Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon szép a tortád.

Edward2 Az elveszettség érzet mindaddig meglesz, amíg az ember be nem hívja (be nem fogadja) Jézus Krisztust, a megváltót a szívébe. (.."rendet rakni az életében"
), a megváltót. Ő az egyedüli, aki be tudja tölteni az emberben tátongó űrt. Ez nem kamu.
Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro Max 156GB Fekete Titán - 27% ÁFA (0397)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), a megváltót. Ő az egyedüli, aki be tudja tölteni az emberben tátongó űrt. Ez nem kamu.
Én például 26 évesen sem éreztem magam elveszettnek...meg még később sem. 16 éves korom előttig viszont nagyon elveszettnek éreztem magam, mert addig nem ismertem és nem hívtam segítségül Jézus Krisztust, aki pedig pontosan azért jött a világra, hogy megkeresse és megtartsa azokat, akik elveszettnek érzik magukat. No, ne ijedjetek meg, nem térítgetni akarok, csak kikívánkozott. Szóval, ha valaki megtalálja (és "meg is becsüli") Jézust, az többé már soha nem lesz elveszett, még száz éves korában sem.