Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
talmida
Közösségépítő
illess
néha a billentyűzetem nem veszi a lapot 
-
talmida
Közösségépítő
Ne túlozz.
Semmit sem eröltettem, de jogom van elmondani a véleményemet az adott témában. Az elveszettségről volt szó korábban, erre reagáltam. 
Ez különben tiszta röhej, hogy bármiről lehet szabadon szólni (Lehet beszélni a részegségről, berugásról, ami egyértelműen káros. Gyakorlatilag minden bűnről lehet csevegni...sorolhatnám), csak Jézusról nem.
Rendben van, azt megértem, hogy egy számítástechnikai portál ne főleg Jézusról szóljon, de ez ugyanígy igaz minden más mellékes témára is. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont, hogy az ember meg se merjen mukkanni, még akkor sem, ha a beszédtémához épp aktuális lenne a mondandója, --mert attól kell tartania, hogy azonnal beszól valaki,-- az azért már mégiscsak furcsa.

No, meg arról én nem tehetek, ha neked negatív asszociációid támadnak ezzel a témával kapcsolatban (mellesleg el tudom képzelni, hogy esetleg van is, vagy volt is okod az ilyen irányú "félelmekre", de légyszíves ne azonosíts engem azokkal, és ne légy sablonos. Ne illes olyan jelzőkkel, amik nem igazak. Nem szoktam eröltetni ...
-
talmida
Közösségépítő
Nagyon szép a tortád.

Edward2 Az elveszettség érzet mindaddig meglesz, amíg az ember be nem hívja (be nem fogadja) Jézus Krisztust, a megváltót a szívébe. (.."rendet rakni az életében"
), a megváltót. Ő az egyedüli, aki be tudja tölteni az emberben tátongó űrt. Ez nem kamu.
Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem. 
-
talmida
Közösségépítő
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Okos Otthon / Smart Home
- Cyberpunk 2077
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 26
- Pánik a memóriapiacon
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
néha a billentyűzetem nem veszi a lapot 

Rendben van, azt megértem, hogy egy számítástechnikai portál ne főleg Jézusról szóljon, de ez ugyanígy igaz minden más mellékes témára is. 

Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem.