- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsith
tag
válasz
Atomgeszi #32 üzenetére
Egy érdekesség az egérről.(Szerdán vettem, COD4et majd 30-án tudom kipróbálni vele az albiban...
)
Az egérhez adott driver segítségével a függőleges és a vizszintes DPi-t külön is lehet állítani!
Hogy ez mire jó azt nemtom ,de érdekes
Már volt régebben egy A4tech egerem még az első infrás szériából, de az hamar tönkrement valami elektronikai hiba miatt.Ám az haverom RAZOR-ával is előfordult, úgyhogy nem haragudtam meg az A4-ra.
Már régebben néztem az X-710F szériát ám a fényes műanyag nagyon giccses volt, és játékra alkalmatlannak tűnt.
Ám mikor megláttam a 718BF-et, tudstam, hogy ez kell.Ott helyben meg is vettem az utolsó példányt.
Kölyök mögöttem jött kb 5 perccel, és kérte az egeret az eladótol, mert délelőtt nézegette.
Az meg mondta neki, hogy épp most vettem meg.
Káromkodott 1et...utolsó volt a városban ez a típus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- 4K Gamer PC - i9 - vízhűtés - RTX 4090 - 48GB RAM
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest