Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:48:38

LOGOUT.hu

Ha szeretnél egy kis plusz teljesítményt kihozni olcsón a régi 775-ös alaplapodból tegyél bele 4 magos 771-es Xeon CPU-t.
Kérlek olvasd el a cikket és a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13782) KamuMazsola válasza lamiki (#13779) üzenetére


KamuMazsola
őstag

Köszi a tanácsot! Holnap megpróbálom. Szemre - most hogy már tudom mit kell nézni - mintha az egyik nút tényleg nem volna elég mély.

Speed(R): Az E5430 működik, úgyhogy nem létkérdés, tudok várni. Vagy elfogadod, vagy nem, de énnekem nem ér ennyit a nyugi, sőt néha kifejezetten nyugtalanít, ha nyerészkednek rajtam. Ennyi erővel rendelhetnék huszat is és mehetne az apróra, meg ki tudja még hova, de nem ez a cél.
Ha nem megy a proci, ÍJ. Lelevelezem a kínaival, azt vagy küld másikat, vagy refund. Eddig még nem igazán vesztettem a kínából való rendeléseken, mondjuk nem is volt sok gondom velük, de ami volt, meg tudtuk oldani. Meg aztán az ittthon lepróbált procival is lehet gond, meg rájön a postaköltség is, vagy üzemanyagköltség, ha érte megyek.

A táp, hát nem is tudom, a másik xeont viszi, ezzel meg be sem bootol. Nincs most másik tápom, de ha minden kötél szakad a fiaim gépét szétkapom, azt megpróbálom azzal.

[ Szerkesztve ]

Üdv.: KamuMazsola

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.