Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fagyi

aktív tag

Egy baj van ezzzel a telóval, hogy a kis koreaiak kenterbe verik árban a telefomjaikkal.
    Most vettem anyjuknak december elején egy samu s5230-ast 3270HUF-ért akcióban(9900 volt teljes árban előfizu mellé),hát a minimális kis hiányosságaitól (nem igazán úgy szól a kihangosításkor mint az a nokiámtól megszoktam,262 k kijelző nahm van különbség a 16,7 m eshez képest,nem olyan jó telefonkönyv,hiába van widget nem tom kitenni azt amit akarok, és saját op rendszer miatt csak java progik futnak rajta) enyiért baszusz simán ver mindent sztem. Külső gps-el rávehető a navigálásra is és esetleg a whitefülüek hiányolhatják belőlle a wifit,de már van olyab verziója is! Ezért akár meg is lehet kövezni ,de a nokia kb 2 éve csak alsziok tizstességes hardver fejlesztés nem volt. Amikor egyesek már 1 ghz körüli procival látják el a telókat és méretesebb kijelzőkkel.
    Egy 3.3,5 colos kijelzővel 800 mhz procival kenterbe vernének sztem mindenkit ,csak hát erre későn fognak rájönni. :( Pedig még nem volt más telóm a nokián kívül és kb 11-12 éve van mobilom,de ez lehetz változni fog.

Új hozzászólás Aktív témák