- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#33253120 #91 üzenetére
"És bizony feléjük az a divat, hogy nem vagy elég hazafias ha nem MS, vagy alma terméket használsz."
Az azért érdekelne, hogy ezt hogyan, mekkora és mennyire reprezentatív minta alapján szűrted le.
(#92) Kopi31415: nem nagyon kedvelt?... Az USA PC piacon az Apple-lel a harmadik-negyedik legnagyobb szereplő (az első két helyért a Dell és a HP mérkőzik).
-
"Én az egész topicot nem értem."
Akkor elmagyarázom: azon megy a para, hogy ha ezt meg tudják csinálni egy gépnél, akkor igazából megcsinálhatják az összesnél is.
"Mióta világ a világ, Linux user úgy vesz laptopot, meg bármilyen hw-t, hogy utánaolvas, kutakodik"
Igazából nem igazán. Én pl. egyszerűen meg szoktam venni a szimpatikus darabokat, ennyi - igazából a Linux több HW-t támogat, mint bármelyik Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest