Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon szép a tortád.

Edward2 Az elveszettség érzet mindaddig meglesz, amíg az ember be nem hívja (be nem fogadja) Jézus Krisztust, a megváltót a szívébe. (.."rendet rakni az életében"
), a megváltót. Ő az egyedüli, aki be tudja tölteni az emberben tátongó űrt. Ez nem kamu.
Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Ingatlanos topic!
- Ecco the Dolphin: Complete - Két klasszikus és egy új rész egy csomagban
- További aktív témák...
- Lenvoo M80q Micro - Mini PC - Core i5 10500T 16Gb ram 256GB SSD - gyári Wifi - csak 1db
- 2db Kingston FURY Beast 2x16GB DDR4 3200MHz összesen 32GB (KF432C16BB1/16)
- Fehér Config! 1060 6GB, R5 2600, 16GB DDR4
- GAMER PC: Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5, RTX 5070 Ti, 1TB SSD
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a megváltót. Ő az egyedüli, aki be tudja tölteni az emberben tátongó űrt. Ez nem kamu.
Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem.