- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
" ... Miért nem? Az uhu tán nem linux? ... "
" .... A linuxhoz mindenképpen szakérteni kell, de az uhu nem linux, mert nem kell hozzá szakérteni.... hm.... ... "
egy szóval sem mondtamha megnézed, csak a telepítésrôl volt szó abban a részben, amikor azt mondtam, hogy nem kell hozzá szakértelem és ezt fenn is tartom.
2002-ben az UHU 45 perc alatt felment, de úgy hogy a HDPARM, VGA, SND, LAN, minden szir-szart felismert, beállított, ... mint írtam 45 perc alatt ... (!!!) kb 20 db next button, és fent is volt. ehhez kell szakértelem? nem. (ennél még az XP is "nehezebb volt, mint írtam vid.car.driver, motherborard drivers)
de amúgy bitang nehéz lehet abba is belenyúlni, márcsak azért is, mer ha jól tudom, Debianra épült az egész ....
" ... úgyhogy nem lehetek "szakértő" amíg nem forgattam sajátot. ... "
látom, nem komolyba írod, de lereagálom
én forgattam már kernelt, nem egyszer, de ettôl még nem lettem hozzáértô, hogy tudtam azt a 6-7 egymást követô parancsot, meg egy listából 20jára ki tudtam választani, hogy mit is akarok, hogy benne legyen ... különbség van hogy valaki szépen fe ltud tenni egy linux-t, tudatosan bekonfgolva, meg van aki csak gányolni tud ... én az utóbbi kat. vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen NAS-t vegyek?
- RAM topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- Garanciális Intel Xeon E5-2680v4
- i7 - RX580 - 16gb ram -- Belépő Gamer PC
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- 5Ghz 24dBi rácsos szerkezetű parabola antenna (ÚJ!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest