Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

valakinek van iphone rom 5800ra?  
- 

Cucuska2 addikt Üdv! 
 Az lenne a problémám, hogy a hangfelvevő magától leáll. A mobilon és a memóriakártyán is van elég szabad hely. A gyári szoftot használom.
 Valaki tud rá valami gyógyírt?
- 

Dyrtyho őstag A sima Xpress 5800-ra nem lehet véletlenül ilyen fém előlapot venni mint amilyen az 5800 Navigation-on van ? Nekem ilyen bordós fekete színbe van,de egy fém előlap nagyot dobna rajta 
- 

Hatvan9 senior tag Sziasztok! erre esetleg tudtok valamit? előre is köszönném a segítséget! mellesleg:tudja valaki hogy mi lett az s60v5 bloggal? 
- 

vinistv tag Tesómnak ilyen van, nemrég vette, nagyon korrekt a készülék, kellően gyors, letisztult, igazi Nokia. Gratulálok a fejlesztőknek!  
- 

D@niel addikt Jó kis teszt, Gratula!  
 Hogy is fogalmazzak, 'kissé tetszik' az 5800. Elég szkeptikus vagyok ezzel a modellel kapcsolatban, ami valószínűleg az iPhone számlájára írható fel....
- 

Agrox tag Hali! 
 valaki nem tudja h v40es szoftnál, ha a névjegysáv és a parancsikonsáv is kinntvan, az a főképernyőm, akkor sehogy se tudom beállítani h a naptárbejegyzések látszódjanak? próbáltam már a calendar outlook nevű progit, de nem csinál semmit, meg a coming next se :/
 előre is köszi
- 

szkrisz tag üdv mindenkinek! életemben először csináltam frissítést és sikerült nagy meglepődésemre...  
 vodás függő vok és a v40.0.005-re frissítettem FOTA-n kersztül. ez a legfrissebb verzió??
 mikor újra elindult a teló, kiírta hogy a frissítésbe felrakták a navigációt... gondoltam akk kipróbálom, de nam nagyon akarja az igazságot :S elindítom bejön majd azonnal ki is lép...
 lehet le kellene szedni az ovistor-ról a navit külön??tanácsokat előre is köszönöm!!! 
- 

SyneT87 tag Még 1 kérdésem lenne! 40-est szoftot vki irta hogy lehet hack-elni deh hogy? : ) köszcsi előre is ( amugy tudom hogy elvileg nem lehet, de ha esetleg már lehet azt hol tudom majd megnézni? ) 
- 

SyneT87 tag helló! nekem annyi kérdésem lenne hogy ha függetlent veszek akkor hogyan tudom frissíteni erre a v40-re a szoftver-t mert egyik ismerősőm ő pl T-mobilos és neki nem engedi frissíteni telóról szal van vmi más megoldás? jah és a v40 az magyar nyelvű? 
- 

Agrox tag szia! énis próbáltam a hellocarbide-os megoldást de lemondtam róla, a lejárt tanusítvány miatt, majd egyszer valahol ovlastam, h az régebbi 5800-ákon működik csak. utána rátaláltam a HelloOx nevű programra, és könnyedén lépésről lépésre sikerült megcsinálnom. 
 Az X-plorera rátérve pedig, sztem azért nem látod azokat a mappákat, mert rejtettek, be kell állítani h ne legyenek azok Menu->Tools->Configuration és ott nemtom ezekhez a mappákhoz pontosan melyikeket kell kipipálni, de én a hidden files-t, rom drives- ram drives, system files/folderst pipáltam ki (más alkalmazásoknál kellettek). remélem segíthettem Menu->Tools->Configuration és ott nemtom ezekhez a mappákhoz pontosan melyikeket kell kipipálni, de én a hidden files-t, rom drives- ram drives, system files/folderst pipáltam ki (más alkalmazásoknál kellettek). remélem segíthettem
 a helloox megtalálható a nokiaprogramok.hu-n 
- 

- 

ALI_G veterán Szingózás kikerülése első link ([link]) nem jó, mert az ott található módszer 1. lépése nem kivitelezhető. "Oldjuk fel a rendszerfájlok hozzáférésének tiltását." Az ott található első módszerben a program lejárt tanúsítvánnyal rendelkezik (mod: dátum visszaállítás után meglepő módon működik), a második link pedig egy nem létező nokiaprogramok.hu fórumra linkel. 
- 

Fagyi aktív tag Valaki tegye már fel léci a core playert a telóra és próbálja ki mit tud! 
- 

Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest