Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz Vladi #84 üzenetére

" ... Miért nem? Az uhu tán nem linux? ... "
    " .... A linuxhoz mindenképpen szakérteni kell, de az uhu nem linux, mert nem kell hozzá szakérteni.... hm.... ... "

egy szóval sem mondtam

ha megnézed, csak a telepítésrôl volt szó abban a részben, amikor azt mondtam, hogy nem kell hozzá szakértelem és ezt fenn is tartom.

2002-ben az UHU 45 perc alatt felment, de úgy hogy a HDPARM, VGA, SND, LAN, minden szir-szart felismert, beállított, ... mint írtam 45 perc alatt ... (!!!) kb 20 db next button, és fent is volt. ehhez kell szakértelem? nem. (ennél még az XP is "nehezebb volt, mint írtam vid.car.driver, motherborard drivers)

de amúgy bitang nehéz lehet abba is belenyúlni, márcsak azért is, mer ha jól tudom, Debianra épült az egész ....

" ... úgyhogy nem lehetek "szakértő" amíg nem forgattam sajátot. ... "
    látom, nem komolyba írod, de lereagálom
    én forgattam már kernelt, nem egyszer, de ettôl még nem lettem hozzáértô, hogy tudtam azt a 6-7 egymást követô parancsot, meg egy listából 20jára ki tudtam választani, hogy mit is akarok, hogy benne legyen ... különbség van hogy valaki szépen fe ltud tenni egy linux-t, tudatosan bekonfgolva, meg van aki csak gányolni tud ... én az utóbbi kat. vagyok

Új hozzászólás Aktív témák