Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"mára eljutott egy olyan szintre a társadalom ahol már inkább árt ez a fajta felfogás"
Szerintem is. Összességében mostanra a Biblia már sokkal többet árt, mint használ. Csak hozzá vagyunk szokva társadalmilag, és az ember hajlamos úgy következtetni, hogy ami eddig egész hasznos volt minden hibája ellenére, az a jövőben is ilyen marad. Holott változik a világ. Szerintem kerékkötő lett ebből a könyvből, és ezt az ilyen esetek, mint a topik témáját adó is világosan mutatja. Túl van haladva, nem lenne szabad már alapozni rá, de bele van építve erősen a hagyományainkba. Holott kiváltható lenne a benne foglaltnál jobb erkölcsi és életvezetési útmutatás például filozófusok ismeretével, ráadásul úgy, hogy a Bibliában foglalt mócsingos részeket nem kéne a jövőben is lenyelni.
Ha gyorsan változik a világ, nem a legokosabb szerintem hagyományok után menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest