Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
Először is gratulálok a cikkhez! Nagyon jó lett!

Nekem is volt 5800, de már eladtam. Bő három hónapig bírtam vele! A specifikációk alapján egy nagyon jó kis telónak tűnt, amikor megvettem. Nagy, szép színű kijelző, wifi, GPS. Ezek voltak a számomra legfontosabb tulajdonságai. Aztán egyre jobban kezdett zavarni, hogy minden filmet konvertálhatok át, a gyári böngésző gyakran kilépett no és persze a nyekergő műanyagok. (Na meg persze a mérete sem volt elhanyagolható, főleg a gyári tokban!) Ezek összessége, miatt döntöttem úgy, hogy váltok egy e52-re. Egyenlőre jobban bejön. A nagy szép színű kijelző hiányzik egyedül. Talán majd még egyszer beruházok egy tapicskolós készülékre, de az nem most lesz!
Amúgy engem is érdekelne, hogy honnan van az az infó, hogy Sennheiser a külső hangszórója, mert mondjuk az tényleg nagyon szépen szólt és elég hangosan!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi