Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penge_4
veterán
válasz
üzenetére
"gondolom, kiderült már, hogy ahhoz sem kell."
Igen, elismerem, tévedtem, ezek szerint már lehet.
"és ezek szerint egy három év kijött rendszert hasonlítasz össze a a win7 ultimate aeroval?"
Miért, mennyit is fejlődött ezidő alatt, egyébként a 7.10-et is próbáltam, az már egy fokkal jobb volt. Nézegettem az ubuntu.hu-n, de eddig csak az EXT4 volt, ami számomra meggyőző változás.
"van sun java és open java, még választhatsz is."
Igen, én hülye elhittem, amit az ubuntu.hu-n írtak, hogy az OpenJava hulladék, úgyhogy javasolják inkább a Sun javát.
"viszont ahogy leírtad, annak alapján kijelenthetjük, hogy a Linuxos megoldás egyszerűbb, ha már pengenek ez volt a baja."
Nem. Az volt a bajom, hogy Windowsban jobbklikk->Properties->Compatibility fül, Run this program az an administrator és innentől az ikonra kattintva azonnal úgy indul, nem kell minden alkalommal vagy 20 billentyűleütést végeznem hozzá.
Ha valamit állandóra akarok, akkor Taskschedulerben megadom, hogy run high privileges és onnantól még UAC eleválást sem kér, mindig a megadott időben el fog indulni, akár rendszerindításkor. Így lőttem be az Everestet is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- CANON Objektív ZOOM Lencse EF-S 18-55mm 1:3.5-5.6 IS / 58
- Chieftec CTG-500-80P 500W 80+ minősítésű ATX tápegység
- Gigabyte GA-H110M-S2H (rev: 1.0 LGA 1151 alaplap, + i5-6600 CPU, + Garancia!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest