- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blindmouse #32 üzenetére
Az iszlámmal az a fő baj, hogy el vannak maradva kb 500 évvel, az állam és egyház szétválasztása nem történt meg. Lásd ISIS vagy Törökországban a puccsos törvény. Mondjuk szerintem eleve egy vicc vallás az iszlám: ha férfi vagy tied lehet minden, ha nő akkor meg rátosztál. Nagyon nem ártana ennek is egy patch.
-
"viszont nagyon szep szimbolikaja van."
Na ez ami nagyon fontos. Az olvasottakat nem feltétlenül szó szerint kell érteni. A szimbólumok, metafórák, analógiák megértése alap kéne, hogy legyen. De sajnos alakultak szekták melyek pont szó szerint értelmezik a szent könyveket, s a ma tapasztalt nagyon erős ateizmus és materializmus pontosan ennek hülyeségnek az ellenereje, s utóbbi természetesen szintén hülyeség.
-
"Szerintem az egész vallás dolog túl van húzva... értem ez alatt az összeset. A háborúk java része épp a vallás miatt alakul(t) ki."
Akkor ne legyenek nemzetállamok, mert Hitler. A gond mindig radikálisokkal van, nem pedig az egész valamivel zusammen alles.
"Ki az aki megmondja, hogy mi a bűn, vagy mi nem?"
Vallások szerint a "nagykönyv", társadalom szintjén az erkölcs, az egyén szempontjából pedig a bűntudat.
"Bezzeg az nem gond, hogy a fél vatikán 5 éveskre recskázik"
Komolyan ez még mindig megy, hogy a papok általában pedofilok?
-
Tiszta hülyeség szerintem ez az egész vallásutálat. Ha nem lenne kereszténység, akkor a jelenlegi általános nyugati erkölcs nem létezne. S én eleve így gondolom, hogy a vallás lényege az erkölcs, az isten meg a sztorik csak a csomagolás. Régen kellett a vallás, hogy viselkedjenek jól, különben a pokolra kerülnek. Most már erre nincs szükség(e mindenkinek), társadalmilag belénk van nevelve. Persze ez látszólag nem igazán működik, történnek mocskos dolgok, de azért már nem az a menő, hogy átmegyek a szomszéd törzsbe, megerőszakolom az egyik nőt, karóbahúzom, majd hazahozom a skalpját és kirakom a falra, hogy majd a vacsoránál a csecsemő-pörkölt mellett megtapsoljanak, hogy milyen ügyes voltam.
Szóval az erkölcsi tanítások nagy része teljesen rendben van. Vannak persze bugok, melyek régen boszorkány-égetésekhez meg keresztesháborúkhoz vezettek, de ezeket a felvilágosodás óta folyamatosan patcheljük, s kb jók vagyunk. Ja meg eleve a kereszténység is csak Jézus haverjai által készített commitokból összefűzött patch a héber bibliához.
-
válasz
Blindmouse #3 üzenetére
Az ateizmus csak egy újabb vallás.
-
Júda ezért azt mondta Onánnak: „Menj be bátyád feleségéhez, és vedd el, hogy utódot támassz a bátyádnak!” Ő azonban, mivel tudta, hogy nem az ő számára születik a gyermek, amikor bement bátyja feleségéhez, a földre ontotta a magot, hogy bátyja nevére ne szülessék gyermek. Ezért elveszítette őt az Úr, mivel utálatos dolgot cselekedett.
Ebből következik, hogy az onanizálás (maszturbáció), fogamzásgátlás, homoszexualitás és a lombikbébi program is bűn, hisz a mag elvesztegetése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest