Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz #65675776 #18 üzenetére

Előfordult már veled, hogy egy linuxos pisztolyt szorított a tarkódhoz, mert nem voltál hajlandó áttérni linuxra? Mert ha nem, akkor figyelmedbe ajánlom azt a tényt, hogy a linuxos csak akkor akarhatja rákényszeríteni az akaratát az userre, ha a linuxát is rá akarná kényszeríteni. Ellenkező esetben az állításod logikailag nonszensz.

De a linuxosokat egyszerűen nem érdekli, hogy aki nem linuxos, az mit akar a linuxtól. Engem se érdekel, hogy a te gépeden mi fut, nekem se az nem fáj, ha linuxozol, se az, ha windowsozol. Engem csak annyi érdekel, hogy senki ne ugasson bele abba, hogy én boldog vagyok a linuxommal.

Neked a Vesa ddc nem működött? ja, nekem is volt olyan monitorom, de 99-ben kidobtam.

Amíg programozói szemszögből zajlik a feljesztés, nem is fog előretörni a linux: egyrészt ez nem igaz, mert szerveroldalon terjed, másrészt meg kit zavar, ha nem tör előre? Téged zavar? Miért? Engem nem...

"Nem az a probléma, hogy az átlaguser nem akar hegeszteni, ez ugyanis így normális. Az autót használók 99%-a sem akarja maga építeni a járművét, ez is olyan nagy probléma?": ja. az userek 99%-a, aki nem akar minden vasárnap a kocsija alá feküdni, az vegyen olyan autót vagy vegyen új autót. Akinek meg jó kikapcsolódás az olajsár meg a benzingőz, az meg vegyen olyan autót. Mi ezzel a baj?

Nem csak neked: miért látom, hogy mindig olyanok fikázzák a linuxot, akik soha nem tettek érdemi próbát vele?

#24-re: a fejlesztők nagy része szórakozásból fejleszt. Tojik az egészre. Mit szólnál ahhoz, ha megmondanám neked, hogy a munkaidődön túl meg a szabadságod alatt, vagy pl. karácsony este mit programozz? Gondolom nagyívben hülyének néznél.

Új hozzászólás Aktív témák