a helyét a fülben (nem könnyű), akkor: hát én nem gondoltam volna, hogy ezek a dugaszok ilyet tudnak. A magas kicsit éles, de ez gondolom még javul, a közép szerintem teljesen jó, a tere is kellemes. A mély pedig nekem még sok is néha, de teljesen élvezhető, filmeknél még a SUB effektek is hatásosak vele. (Milyen lesz akkor a Zircon?) Én rock-ot hallgatok, szerintem teljesen jó lesz hozzá.
A fiam pedig ezt hallgatja vele nagy mosollyal:
[link]Viszonyítási alap: a több mint 10 éves SONY mdr-e807, Sennheiser PX-100, na meg Technics RP-F800.
-
Dave™
nagyúr
Szia!
Gratulálok hozzájuk! Az EDR1-et rendesen be kell járatni, utána csillapodik a mélye, tisztul a hangképe, jobb lesz érezhetően. A Fuqing sokkal inkább V karakter, annál nem éreztem ilyen evolúciót, de majd meglátod magad is hogy mi a helyzet Érdemes mindkettőhöz szélesebb belső átmérőjű illesztéket használni, csak sajnos az EDR1 csöve kicsit vékony, így arra nem passzol minden. A JBL azért is lehet halkabb, mert kisebb az érzékenysége. De ha tisztítani szeretnéd: alkoholba mártogatott fültisztító pálcika, és ezzel finoman megtisztogatod a rácsot. Nekem ez bevált régebben.
Ja és a kék a bal, a piros a jobb
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
Megérkeztek, és egy rövid próbán átestek a cikk hatására rendelt fülhallgatóim.
Előzmények:
Egy éve egy JBL J22-est használok amivel nagyon elégedett vagyok. Szép tiszta magas és középhangok jellemzik, és bőségesen elég (eddig legalábbis azt hittem) mély hangok. Én a funk és disco zenét szeretem és azt, ha rám mosolyog az equalizer.Ebből következik, hogy nálam a mély/magas páros van előtérben.
Szeretek fej/fülhallgatókat vásárolgatni, így használom nagy megelégedettséggel az AKG Y40-est, de így futottam csöcsre a két hónapja a TinyDeal-ről rendelt két csodával. Csoda 1, Csoda 2. (Ez utóbbit már nem forgalmazza a Tiny, ezért linkeltem egy Amazonos találatot.)
Fényképen jól néznek ki, és bizakodó voltam az agyba dugós kivitel miatt, de ezekre a hangkeltőkre is fokozottan vonatkozik, hogy 3 dollár alatt ne vásároljunk fülhallgatókat. Én a Csoda 1-et 600 Ft alatt rendeltem, a Csoda 2 sem volt 500 Ft.
Milyen a hangja? E két típus konkrétan az időjárás jelentés meghallgatására is alkalmatlan.Új tapasztalataim:
Csak nagyon keveset tudok erről írni, mert a cikk szerzője mindent elmondott.KZ-EDR1: Innen rendeltem. Sajnos nem tudom megállapítani melyik a bal/jobb, ugyanis betűjelzés nincs (vagy csak nem találtam), csak piros/kék festett csíkkarika. Nyilván egyszerűen ki tudom majd kísérletezni, egy másik fülessel. Balansz eltolva egyik irányba, KZ-EDR1 bedugva, és már meg is van melyik a bal és a jobb.
Másik "fontos" dolog, hogy én a cikk szerzőjével ellentétben, barna "kínai" papírdobozban kaptam a cuccot, amiben a fülhallgatónak szépen ki volt alakítva a hely.És egy előbb készített saját amatőr fotó.
Nos a KZ-EDR1 hangja alátámasztja a róla olvasottakat. Nagyon szép erőteljes a mély, sokkal több mint ami a JBL-ből jön ki, és minőségi magas és középhangok. És majdhogynem dupla hangerővel nyomja. Nagyon elégedett vagyok vele.
Fuqing FB Q2: Ez innen jött Fuqing B-2 néven. Én fekete "madzagos" példányt választottam, és ez nekem is csak egy tyúkláb feliratos nejlonzacsiban érkezett.
A hangja ennek is nagyon jó. Nincs benne annyi mély mint a KZ-EDR1-ben, de még így is jobban tolja mint a JBL. A többi hangszín is elmarad egy kicsit, de "melósfülesnek" megtartom, bőven megéri az árát.
Itt szeretném megköszönni a cikk szerzőjének a remek összehasonlító tesztet. E nélkül sohasem bukkantam volna erre a két kiváló fülhallgatóra!
És lenne még egy kérdésem:
Mint írtam mindkettő fülhallgató jóval hangosabban szól mint a JBL-em, és attól tartok, hogy ennek köze van az egy év alatt a hangszóró rácsán felgyülemlett szennyeződéshez. (nyilván nem por )
A kérdésem, hogy ki hogyan oldja meg a fülhallgató közepében felgyülemlett szennyeződés eltávolítását? Igazából még meg sem próbáltam, ugyanis attól tartok, hogy csak még jobban beleragad a rácsba. -
Dave™
nagyúr
válasz krisztianAMG #146 üzenetére
ED10/11 ugyanaz csak más a színe. A QKZ az nem KZ gyártmány, bármi lehet. Az RS1 meg réginek tűnik, és nem rémlik hogy bárhol is az ajánlottak között láttam volna.
-
krisztianAMG
senior tag
Azért nem akarok Zircont, mert egyet már rendeltem a húgomnak és szeretnék valami mást is kipróbálni (ez barátnőnek lesz). A fehér színt mellőzve ezeket néztem ki (majd valahogy kimagyarázom ):
KZ ED10
KZ ED11
QKZ X6És itt van még a Kz-rs1, ami szimpatikus, bár nem tudom megéri-e a felárat.
Tudom, hogy az ED10-ről írtál a cikkben is, de érdekelne, hogy ezekről hallotál/olvastál-e valamit. Ha nem, akkor ED11 lesz a kiválasztott.
-
Dave™
nagyúr
válasz krisztianAMG #144 üzenetére
Hirtelen csak abból tudok fehéret Illetve nem, a KZ-HDS1-ből is van, és bár azt nem hallottam, kicsi és mindenki dícséri. Vegyél olyat
-
krisztianAMG
senior tag
Dave, leányzónak milyen fülest ajánlanál a Zirconon kívül? Egyetlen kitétel van: fehér legyen.
-
addikt
Ma jött meg a Rock Zirconom és OMG Ennyire jó hangzásra nem számítottam, elbújhat mellette az összes eddigi fülesem (Pioneer, Panasonic) és a Sony zajszűrős modellje is, amit a Z2-höz adtak (jó, nyilván aktív zajszűrésben az jobb). Ennyi mélyet és közepet ilyen tisztán rég hallottam. A magas nekem ugyan kicsit sok alapból, de ezen segített az EQ. Szóval szerelmes vagyok
13.99-ért vettem még 11.11 Sale előtt, igaz később volt olcsóbban is, de ennyiért best buy.
-
Dave™
nagyúr
válasz Tomi0703 #139 üzenetére
Hangra bármikor az Aweit választanám, de lehet hogy más hangra is az EDR1-et. Az EDR1 populárisabb hangú, meleg, telt, lágyabb. Minőségre sokkal jobb, mint az Awei, mind a kábele, mind a háza. Nincs driver flex sem, bár kábelzaj igen. Mondjuk Awei-ből kettőt is tud venni 2k-ért, az is megfontolandó Én személy szerint Awei-t vennék, de súlyozd a fentiekkel, mindenhol próbálok objektív maradni, azért mondom hogy nem biztos, hogy másiknak is az lesz a jó, ami nekem.
-
Tomi0703
addikt
A KZ után nekem jött a kötőjel és ezért nem láttam az olcsóbbakat, de fura... Viszont így mégiscsak többféle füles került bele a tesztből ebbe a kategóriába. Legyen az EDR1? Zenéből amúgy komolyzene és metál kivételével mindent meghallgat.
Szóval azt mondod inkább a KZ-k. De azért megkérdem mit szeretne, kényelmet vagy kicsit jobb hangzást. Bár ő egy 200 ft-os kínain is elhallgat bármit. Én is botfülűnek mondanám magamat, de azért nekem az már sérti a füleimet. -
Dave™
nagyúr
válasz Tomi0703 #137 üzenetére
Szerintem rosszul kerestél. Próbaképpen megnéztem az ED3-at, EDR1-et, mindkettő van annyiért, amennyiért én vettem. Ha botfülű, akkor kényelmesebbet válasszon, pl. EDR1-ből van olcsón mikrofonos, és kellően kényelmes is, hosszan hallgatható hanggal. Az Awei szerintem nagyon jó, hangra jobban szeretem, de picit kényelmetlenebb, meg ott a driver flex is.
-
Tomi0703
addikt
Köszi a tesztet!
Kérdés: 2k huf-ig melyik legyen? Haveromnak kellene, legtöbbet morningshow-t hallgat a telóról, és filmet néz rajta. Ahogy elnézem az Awei kivételével szinte az összes füles ára (a tesztben leírtakhoz képest) minimum 3-4 dodóval emelkedett az Alin. Mivel 2k alatt szeretné megúszni és igazából botfülű is szerintem az Awei meg is felelne neki. Vagy lesz bf alin ezekre a cuccokra?
-
Dave™
nagyúr
válasz takacsbotond #135 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem őket, de nem is ez a jó megközelítés, mindegyiket a hangja alapján kell megítélni, az ára egyébként sem feltétlen mérvadó, ugyanazt meg tudod venni 10 meg 30 dollárért is, akkor ez most olcsóbb vagy drágább lesz? Első körben döntsd el, hogy kiegyenlítettebb, vagy V karakterisztikájú fülest keresel, ehhez szerintem minden segítséget megadtam, aztán utána lehet finomhangolni a keresést a továbbiakkal.
-
takacsbotond
őstag
A drágábbak a Xiaomi Piston 3-hoz, az olcsóbbak pedig a Maxell Metallicshoz képest hol vannak hangzásban?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
addikt
nekem van mindkettő, és szerintem a Zircon kicsit élettelibb hangzású.
mindkettő erősen V hangkép, sok méllyel
ha csak e kettő közül lehetne választani, én a Zircon-t venném, még úgy is, hogy előtte a P2-t majd egy egész évig nyúztam (ja, és kisebb, emiatt kényelmesebb is)“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Petyka3
aktív tag
Sziasztok! Vajon a Rock Zirconnak mennyire "hajaz" a hangminősége a piston2-re? Nagyot csalódnék benne, vagy éppen ellenkezőleg? Esetleg, ha van valakinek összehasonlítási alapja, melyik füles hangminősége hasonlíthat rá a legjobban?
-
addikt
Elkezdődtek a nagy leárazások szokás szerint 11.11 után... Pl. Rock Zircon -22%
-
Dave™
nagyúr
Felszabadult még a KZ ATE is, akit érdekel.
-
Dave™
nagyúr
Visszakaptam a Xears-t, az vihető, ha valakinek kell és nem tud/akar Aliról rendelni. Emlékeztetőképpen a hangja inkább meleg, nagy térrel, szellős, remek feszes mélye van, közepe nincs a háttérben, a magasai inkább lágyabbak, gyakorlatilag olyan mint egy tökéletesre polírozott Awei Közben rájöttem, hogy nem vastagabb a csöve mint némelyik más fülesnek, de valamiért így érzem, lehet nagyon be akarom tuszkolni. Ha csak finoman helyezem be, akkor kényelmes és remekül is szól, de nem tudom mennyire szigetel, itthon próbálgattam. Mivel rendesen van mélye, ezért gondolom lezár rendesen, de ebben a helyzetben nem mernék vele mondjuk futni. Viszont nagyon nem mindegy milyen illesztékkel használja az ember, a keményebb fajták kapásból kiesnek, a lágyabbak viszont nagyon jól illenek ehhez is. Kicsit gondolkodóba estem, hogy megtartsam-e vagy sem, de végül győzött a józan ész. Tehát akit érdekel jelentkezzen nyugodtan, meg van még két Fuqing is a tarsolyban
-
Dave™
nagyúr
válasz kobipeti #124 üzenetére
Ha az van a képen, amit küldenek, akkor igen, így néz ki, bár a reender képeken nincs rajta hátul a g.k. logo. Mindenesetre valószínűleg ugyanaz.
Daniel D. El, privátban
[ Szerkesztve ]
-
krisztianAMG
senior tag
A héten eladtam a régi iPod Nanomat,ha még a K518-at is elviszi valaki, akkor 10€-ra jön ki az AS20. És még mindig jobb, mintha cigiznék.
Ha tetszeni fog a hangja, akkor már csak az X3-at cserélem le a második generációsra, befejezem az asztali DAC-ot és a fejes erősítőt, törlöm az összes zenés topicot a kedvencek közül, és egy jóóó időre meglállapodom. -
addikt
válasz krisztianAMG #121 üzenetére
nem sokat gondolkoztál az AS20-on
én e mertem végül egy 1BA+1DD hibrid fülest sem venni (sem az AS20-at, sem az i.Valux-ot sem a TTPOD T2-t) megvárom inkább a Xiaomi hibridet töredék áron.“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
krisztianAMG
senior tag
Én is nagyon kíváncsi vagyok az armatúrára, azért döntöttem az AudioSense AS20 mellett. Hozzácsaptam egy Rock Zircont is, ami a hugomé lesz majd. Arany/fekete 830-as Lumiája van, nem volt nehéz meggyőzni, hogy kell ez neki. A hihetetlen rossz $/€ árfolyam miatt 48,45€-t ment le a számlámról...
-
-FreaK-
veterán
Nem biztos, hogy kihasználnám, de nagyon nézegetem én is őket, még nem tudom mi legyen. KZ ANV milyen áron megy?
Esetleg armatúrásat nem tud valaki olcsón? azt próbálnám ki nagyon.
-
krisztianAMG
senior tag
Az AudioSense AS20-al már szemezek pár napja. Egyik eladó 40$-ért fogja vesztegetni, ami nem tűnik rossz árnak, de nem terveztem ennyit most elkölteni. Ráadásul Davetől is kaptam egy ajánlatot ebben a kategóriában.
Igazából rámennék bátran többre is, ha tudom, hogy valaki átvenné azokat, amiket csak egy próba erejéig vettem. Ezek nem nagy nevek, nem könnyú rajtuk túladni.Esetleg ha innen jelezné valaki, hogy igényt tartana valamelyikre azok közül, amiket felsoroltam a próba után, hamarabb rábeszélném magam.
A 40$ mennyire jó ajánlat az AS20-ért?
-
addikt
válasz krisztianAMG #113 üzenetére
- KZ ED SE
- HZSound EP001
- Cosonic W1
- VJJB V120 dolcsi felett esetleg:
- AudioSense TX10
- Auglamour R1S40 felett:
- Bette i.Valux Hybrid (a 10mm driveres)
- AudioSense AS20
- Havi B3 Pro 1
- Auglamour R8“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
xemelon
tag
Kb ezeket én is. Még ez izgat: [link]
-
Dave™
nagyúr
ED9 is lesz olcsón, és az igazából két füles.
-
krisztianAMG
senior tag
Készülvén a holnapi akciókra, négy fülest raktam a kosárba: KZ ATE, Rock Zircon, KZ ED10, Rock Mula. Kimaradt valami? Jöhetnek még javaslatok.
-
addikt
most aliexpressen amúgy is minden meg van drágítva, jön a 11.11 sale
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Dave™
nagyúr
Most nincs olcsóbban sajnos, 2014-es modell, erősen kifutó (megmaradt darabokat árul mindenki), nekem is szerencsém volt a 10 dollárral. Néha ki lehet fogni, jelenleg nincs.
norbert1998: ja értem. Internet kártyával nem gond a kártya megadása, én így csinálom, mindig kb. annyi van rajta amennyit el akarok költeni.
[ Szerkesztve ]
-
xemelon
tag
KZ ANV-hez adnál egy linket? Én 25$ alatt nem találok.
-
Dave™
nagyúr
válasz norbert1998 #105 üzenetére
Kicsit drága volt 1200-ért A hangszóró mérete csak egy dolog, egyes dolgokat könnyebb jól megvalósítani egy IEM-ben, mint fejhallgatóban, másokat nehezebb. Az Awei nagyon mértéktartó, rendesen üt a mélye, kellő testet is ad a középtartománynak, de nem uralkodik semmin, ahogy a magasak sem lógnak ki, de nem is tompák, jellegtlenek. Ár/értékben ha csak a hangot nézem, tényleg nincs ellenfele, és kénytelen vagyok azt hinni, hogy igenis számít a fa ház.
-
norbert1998
nagyúr
Vettem egy Awei-t meg egy Piston 3-at.
Az awei-re kíváncsi vagyok, 1200 forintért fa cuccos=biztos kíváncsiság.
De mennyire dinamikus? Mennyire nyomja el egy erősebb basszushang mondjuk a vokált? Emiatt félek tőle, mert ahogy mondod, nagyon jó mind, és 1200 ft tényleg nem pénz, de azért mégis kíváncsi vagyok.
Írtam is, ha jól emlékszem, hogy a dinamika miatt lettem fejeses, ugye ott azért jóval nagyobb a mágnes és a membrán is, dinamikusabban tud szólni. -
Dave™
nagyúr
válasz norbert1998 #103 üzenetére
Nincs azzal semmi gond, ha kérdeztek, amíg tudok válaszolok szívesen. Amiket említettél nem ismerem, de ha kényelmi gondod volt az egyikkel, az könnyen lehet, hogy az illeszték cseréjével megoldható. Legalább egy kicsit mindegyiknek emelve van a mélye, de ha jól értem mit szeretnél, akkor az a lágyabb, nem karcos magas. Ha kiegyenlített hangot szeretnél, vagyis ahol semelyik tartomány sem lóg ki nagyon az összképből, akkor a kis Aweit javaslom meleg hang esetén, illetve az ED10-et ha az analitikusabb verzió jön be. Mindkettő jó, előbbi meleg, lágyabb, "zeneibb", utóbbi meg a modernebb hangzásvilágot képviseli. Hangszeres zenéhez én az előbbit venném mindenképpen, elektronikushoz az utóbbit. Az Awei esetében ahogy írtam van egy kis driver-flex, meg előfordulhat minőségi probléma (bár lehet csak belenyúltam, de semmiből sem tartott megragasztani), de ennek ellenére is nagyon tudom ajánlani, ár/értékben nálam veri a teljes mezőnyt. Abszolút értékben is ott van a jobbak között, de ha nagyon kicsi a füled akkor problémás lehet a mérete, közepes mérettől már oké. A Pistonokról nem tudok nyilatkozni, tudom hogy sokaknak mindenre az ugrik be először, de nem tudom hogy melyik a jobb.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Nem értem akkor még végig a cikken, most reggel tudtam befejezni.
Úgy látom, elég jártas vagy a füles témában, így kérdeznék.
Olyan célból kellene füles, hogy nem mindig szeretném a k519-et cipelni magammal, mert elég törékeny a csukló része szerintem, és nem szeretném tönkretenni.Eddig volt tapasztalatom agybadugossal a SONY mdr ex 100, sennhesier cx200 és a nokia x2 gyarijaval, ezeket ismerem, ezekkel az volt a bajon, hogy kevés volt a dinamika. Elnyomták a melyek a magasabb hangokat, ramasztak, szóval nem volt dinamikus. Ezért vertem fejhallgatót. Aztán a g2-hoz jött a Quadbeat2, ami jó lenne, ha nem hullana ki a fulembol.
Mást nem ismerek, de talán te ezeket ismered, így tudsz valami következtetést levonni abból, hogy nekem ezek dinamikatlanok voltak, egyébként a hangjuk rendben volt.
Valamint habgszinszabalyzot nem vagyok hajlandó használni semmin sem, kicsit mély kiemelés lehet, de a magas semmiképp se legyen kiemelt. És dinamikus legyen. Ezek mellett mit ajanlasz a tapasztalasaid alapján a teszteltekbol? Vagy a nagyon akciós piston3-at vegyem meg inkább, 3500-ert?
Köszi előre is
És tudom, milyen, mikor a cikked alatt mindenki tanácsokat kereget, bár ez azért kapcsolódik is hozzá, eléggé
-
kerekfej
addikt
válasz Plazmacucci #28 üzenetére
4k alatt van:
Piston 2.1
Piston 3 -
Dave™
nagyúr
Nekem a metál és rock teljesen kiesik, nem tudom mivel érdemes társítani. A leírások alapján próbáld meg belőni melyikkel tetszene a hangkép. Ha végképp nincs ötleted akkor az ED10 amivel nehéz melléfogni vakon.
[/f4lconB]: találkozóra nem tervezem, már úgyis van több is amit elvittek meg elajándékoztam, meg mélyebben nem is akarok belemerülni ennél. A Mulát láttam én is, majdnem meg is rendeltem, de már tizensok füles volt itthon és már nem akartam még egyet, így is alig férek tőlük De a lényeg, hogy van sok remek darab!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest