Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Az óvodában is mindig az volt a kemény akinek a legtöbb és legnagyobb játéka volt, és hihetetlen de ezt egészen a "bölcs" korig mindenki fenntartja magában. A flame totál felesleges mert bármit bárki benyög, arra úgy is jön a másik és a következő és az azutáni. Ha a prohardver fele ért az átlagnál többet a gépekhez, az még mindig csak porszem az egész IT társadalomhoz képest az országban ergo nincs itt szó semmilyen megváltásról és hasonlókról. Óvodás módszer volt, hogy laposra vertük egymást és ezt neten lerendezni nem lehet de attól, hogy folyamatosan megállás nélkül nekiesnek az emberek egy /target enemy macróval az olyanoknak akik nem osztják a véleményüket és foggal körömmel bele akarják verni a másikat a betonba úgy sem vezet sehova. Ha kicsit elszaladtam bocsi, de hogy 1 napon belül ugyanez lesz lefogadom, se baj én megtettem amit tudtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest