Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fagyi
aktív tag
válasz peugeotmate #44 üzenetére
MIért kellet átkonvertálni ?
https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Ren Hoek
veterán
Nagyon jól összeszedett cikk, rég olvastam ilyet. Grat hozzá
-
peugeotmate
őstag
Először is gratulálok a cikkhez! Nagyon jó lett!
Nekem is volt 5800, de már eladtam. Bő három hónapig bírtam vele! A specifikációk alapján egy nagyon jó kis telónak tűnt, amikor megvettem. Nagy, szép színű kijelző, wifi, GPS. Ezek voltak a számomra legfontosabb tulajdonságai. Aztán egyre jobban kezdett zavarni, hogy minden filmet konvertálhatok át, a gyári böngésző gyakran kilépett no és persze a nyekergő műanyagok. (Na meg persze a mérete sem volt elhanyagolható, főleg a gyári tokban!) Ezek összessége, miatt döntöttem úgy, hogy váltok egy e52-re. Egyenlőre jobban bejön. A nagy szép színű kijelző hiányzik egyedül. Talán majd még egyszer beruházok egy tapicskolós készülékre, de az nem most lesz!
Amúgy engem is érdekelne, hogy honnan van az az infó, hogy Sennheiser a külső hangszórója, mert mondjuk az tényleg nagyon szépen szólt és elég hangosan!
meg
-
Dottore
addikt
Az automatikus képernyőzár beállítása miért növeli az akkumulátor élettartamot?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz FRENK1988 #39 üzenetére
Az ájfón fő gyengepontja a kijelző... Legalábbis ezt úgy gondolom, hogy az kiba jó benne, tapicskoltam, nekem nagyon tetszett. Sokáig elmélkedtem, hogy lecseréltem 2G-sre az 5800-át, de mostmár hogy van kinetic scroll, így lemondtam róla mostmár, így nagyon jó,erre vártam régóta, mint még sokan mások.
Viszont igen, pofátlanul drága még mindig, mondjuk az 5800 is, bár a régi árához képest már elég jó árakon lehet szerezni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
FRENK1988
veterán
válasz hackeeeee #38 üzenetére
Pontosan. Ezért is lett ez a címe, hogy mégis az Ájfón fanok azért megnézzék
De amúgy Mr. Csizmásnak igaza van. bizonyitékNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Mr.Csizmás #37 üzenetére
Verőnek azért nem lehet nevezni.. Meg aztán jönnének ide fikázni, hogy ez nem így van, főképp a nagy ájfón fánok, annak meg nincs értelme...
Jó kis teló amúgy, én nagyon megszerettem.
Véleményem szubjektív...
-
Mr.Csizmás
titán
a címet ki lehetne egészíteni? "A Nokia iPhone verője" jobb lenne
nagyon tetszik ez a telefon....
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Fagyi
aktív tag
Persze én ős nokiás vagyok 1610-essel kezdtem és azóta sem volt más telóm.
De a mostani symbianos samuk és e közül nehezen tudnám azt mondani ,hogy maradéktalanul jobb a nokia. Nagyon ráférne gy tisztessége hardver fejlesztés és akkor megint a legjobb lenne a nokia mint mindig is.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
-
Fagyi
aktív tag
válasz hackeeeee #27 üzenetére
Anyjuknak 3300 ftért nem sajnáltam érte és nekem nem nagy gondom van a görgetéssel és a tapicskolással sem, elég pontos és gyors is. A film lejátszásnál lassul csak be a program, ez is csak a türelmetlen embereket zavarja,mert megszokható, hogy ezalatt ne karjak semmit csinálni. De amikor mondjuk vettük az előző telóinkat és anyjuknak akkor egy samu sgh530-ast újítottam majd 60 és nem lehetett kihengosítani majdnem felrobbantam! A gyerek 10 ezres belépő szintű SE-jét meg igem
-
szpal17
őstag
Nagyon jó összefoglaló írás a telefonról. Lassan fél éve használom az 5800-át és én is nagyon meg vagyok elégedve vele.
Legjobb MP4 konvertáló program az Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter nevű program. Be lehet állítani a telefon felbontását (640x360), a film képi és hang minőségét és feliratot is beletesz konvertálás közben amennyiben ezt szeretnénk. Sorozatot szoktam rá tenni és tökéletes...
Az új szoftver meg tetszetős. -
hackeeeee
Jómunkásember
Hát igen, csak nemtom, én megnyomkodtam azt a samsung 5230-at, és a tapija sztem közel sincs a nokiájéhoz képest, oké olcsóbb kategória, de ez meglátszik a minőségben is. Pedig tom, hogy az 5800-é sem egetverő, de a samsungé sztem ennél rosszabb...
Ha csak a feeling kell, akkor lehet olyat venni, persze.
Véleményem szubjektív...
-
Fagyi
aktív tag
Egy baj van ezzzel a telóval, hogy a kis koreaiak kenterbe verik árban a telefomjaikkal.
Most vettem anyjuknak december elején egy samu s5230-ast 3270HUF-ért akcióban(9900 volt teljes árban előfizu mellé),hát a minimális kis hiányosságaitól (nem igazán úgy szól a kihangosításkor mint az a nokiámtól megszoktam,262 k kijelző nahm van különbség a 16,7 m eshez képest,nem olyan jó telefonkönyv,hiába van widget nem tom kitenni azt amit akarok, és saját op rendszer miatt csak java progik futnak rajta) enyiért baszusz simán ver mindent sztem. Külső gps-el rávehető a navigálásra is és esetleg a whitefülüek hiányolhatják belőlle a wifit,de már van olyab verziója is! Ezért akár meg is lehet kövezni ,de a nokia kb 2 éve csak alsziok tizstességes hardver fejlesztés nem volt. Amikor egyesek már 1 ghz körüli procival látják el a telókat és méretesebb kijelzőkkel.
Egy 3.3,5 colos kijelzővel 800 mhz procival kenterbe vernének sztem mindenkit ,csak hát erre későn fognak rájönni. Pedig még nem volt más telóm a nokián kívül és kb 11-12 éve van mobilom,de ez lehetz változni fog.https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV
-
Gergő_
őstag
nagyon jó írás. a lényeget írtad le, sallang nélkül.
remélem hamarosan nekem is lesz egy ilyen telefonom. -
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Scorpio06 #20 üzenetére
Független?
Enyém gyárilag független, és frissítette. Elsőre sikertelen lett, bár verzióban azt írta, hogy friss, aztán telepítettem még1szer, utána már jó lett.
Más, nekem alapból elküldte a mynokiára az smst, arról hogy lehet leíratkozni?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Mr.Csizmás
titán
francba...visszavágyom a symbianra régi szép idők, 3650, 6680....
valaki nem akar egy SE T700 <-> 5800 cserét?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
asadasad22
őstag
"Ez köszönhető a telefon bal oldalába rejtett Sennheiser sztereó hangszóróknak,"
ez az info honnan?
-
Agrox
tag
Sziasztok! nekem az a kérdésem lenne, hogy semmiféle frissítéssel v bármilyen más megoldással nem kompatibilis office alkalmazásokkal? köszi
Asrock H97-Pro4, Intel i5-4590, Coolermaster Hyper TX3, Gigabyte Gtx 1060 WF2 OC
-
Savaria_01
tag
Jó telló -Jó cikk Grat!
-
Fagyi
aktív tag
Helló!
Nekem a 6120c van. Ott is gondot okozott a divx lejátszása divx.com-ról letöltött hyper-super lejátszó ami symbianos telókra való ugyan lejátszotta a filmet, de valószínű a nagy cpu kell mellé ,mert rendesen késett az amúgy jó hang. Igaz a progi tud magyarul és lehet állítani a késést mégsem az igazi.
Ezért a divx és egyáb fil-k lejátszásához inkább a core player-t ajánlanám mindenkinek. Ennek a programnka annyi hátránya van, hogy nem tud háttérben futni, de ezen kívül a sima divx-et egy az egybe áttéve kártyára gond és akadás nélkül játszotta nem le eddig.
Grat a cikkhez.
[ Szerkesztve ]
-
JanFe
aktív tag
Jol megirt cikk. Gratula hozza. Sok hasznos info-t tartalmaz.
"There is nothing permanent except change"
-
hackeeeee
Jómunkásember
Egy kérdésem lenne.
Ez a 5800 (RM-356) Major 40.0.005.v10(EMEA)-es szoft hol érhető el? Mert nekem a független telóm aszondja a 31-re, hogy nincs elérhető frissítés.
Véleményem szubjektív...
-
Nagyon jó telefon, volt hozzá szerencsém több alkalommal is. Egyedül csak a widgeteket hiányolom, ami az N97(mini)-ben is megvan, mert látom a kinetikus görgetést megkapta az új szoftverben. Tudásához mérten pedig tényleg "olcsó" (feltéve ha valakinek van ennyi pénze), hivatalos garival 63000 forint körüli áron lehet vinni, Magentánál 58000 pénzt kérnek érte.
Jó cikk lett, igényesen megszerkesztve.[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
borsodika
őstag
jó írás lett, hasznos
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
Steve-0
őstag
Skype-ot lehet rajt futtatni?
Igazából a VOIP-es funkcióra lennék kíváncsi persze WIFI-n keresztül. -
FRENK1988
veterán
Elő írásom. Ezért kíméletesen
[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok