- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Akkor is ott van az elem, ami szemét, és merül, és mindegy, hogy magától, vagy a használattól.
És elempazarlás, anyagpazarlás, alkatrészpazarlás, idő, pénz, és energiapazarlás gyártani is.
És arról volt szó, hogy kell ilyen, pedig nem kell. És nem csak erről beszéltem, hanem az irányról.
Hogy nem azért vezeték nélküli valami elsődlegesen, mert az annyival jobb, egyszerűbb, olcsóbb.
És ott van még, hogy elfoglal egy PCI slotot, amin csoda, ha működik egy is. (Nekem 4 lapból az ős IBM-en mind működött, ezen egy se, aztán került hozzám, 1 Intel, amin 6-ból 3 jó, meg egy ASUS, amin szintén egyik se.)
Egyébként nem vagyok olyan biztos benne, hogy a számaid nem hasraütés-szerűen alakultak.
Nekem itt mondjuk 0,13W-ot PSU be, és 0W-ot ír PSU ki állapotban, bár most ezt nem vágom mit jelent. -
gyulank
addikt
De ezaz, hogy a többi is ki van vezetve, azt is ki lehet. USB-ről is menne, vagy akkuról/elemről, vagy külön tápról, mert táp miatt felesleges elfoglalni egy kommunikációs buszt. Elem kell a távirányítóba, lehet tovább kell keresni, mint odamenni a gombhoz. Valószínűleg gyorsabb ütemben merül az elem az öregségtől, mint a használattól. A billentyűzettel ki lehet kapcsolni, alvó módba tenni, és ébreszteni is lehet, egérrel is.
Ha már annyira távirányító meg PCI-os, akkor lehetnének rajta alapvető médiavezérlő gombok, bár úgy gondolom, hogy ehhez se lenne szükség nagysebességű portra. Egyébként PCI-E-el nincs tapasztalatom. Abból is gyakran van rossz a lapokon, vagy ez csak PCI-al volt így? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3540M I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest