Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- potyautas: Idővándor
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBHCCKR
csendes tag
Nekem vagy egy w7 x64-em és simán elvagyok vele. Először is magával a renszerrel nem csinálok semmit. Pozitívum hogy minden programot amit akarok futtathatok (pl. adobe) és nem hagyott cserben. (XP nagyon is sokszor)
Vírusról amióta fent van ez az os, semmit nem hallottam (vírusirtó bélkül) és nem is fogok az biztos. Természetesen ez nem azért van mert olyan jó a win7. csak tudom hogy mi vírus és mi nem. ránézek és tudom. ezt egy átlag felhasználó nem értené... crack.exe, default ikonnal. megnyitná az biztos. Szóval hiába háborúznak minden oprendszer jó valamire. Szegényes tudásom alapján Mac : multimédia, Win: bármire, Linux: inkább programozás, hálózat, ilyenek. és egy átlagembernek ahhoz hogy eljusson a linux kedveléséhez, nagy utat kell bejárnia. Szerintem.
Úgyhogy kellő hozzáértéssel bármit lehet szeretni. elvégre nem magáért vesszük meg az oprendszert hanem azért amit csinálni fogunk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 135 db Akko Dracula Switch eladó
- AOC 25 AG251FG 240HZ
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest