- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBHCCKR
csendes tag
Nekem vagy egy w7 x64-em és simán elvagyok vele. Először is magával a renszerrel nem csinálok semmit. Pozitívum hogy minden programot amit akarok futtathatok (pl. adobe) és nem hagyott cserben. (XP nagyon is sokszor)
Vírusról amióta fent van ez az os, semmit nem hallottam (vírusirtó bélkül) és nem is fogok az biztos. Természetesen ez nem azért van mert olyan jó a win7. csak tudom hogy mi vírus és mi nem. ránézek és tudom. ezt egy átlag felhasználó nem értené... crack.exe, default ikonnal. megnyitná az biztos. Szóval hiába háborúznak minden oprendszer jó valamire. Szegényes tudásom alapján Mac : multimédia, Win: bármire, Linux: inkább programozás, hálózat, ilyenek. és egy átlagembernek ahhoz hogy eljusson a linux kedveléséhez, nagy utat kell bejárnia. Szerintem.
Úgyhogy kellő hozzáértéssel bármit lehet szeretni. elvégre nem magáért vesszük meg az oprendszert hanem azért amit csinálni fogunk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Elite: Dangerous
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- 16 GB-os RTX A4000 HP - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Xiaomi Redmi 13 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest