- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Úgy értettem, hogy beépítve, az alaplapnak is lehet némi készenléti árama, lehetnek USB-fogyasztók is, a vezeték nélküli bill/egér vevője, USB-tuner, vagy kinél, mi.
A tápegység standby körét meg lehet éppen csinálni nagyon kis áramfelvételűre, erre vannak nagyon jó IC-k, ami egyben tartalmazza a PWM-vezérlést és a kapcsoló FET-et.
De én láttam olyan konstrukciót is, ami pár tranzisztorral megoldja ezt a részét, viszont alapjáraton is melegedő alkatrészek vannak, amihez energia is kell, még ha csak 1-2 W körül is.
Mint ahogy a különféle dugasztápoknál is a melegedés elárul mindent, pár watt ott is elmegy.
A cikk tárgyát képező vevő áramfelvételét csak megbecsülni tudom, pár mA elvileg elég hozzá.
-
hitvanyalak
senior tag
Szép kinyilatkoztatások ezek, de szubjektív mind. Van egy véleményed amit tiszteletbe tartok, de te mindenképpen állítod,hogy csak a te véleményed a jó.És elmész abba az irányba, hogy amúgy se jó semmi, mert nem működik, mert felesleges mert pocsékolás. Azt gondolom hogy nagyon sok történelmi, technológiai esemény tud igazolni fontos és jó változásokat az emberiség fejlődésében. Ami nem életképes, az ki fog kopni, de ha nem próbálunk ki dolgokat,akkor nincs miből fejlődni.
Akkor pazarlás, ha nincs rá szükség(most teljesen mindegy,hogy generált vagy valós kereslet van) nekem személy szerint szükségem van rá, használni fogom, megveszek mindent ami vezeték-nélküli,ha lesz rá mód,még az áramot is vezeték nélkül fogom vezetni a lakásban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo 14 Ideapad Slim 3 FHD IPS i5-12450H 4.4Ghz 8mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest