- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBHCCKR
csendes tag
Nekem vagy egy w7 x64-em és simán elvagyok vele. Először is magával a renszerrel nem csinálok semmit. Pozitívum hogy minden programot amit akarok futtathatok (pl. adobe) és nem hagyott cserben. (XP nagyon is sokszor)
Vírusról amióta fent van ez az os, semmit nem hallottam (vírusirtó bélkül) és nem is fogok az biztos. Természetesen ez nem azért van mert olyan jó a win7. csak tudom hogy mi vírus és mi nem. ránézek és tudom. ezt egy átlag felhasználó nem értené... crack.exe, default ikonnal. megnyitná az biztos. Szóval hiába háborúznak minden oprendszer jó valamire. Szegényes tudásom alapján Mac : multimédia, Win: bármire, Linux: inkább programozás, hálózat, ilyenek. és egy átlagembernek ahhoz hogy eljusson a linux kedveléséhez, nagy utat kell bejárnia. Szerintem.
Úgyhogy kellő hozzáértéssel bármit lehet szeretni. elvégre nem magáért vesszük meg az oprendszert hanem azért amit csinálni fogunk rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- RAM topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS ROG Ally
- Vezetékes FEJhallgatók
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest