Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• talmida

Közösségépítő

válasz kraftxld #40 üzenetére

Ne túlozz. :DDD Semmit sem eröltettem, de jogom van elmondani a véleményemet az adott témában. Az elveszettségről volt szó korábban, erre reagáltam. ;)

Ez különben tiszta röhej, hogy bármiről lehet szabadon szólni (Lehet beszélni a részegségről, berugásról, ami egyértelműen káros. Gyakorlatilag minden bűnről lehet csevegni...sorolhatnám), csak Jézusról nem. ;] Rendben van, azt megértem, hogy egy számítástechnikai portál ne főleg Jézusról szóljon, de ez ugyanígy igaz minden más mellékes témára is. ;]

Viszont, hogy az ember meg se merjen mukkanni, még akkor sem, ha a beszédtémához épp aktuális lenne a mondandója, --mert attól kell tartania, hogy azonnal beszól valaki,-- az azért már mégiscsak furcsa. :(

No, meg arról én nem tehetek, ha neked negatív asszociációid támadnak ezzel a témával kapcsolatban (mellesleg el tudom képzelni, hogy esetleg van is, vagy volt is okod az ilyen irányú "félelmekre", de légyszíves ne azonosíts engem azokkal, és ne légy sablonos. Ne illes olyan jelzőkkel, amik nem igazak. Nem szoktam eröltetni ...

Új hozzászólás Aktív témák