- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Linux Live ISO bootolása PXE-ről, UEFI rendszereken
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Túlon túl kemény és van aki csak a végén a vezetésen hullik ki, az a leggázabb. Aki nem képes egyszerűen MINDENRE figyelni az nem fog vezetni. Hála égnek meg van az a tulajdonságom, hogy 2 nap múlva is fel tudom idézni milyen jelző mellett jöttem el, de mondom én nem metroban mozgok.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
válasz #32839680 #11 üzenetére
Nekem van mérnök kollégám aki vezet, mert azt szereti. Metro jogihoz nem tudom mi az elvárás, de a miénkhez kőkemény tanfolyam van. Soha többet nem mennék el rà. Idegileg megviseli az embert. 75% felett jó, nincs alatta, ha mégis akkor end. Részdoga miatt is.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó + Varta 12V 44Ah (EN350A) akku. 2.5 éves.
-
-
Az ezzel a baj, hogy bajba lehet keverni a kollégát. Ha én oda bárkit beengednék az állásommal játszanék. Vadásznak az BKK-sok.
-
titán
Koszonom, erdekes kis cikk volt, elvezettel olvastam.
-
creation
senior tag
Ettől függetlenül köszönöm én is az írást. Jó volt olvasni.
Eszembe is jutott, hogy más országokban bevett szokás, itt is lehetne a "nyílt nap" nyílt. Vagy hogy mást ne mondjak a "vezető jegy" sem lenne egy utolsó dolog. X összegért ülhetsz a vezető mellett, egy alkalommal pl. Elképzelhető, hogy lenne rá kereslet.
Ha jobban belegondolsz, bizonyos légitársaságoknál be lehet menni a pilótához. Azért a metrón közel sem olyan veszélyes mint egy repülő esetén... Megfontolandusz
"Mert Ő küld 100 csodát, csak Benne Bízz!"
-
csabi94
őstag
Örülök, hogy tetszett, igazából nem friss a sztori, mert még tavaly év végén volt, akkor megírtam már, de most ugrott csak be, hogy ide is feltehetném.
-
Met
nagyúr
Ezt jó volt olvasni
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Kakaduku
senior tag
Köszönöm a cikket. Nagyon érdekes volt és jól összeszedett. Amennyiben te nem, akkor én bevállalok egy új szerelvényes történetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest